Poćeraj Joge.
Premijer liga BiH - aktuelno
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta je da tim famoznim reflektorima i licencom?
Radnik, Leotar, Rudar niko nije ni poceo raditi to.
Mladost su izbacili zbog toga.
Radnik, Leotar, Rudar niko nije ni poceo raditi to.
Mladost su izbacili zbog toga.
- FKS -
Licenciranje je alat za kreiranje lige po želji vola od laktaša.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma boli ih ku.rac. Kome će pravdati, bit će frke neke par dana i zdravo.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Gledaj ovih navijaca manjeg sarajevskog kluba. Jel zeljo bosnjacki il srpski klub? Posto su im navijaci izdajnici vlastitog naroda koji zagovaraju ideologiju cetnika gdje se tezi unistiti sve u ovoj zemlji, pa tako i sport. Aferim vam, na stranu navijacka prepucavanja, al ovaj situacija nema vise veze sa sportom i navijackim rivalstvom
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 28 apr 2022, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
Ne treba se spustati na nivo debila koji su tada groktali od srece.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑27 apr 2022, 23:50-TitulaDamirT je napisao/la: ↑27 apr 2022, 19:20Dabogda i vas na ovaj isti nacin povalio,pa da vidite kako jeAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑27 apr 2022, 19:19Koliko god mrzak bio, fala ti Vico za Slobodu đe čuo, đe ne čuo.
-Vrlo vjerovatno i Kup
-Licenca za Euro takmičenja
Tada ste svi groktali od sreće.
Tako da, sretno Slobodi u federalnoj.
Ovo je igranka cetnicke ekipe u Savezu, lani su zavalali MDK, izbacili ih u cvajtu, sad su se okomili na Slobodu, sutra ce najebati neko treci.
I dok oni rade sta hoce, prave sprdnju od domaceg fudbala, mesetare, izbacuju, za to vrijeme probosanski klubovi furaju neke besmislene inicijative 4R
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Razumijem da se pojedini raduju sto je Sloboda u pitanju. Al ovdje nije stvar samo Slobode. Hijene su osjetile trentuno najslabiju tacku u sportu naroda kojeg mrze iz dna duse. Sljedece godine namirisat ce drugu zrtvu i gledat sto vise da je oslabe i stave na svoju posebnu listu. Sve dok ne uniste sve sto mogu unistit. A mi cemo se tako u krug smijat jedni drugima i onima tamo pravit uzitak
Volim tebe, više od sebe
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Slobodi je mjesto u PL BiH, uvjeren sam da će i ostati član. Po kvalitetu su iznad Leotar, Prijedora, Radnik i Posušja . Finansijski bolje stoje od Prijedora, Leotara, Radnika i Želje. Infrastrukturno uz zamjenu terena koji je predviđen od nogometnog saveza u Maju, opet su u prednosti od gore nabrojanih klubova (osim Zelje) . Ako pogledamo sve parametre, morali bi gore nabrojani klubovi biti izbačeni, pa tek onda Sloboda.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Ali nije iz pc-a...elvirbaljic je napisao/la: ↑28 apr 2022, 01:00Slobodi je mjesto u PL BiH, uvjeren sam da će i ostati član. Po kvalitetu su iznad Leotar, Prijedora, Radnik i Posušja . Finansijski bolje stoje od Prijedora, Leotara, Radnika i Želje. Infrastrukturno uz zamjenu terena koji je predviđen od nogometnog saveza u Maju, opet su u prednosti od gore nabrojanih klubova (osim Zelje) . Ako pogledamo sve parametre, morali bi gore nabrojani klubovi biti izbačeni, pa tek onda Sloboda.
Evo sad se možete napokon uvjeriti da nismo srpski klub.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Najveća istina u svemu ovome je da vico želi uništiti fudbal u BiH, po nalogu go.vneta iz laktaša. Od reprezentacije, preko lige i klubova. Sistematski srozava na nulu. I uspijeva mu itekako.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Meraak1921
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
i treba yebo ti nas drug
balija je najgora vrsta covjeka proda vjeru za veceru
od Begica, Durica, Dzemidzica sve i jedan suruje sa Vicom
haj Beus isti qrc palac ko i Vico samo malo upakovano
pa krenes od nasih reprezentativaca Dzeke, Pjanica, Sehica to sve stalo u odbranu ublehasa Tute
i na kraju mi navijaci vecine klubova pasivni posmatraci
evo prvo mislim i za moje Sarajevo neke 4R pizde materine daj ujedinjenje kad se popusila titula daj izuzetak sudije daj ovo daj ono
da su uz Velez stali i Sloboda i Zeljo i mi kad je kaznjen pa da pokazes bar neki znak da si protiv toga al jok
suti sad i lezi cekaj da ti prinese noz na vrat da te kolje
@redbul nikakva sprdancija nije u pitanju
aludirao sam na to da kad bi nasi istupili iz lige mozda bi i ovi prevaranti iz uefe skontali da sta poduzmu i da nas suspenduju i ociste savez
nikakva losa namjera nit sam pomislio na Celik
a sto kazes da je zbog ovakvih kao ja ova situacija, e ybg zao mi je ali nije tako
BegovicRamiz je napisao/la: ↑28 apr 2022, 01:27i treba yebo ti nas drug
pa krenes od nasih reprezentativaca Dzeke, Pjanica, Sehica to sve stalo u odbranu ublehasa Tute
evo prvo mislim i za moje Sarajevo neke 4R pizde materine daj ujedinjenje kad se popusila titula daj izuzetak sudije daj ovo daj ono
da su uz Velez stali i Sloboda i Zeljo i mi kad je kaznjen pa da pokazes bar neki znak da si protiv toga al jok
aludirao sam na to da kad bi nasi istupili iz lige mozda bi i ovi prevaranti iz uefe skontali da sta poduzmu i da nas suspenduju i ociste savez
a sto kazes da je zbog ovakvih kao ja ova situacija, e ybg zao mi je ali nije tako
I onda se cudimo sto nas Vice nateze godinama, pa i treba kad smo ovce razjedinjene
Ove uprave probosanskih klubova su posebna sprdnja, zajedno sa ublehaskom 4R inicijativom. Ko fol nesto pokrenuli i zamrlo nakon mjesec dana
Yebi Vico i ne vadi, moze ti se dok je ovaca.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ma 100% druglet3 je napisao/la: ↑28 apr 2022, 01:39BegovicRamiz je napisao/la: ↑28 apr 2022, 01:27i treba yebo ti nas drug
a sto kazes da je zbog ovakvih kao ja ova situacija, e ybg zao mi je ali nije tako![]()
I onda se cudimo sto nas Vice nateze godinama, pa i treba kad smo ovce razjedinjenesmijemo se jedni drugima dok cetnici zajedno sa balijskim izdajnicima rade svoj posao: rusenje bh fudbala. Rusenje i lige i reprezentacije. Sve to rade javno pred ocima javnosti, ne kriju nista, niko im nista ne moze, a mi se kleberimo jedni drugima.
Ove uprave probosanskih klubova su posebna sprdnja, zajedno sa ublehaskom 4R inicijativom. Ko fol nesto pokrenuli i zamrlo nakon mjesec dana![]()
Yebi Vico i ne vadi, moze ti se dok je ovaca.
ne samo za fudbal tako nam u svim sferama
ybt grob vise ministarstava imaju iz hdz nego iz svih probosanskih stranaka zajedno a koji je omjer stanovnistva
sve su ublehasi dali radi licnih interesa a logicno sto kazes kad das sve to nekom ko javno kaze da ne voli drzavu i da ona nece opstati sta ces ocekivati
nikad mi pameti necemo doci
Kad vidim ove fukare, tačno mi bude drago što nisu dobili licencu.
Udaraj Vico po sirotinji, kad ne smiješ GIGANTA poslati na drugostepenu
Udaraj Vico po sirotinji, kad ne smiješ GIGANTA poslati na drugostepenu
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- svrakino1921
- Kontakt:
Dobiće Sloboda licencu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
GradKamena2
- Kontakt:
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Nije tu riječ o pojedincima, a pogotovo ne samo o forumu.let3 je napisao/la: ↑28 apr 2022, 00:44Ne treba se spustati na nivo debila koji su tada groktali od srece.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑27 apr 2022, 23:50-Titula
-Vrlo vjerovatno i Kup
-Licenca za Euro takmičenja
Tada ste svi groktali od sreće.
Tako da, sretno Slobodi u federalnoj.
Ovo je igranka cetnicke ekipe u Savezu, lani su zavalali MDK, izbacili ih u cvajtu, sad su se okomili na Slobodu, sutra ce najebati neko treci.
I dok oni rade sta hoce, prave sprdnju od domaceg fudbala, mesetare, izbacuju, za to vrijeme probosanski klubovi furaju neke besmislene inicijative 4R![]()
Svi su bili u ekstazi kada su Želji iz Saveza crtali linije, pa penal u Bijeljini, korona titula i kup, licenca…
Tada je bilo sve po propisima.
Izbacuj Vico boli te tuki!
MA HAJTE MOLIM VAS
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Combattente87, Hajdeee, IQ200, PapakIzSa, VolimBiH96, zemuntrg i 38 gostiju.