2020

2021

I sada ponovo
2022

Njemacka skola fudbala
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Dobro se sjećaš, igrao Kamerunac u napadu, čak je postigao gol, uzvrat pobijedili sa 1:0, a ispali jer su oni postigli gol u gostima. Osim Roberta, falio je Goretzka koji je do tada igrao fenomenalno, a Alaba je igrao veznjaka umjesto njega. Pogledaš klupu te godine i ne možeš vjerovati da bi to sebi mogla dozvoliti neka jača ekipa, ali eto. Najgore je, kao navijaču Bayerna činjenica da ovo nije prvi put da se ovo dešava. I prije, polufinale, po dvije povrede a ni blizu nemamo širok kadar koji može to kompezirati.nerkolfc je napisao/la: ↑27 apr 2022, 23:19Sjecam se da je Bayern igrao bez Lewe i opet se PSG provukao ne znaju ni oni kako.Neutral je napisao/la: ↑27 apr 2022, 23:17Da, dok su se ekipe Liverpool-a, Reala i City-a tempirali formu u Ligi prvaka sa pametnim izborom igrača, Bayern je odigrao najlošiju drugu polusezonu u posljednjih nekoliko godina. Ispadanja od PSG-a se ne može smatrati velikim kiksom, znajući da su imali problema sa povredama, ali ova bruka je neoprostiva, osim za upravu koja je i dalje ostavila trenera i za sljedeću sezonu.
Ono pozitivno je, da je Bayern noćas bio na terenu, primili bi petardu od Liverpoola.
Ali ispasti od ovakvog Villareala je bas bruka, ne znam eto. Bas su ljudi loši noćas bili i da se igralo 1000 minuta neb gola dali.
Sačekajmo kraj sezone, ja priznajem kad pogriješim, uzeo sam u obzir da će bit bez Salaha i Manea zbog Afričkog kupa
Vama su problemi poceli cim je Julian odlucio eksperimentisati sa 3 pozadi, covjek je opsjednut varijantama te formacije.Neutral je napisao/la: ↑27 apr 2022, 23:31Dobro se sjećaš, igrao Kamerunac u napadu, čak je postigao gol, uzvrat pobijedili sa 1:0, a ispali jer su oni postigli gol u gostima. Osim Roberta, falio je Goretzka koji je do tada igrao fenomenalno, a Alaba je igrao veznjaka umjesto njega. Pogledaš klupu te godine i ne možeš vjerovati da bi to sebi mogla dozvoliti neka jača ekipa, ali eto. Najgore je, kao navijaču Bayerna činjenica da ovo nije prvi put da se ovo dešava. I prije, polufinale, po dvije povrede a ni blizu nemamo širok kadar koji može to kompezirati.nerkolfc je napisao/la: ↑27 apr 2022, 23:19Sjecam se da je Bayern igrao bez Lewe i opet se PSG provukao ne znaju ni oni kako.Neutral je napisao/la: ↑27 apr 2022, 23:17
Da, dok su se ekipe Liverpool-a, Reala i City-a tempirali formu u Ligi prvaka sa pametnim izborom igrača, Bayern je odigrao najlošiju drugu polusezonu u posljednjih nekoliko godina. Ispadanja od PSG-a se ne može smatrati velikim kiksom, znajući da su imali problema sa povredama, ali ova bruka je neoprostiva, osim za upravu koja je i dalje ostavila trenera i za sljedeću sezonu.
Ono pozitivno je, da je Bayern noćas bio na terenu, primili bi petardu od Liverpoola.
Ali ispasti od ovakvog Villareala je bas bruka, ne znam eto. Bas su ljudi loši noćas bili i da se igralo 1000 minuta neb gola dali.
Bayern je katastrofalno igrao drugi dio sezone. Sve je počeo sa domaćim porazom od Gladbacha, pa poraz od Bochuma 4:2, zamisli da Liverpoolu Norwich postigne četiri gola.
Ne znam pratiš li temu Bayerna, najavio sa da ćemo se obrukati u LP, da će nas neko natrpati, a ovako je ispalo bolje, ispali smo od prosječne ekipe.
Najavio sam i da će City biti prvak sa 10+ bodova razlike ispred Redsa i Chelsea, pogodio sam Chelsea, a ima još vremena za Redse![]()
Da je ekipa u formi, da je u timu pozitivna atmosfera, vjerujem da bi gledali spektakularno polufinale Liverpoola i Bayerna, a ovako sam odmah čestitao Redsima na prolazu. Villareal ima par odličnih pojedinaca, ali odavno nije slabija ekipa bila u polufinalu.
PS: Leipzig, Roma, Ajax, Spurs, bilo je tu upitnih ekipa u polufinalima, ali ovi su baš slabi. Koliko su jaki vidi se na rezultatima u La ligi.
Top 3 jeste sigurno, pa nisu ljudi slucajno cetverostruki svijetski prvaci.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 23:08Klopp
Flick
Tuchel
Klopp
4 godinu zaredom njemacka skola fudbala osvaja ligu prvaka
Najbolja skola fudbala u svijetu
Dolazak Kloppa u Liverpool 2015 godine je promjenio historiju te ligeBalon je napisao/la: ↑28 apr 2022, 00:27Top 3 jeste sigurno, pa nisu ljudi slucajno cetverostruki svijetski prvaci.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 23:08Klopp
Flick
Tuchel
Klopp
4 godinu zaredom njemacka skola fudbala osvaja ligu prvaka
Najbolja skola fudbala u svijetu
A njemackim trenerima svakako nema ko parirati. Pa dovoljno je pogledati na sta su Pool i Chelsea licili prije dolaska Kloppa/Tuchela.
Ljudi gledaju na to kao na promjenu od godinu dana, a ko god prati fudbal mogao je primijetiti da je to što se Prem uzdigao bio dugotrajni proces.
Zbog toga ispašta engleska reprezentacija. Engleski velikani koji skoro da nemaju engleskih igrača. Sramota za njihovu država.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.