Bojim se za tebe ako i drugoj utakmici budes morao brojati prilike

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Bojim se za tebe ako i drugoj utakmici budes morao brojati prilike
Kakva analiza Chiefa. Forumas godine.
Neko ih je drugi brojao. Samo copy-paste.
Volim Chiefa ali je upravo je i sam napisao da je copy paste analiza.
Chelsea je fizicki superiornija ekipa od Madrida,a City pod Pepom je sistemska masinerija.Nisam imao sumnju ni u jednom dvomecu da ce te ekipe imati vise prilika,Madrid vazda igra na individualni kvalitet i momente Benzeme,Modrica,Vinija...nekeda se imalo puno vise kvaliteta,a danas moras da se uzdas i u malo(vise) srece,svakako slabo je ko vidio opet ovaj Real u polufinalu,a nakon sto su vec u osmini dobili PSG i tu se mislilo da je kapak.Jbga ako nista bore se lavovski,nisu ni u jednom pognuli glavu kad su bili na ivici i bez obzira na cinjenicu sto bi zelio da gledam bolji Real znam da ne mogu traziti puno vise od ovoga,ako je ovdje kraj necu biti razocaran,al dok postoji mogucnost nadacu se da mozemo do klempe.Na kraju dana bio bi to jedan od najtezi mogucih puteva do titule ikad.
Ne mora.Romagnoli13 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 00:55Kako ljudi nađu uvijek neki način da popljuju Pep-a. Čija je ekipa utrpala 4 gola Realu, ekipi koja je bila prvak 4 puta u zadnjih 8 godina. Ekipa prepuna individualnog kvaliteta i igrača za najveće utakmice. Dali im 4 i imali šansi za barem još toliko.
Šta je trebao? Otići on sam na teren i umjesto Fernandinha i Laporta bolje reagovati?
Fantastično je pripremio meč, i to bez dva startna beka koji u njegovom sistemu znače ko i startni vezni igrači.
U Madridu niko ne zna šta će biti, ali ono što je jasno Real mora ići po dva gola, a City neće sigurno stati u 16 metara i čekati.
Ovo pravilo bez gola u gostima uveliko je popravilo kvalitet utakmica. Šteta što nisu ranije poslušali Wengera, koji se za to zalagao još prije deceniju i više.
Ako bude Casemiro spreman, možda Luka, Casemiro, Valverde?Epidaurus je napisao/la: ↑27 apr 2022, 00:55Stavit Fedea i Camavingu u revansu od prve minute i stisnut maksimalno pa sta bude bude. Real se jednostavno ne zna i ne moze braniti. City bez sumnje najbolja ekipa svijeta i daleko najgori matchup Realu jer em su tehnicko brutalni em trce ko nenormalni no i dalje ne bi bilo iznenadjenje sa Real napravi remontadu na Bernabeu. Bitno je sa Kroos u revansu ni slucajno ne igra holdera ko veceras jer to nikad nije bio u stanju igrati. Bit ce strasna i druga utakmica, nadamo se spanskom finalu![]()
Pa i vi pišete bili bolji za bar dva gola razlike, što jel im poništen neki čist gol?messilla je napisao/la: ↑27 apr 2022, 00:52Ne znam što meni repliciraš sa takvim upisom. Isto da ja sad nešto ismijavam Real. Jesu li ljudi bili bolji? Jesu. Jesu li bili bolji bar za dva gola razlike? Jesu. Može li Real biti zadovoljniji konačnim rezultatom? Može. Da li je moglo još više prevagnuti na Realovu stranu u pojedinim trenucima? Moglo je i to. Ima li šanse Real u uzvratu? Naravno da ima, i to sasvim solidne.
Znači realno onako kako stvari stoje, a ne neke bajke izmišljat. Najbolja ekipa, ružan stadion, milijarde uložili, Realovim starcima fali motiva, 5-5 u šutevima, sudija nas trzno...
Meni je srce puno kad vidim da vas dvojica praktikujete ono za šta se Epi, Boix, Coelho i kompanija godinama bore na chatu
Haj ne pretjeruj.KSG je napisao/la: ↑27 apr 2022, 09:51Jesu poceli ovo madridski mitomani da pisu da su bili tu negdje sa Cityem? Samo ih je sreca spasila blamaze. Za par godina ce pricati da su bili bolji, a za dvadesetak da su ustvari dobili utakmicu. Nesto kao komsije i 1389. Nek se zahvale nesposobnon Laporteu sto imaju bilo kakvu sansu u drugoj utakmici. Kakav kikser, strasno.
Kad uporediš s onim dvomečom s Atleticom, tv zadnje generacije vs crnobijeli EI iz NišaJoeBleck je napisao/la: ↑27 apr 2022, 09:52Pogledao sam skraceni snimak jos jednom.
Pa ovo sinoc je bila fantasticna utakmica.Bas ona mudonjska utakmica , prsa o prsa.Niko , ni u jednom momentu nije imao zelju da se brani.
City je ocepio rano , malo je usla voda u usi Realu.
I dalje mislim da je ovo 50-50.
Gleda postavke utakmice , Pep je savrsenstvo odradio.Ekipa je totalno balansirana bila , nije se gasila ali fudbal je precudan jer ako si bolji 80 minuta , onih 10 rivala su mozda bolji od svih 80 tvojih.
Pravilo u zivotu i sportu je da iskoristis momentum najbolje sto mozes , Real je iskoristio svoj bolje nego City i odrzao aktivan rezultat.
Cityev momemntum je bilo prvih 30 minuta gdje su mislim mogli i morali zabiti jos jedan.Na 3:0 moral igraca rivala definitivno pada , ma kakav tim bili.
Realovo oruzje u revansu je neigranje Krosa , igranje Vaskeza.Oruzje Citya je igranje Walkera , igranje Cancela vise - manje i Gundogan.Mislim da bi Pep trebao poceti sa Gundom jer je igrac koji ima daleko najbolju realizaciju u ekipi i ubacivanja iz drugog plana.Malo je tromiji ali nadoknadi necim drugim.
Sinoc po ko zna koji put bez daha me ostavio Foden.Kakav fudbaler , cista magija.Fulio je 2 sanse ali ne umanjuje utisak jer svaki prijem lopte mu je cudesan.
Pa nije da si i ti ono bio objektivan, navodiš kako su jedni izvukli dobar rezultat zahvaljujući kiksevima jednog igrača, dok je kao na drugoj strani sve zasluga Cityja, zanemarićemo rahmetli Carvajala i povrijeđenog Alabu koji su bili igrači manje na terenu.
City ih je pojeo u svakom smislu, statistika, eye test sta god. Stogodisnji Fernandinho desno igrao bgt, ne slavi ih dzaba pola poraz kao pobjedu jer znaju da nisu ni to zasluzili. Ukoliko City bude u uzvratu imao Walkera i Cancela umjesto ove 3 veceras, a hoce bice to rutina. Kao navijac Liverpoola logicno da bi vise volio Real u finalu jer su daleko slabija ekipa od Citya, a samim tim i od Liverpoola, ali jednostavno nemaju sanse. 0 pozitivnih stvari u Realu osim Benzeme. Vini samo pokazuje da je brazilski Sterling, Kroos se nije vidio citavu utakmicu, Alaba je glup sam od sebe ne trebaju mu povrede. Pep izlevatio Carla bez pola muke i to je to.Shategabri je napisao/la: ↑27 apr 2022, 10:05Pa nije da si i ti ono bio objektivan, navodiš kako su jedni izvukli dobar rezultat zahvaljujući kiksevima jednog igrača, dok je kao na drugoj strani sve zasluga Cityja, zanemarićemo rahmetli Carvajala i povrijeđenog Alabu koji su bili igrači manje na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.