Premijer liga BiH - aktuelno

Hajdeee
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Hajdeee » 26 apr 2022, 22:37

:mrgreen:
- FKS -

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 26 apr 2022, 22:42

Hajdeee je napisao/la:
26 apr 2022, 22:37
Uzecemo vam i Ismira :mrgreen:
Ti si naša ljubav jedina!

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 26 apr 2022, 23:14

Momci nemojte zaboraviti da smo mi posebna vrsta stoke kad se zainatimo :mrgreen:

Pa nas ni Mancinijeve barikade na Bradini nisu mogle zaustaviti.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 27 apr 2022, 08:17

Pitari ako odigraju u BL bez publike onda pristaju na Vicinu igranku oko ove lige i drzave generalno.. Ako Borac nije u stanju organizovati utakmicu po pravilima saveza onda neka se i ne igra i neka se registruje sluzbenim rezultatom..
Pročepit će negdje.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 27 apr 2022, 09:16

fudbalfudbal je napisao/la:
26 apr 2022, 22:42
Hajdeee je napisao/la:
Ne možete, nije u SDA.

Cesc44
Kontakt:

Post Postao/la Cesc44 » 27 apr 2022, 10:31

U Mostaru su me zadužili sjajnim odnosom prema meni. Dao sam najbolje od sebe i oni su to prepoznali. Dobio sam puno pohvala, pričalo se da sam jedan od najboljih igrača lige. Meni je bilo najdraže priznanje ”Filip Šunjić – Pipa”, koje dodjeljuju navijači Zrinjskog Ultrasi onom igraču kojeg smatraju najboljim u sezoni. Važno mi je zbog još jednog detalja – bio je to moj prvi individualni trofej u seniorskom nogometu – piše Modrić.
Kako sam se osjećao, najbolje svjedoči moja želja koju sam prenio ljudima iz Dinama, da još godinu provedem na posudbi u Zrinjskom. No, u Dinamu su imali druge planove za mene – ističe Modrić
Najbolji veznjak u povijesti, veliki, al zaista veliki Zrinjski.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 27 apr 2022, 10:38

OsmaDolazi je napisao/la:
27 apr 2022, 09:16
Hajdeee je napisao/la:
Ne možete, nije u SDA.
Malo si se zajebao. Ima kod nas u upravi ljudi iz raznih stranaka, primjer ti je Adnan Šteta ministar saobraćaja Kantona Sarajevo.

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 27 apr 2022, 10:47

Hajdeee je napisao/la:
Ne možete, nije u SDA.

Zezam se? Je li bolje?
Ti si naša ljubav jedina!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 apr 2022, 10:51

Kako se navodi u dopisu, Fudbalski klub Borac zbog političke situacije, ranijih ispada pojedinih navijača, kao i mogućnosti pojave nacionalističke/političke provokacije, provokativnih ili nacionalističkih zastava, transparenata i političkih poruka navijača FK Sarajevo, te želje da sve prođe u najboljem redu, ne može obezbijediti dolazak navijača FK Sarajevo na utakmicu.

Dobrica Cosic skola. Politicka i ravnogorska grupa iz BL tacno radi sve ovo za sto se etiketiraju drugi. Pa samo budala moze vjerovati u njihovo pisanje.

Jos samo dodati lavove i imamo sve. Nisu u stanju obezbijediti sportsku utakmicu a hoce drzavu :rol:

itatabisine
Kontakt:

Post Postao/la itatabisine » 27 apr 2022, 11:00

Ovdje treba reciprotativno djelovati. Poslije Sarajeva Borac dolazi na Grbavicu odmah danas ih obavjestiti da navijaci ne mogu doci.

Ako njihova policija nije u stanju da osigura dolazak i boravak navijaca Sarajeva neka onda to prepuste nasoj policiji ili SIPI.

Ovo je jos samo jedan dokaz dokle je Vico spreman ici. Nema ovo nikakve veze sa ugroženosti navijaca.

Spominju eventualne neprimjerene zastave i transparente navijaca Sarajeva, a ne spominju slike ratnih zločinaca i ruske zastave na svojim tribinama.

Komsije da ste pametne koliko je danas obavjestite Savez da necete igrati utakmicu bez navijaca. Ne tako davno Osim nije zelio zapoceti utakmicu u istoj toj Banja Luci dok ne udju svi navijaci Zelje, kao sto je uradio i u Zenici.

Ovakvim stvarima se pokazuje jedinstvo, zajebite vise rivalstvo Zeljo-Sarajevo ( to je nas interni odnos) ali na ovim stvarima se brani drzava i identitet.

Ako su se Demidzic i ostala bagra prodali Vici mi to isto ne smijemo uraditi.

Ili dolazak navijaca ili ne odigravanje utakmice.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 27 apr 2022, 11:05

27 apr 2022, 10:47

Ne možete, nije u SDA.

Zezam se? Je li bolje?
I ja, nema potrebe da se pališ.
Mislim, zezam se da je samo SDA u strukturama. Znam i za druge "ugledne" članove.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 apr 2022, 11:05

Upravo suprotno. Treba im dati 1000 ulaznica i dokazati kako se vodi drzava. Neandertalci iz bl to ne mogu shvatiti. Sva usta im puna naziva entiteta a nisu u stanju organizirati utakmicu sportske prirode u drugom najvecem bh gradu. Bode ih u oci brojnost i spremnost navijaca koji nose BiH u srcu da daju podrsku svom klubu.

Kako ih boli cinjenica da su mizerni i niko i nista u odnosu na klubove iz drugog entiteta.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 27 apr 2022, 11:09

Hajdeee je napisao/la:
Ne možete, nije u SDA.
Jasmina Suljovic likes this.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 27 apr 2022, 11:14

killafrommanilla je napisao/la:
27 apr 2022, 11:09

Na vanrednoj sjednici Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo, koja je održana 3. aprila 2022. u svečanom salonu Svetozar Vujović, predstavljen je novi Upravni odbor tima sa Koševa, kojeg čine Ismir Mirvić, predsjednik, te članovi Hajrudin Kapetanović i Nenad Podgorac. Podsjećanja radi, mandat u UO istekao je dosadašnjoj članici Jasmini Suljović.
How yes no?

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 27 apr 2022, 11:15

Sky9 je napisao/la:
26 apr 2022, 21:42
antisisoja1919 je napisao/la:
26 apr 2022, 21:29
FKBilder je napisao/la:
26 apr 2022, 21:21

:rol:
Eto Azmirova sisa posluje u plusu. Kaze prihodi 2 posto, donacije 98 posto. Ima kluba dok ima sise poslije nece imati da odigraju utakmicu.
Ja nisam veceg pacenika od njega vidio hahaha. Sve tvrdi Sloboda ga ne zanima, a 90% njegovih postova se odnosi na Slobodu. Izborili Evropu, a opet im pola teme o Slobodi. Toliko o tome koliko im nije bitna. Samo on ima jedan mali problem, pofino je udaren u glavu, pa se gubi u prostoru, sam sebe vise ne razumije
Njemu nešto fali.

Ja bih rekao jedan ku.rac u ustima, sisu azmirovu već ima, sad karu traži. Dat će mu neko od nas TVRD I DEBEO.
Ne kontam sta se bavite vise sa njim, do prije nekog vremena nije znao ni gdje je Tusanj, a kad je skonto gdje je otisao da gleda Slobodu protiv Simin Hana na A tribinu (http://a-tribinafkslobodatuzla.****) i kaze da su bili bezobrazni prema njemu :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:....nemojte ga ba, nije se jos asimilirao na gradski zivot......

P.S. Umjesto zvjezdica napisati .com

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 apr 2022, 12:51

. Prenosimo u celosti saopštenje Grobara:

- Važno obaveštenje za grobarsku javnost. Želimo da iskažemo nezadovoljstvo povodom užasnog termina odigravanja prvenstvene utakmice između Partizana i TSC-a iz Bačke Topole kao i povodom sve češćih termina koji se ne igraju za publiku i navijače već za potrebe televizije Arena Sport. Odredba Fudbalskog saveza je da svaki superligaški stadion mora da ima reflektore i apsolutno je apsurdno da bilo koji klub u tom slučaju igra svoje utakmice radnim danom u 14h.

- Krajnje drzak i bezobrazan termin zadat isključivo u cilju teranja i ovo malo publike sa srpskih stadiona! Zbog toga se Grobari neće pojaviti na ovoj utakmici, i time poručujemo svima da nećemo tolerisati ovakve "ispade" i stvari koje nisu u interesu ni jednog kluba, kao niti jednog jedinog iskrenog navijača u našoj zemlji. Fudbal se igra za publiku i pune stadione, a ne pune džepove i programske šeme. Južna Tribina - navodi se u saopštenju Grobara.
I u Srbiji isti problemi kao kod nas oko termina utakmica.Ja mislim kad iduce godinu krenu Englezi na Areni da cemo mi neke jutarnje utakmice igrat da bi oni mogli to pokrit :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 27 apr 2022, 12:56

miky_hz je napisao/la:
27 apr 2022, 12:51
. Prenosimo u celosti saopštenje Grobara:

- Važno obaveštenje za grobarsku javnost. Želimo da iskažemo nezadovoljstvo povodom užasnog termina odigravanja prvenstvene utakmice između Partizana i TSC-a iz Bačke Topole kao i povodom sve češćih termina koji se ne igraju za publiku i navijače već za potrebe televizije Arena Sport. Odredba Fudbalskog saveza je da svaki superligaški stadion mora da ima reflektore i apsolutno je apsurdno da bilo koji klub u tom slučaju igra svoje utakmice radnim danom u 14h.

- Krajnje drzak i bezobrazan termin zadat isključivo u cilju teranja i ovo malo publike sa srpskih stadiona! Zbog toga se Grobari neće pojaviti na ovoj utakmici, i time poručujemo svima da nećemo tolerisati ovakve "ispade" i stvari koje nisu u interesu ni jednog kluba, kao niti jednog jedinog iskrenog navijača u našoj zemlji. Fudbal se igra za publiku i pune stadione, a ne pune džepove i programske šeme. Južna Tribina - navodi se u saopštenju Grobara.
I u Srbiji isti problemi kao kod nas oko termina utakmica.Ja mislim kad iduce godinu krenu Englezi na Areni da cemo mi neke jutarnje utakmice igrat da bi oni mogli to pokrit :)
10/10:30 taman, da budemo kao druga liga Ceske republike :D

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 27 apr 2022, 13:27

27 apr 2022, 11:14
killafrommanilla je napisao/la:
27 apr 2022, 11:09

Na vanrednoj sjednici Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo, koja je održana 3. aprila 2022. u svečanom salonu Svetozar Vujović, predstavljen je novi Upravni odbor tima sa Koševa, kojeg čine Ismir Mirvić, predsjednik, te članovi Hajrudin Kapetanović i Nenad Podgorac. Podsjećanja radi, mandat u UO istekao je dosadašnjoj članici Jasmini Suljović.

Novi Upravni odbor Fudbalskog kluba Sarajevo, s mandatom na četiri godine, te članovi Skupštine, izrazili su duboku zahvalnost dosadašnjoj članici Jasmini Suljović, koja je nesebično i predano radila za dobrobit FK Sarajevo.
How yes no?
Slobodno iskopiraj do kraja :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 27 apr 2022, 13:42

MojaMalenkost je napisao/la:
27 apr 2022, 08:17
Pitari ako odigraju u BL bez publike onda pristaju na Vicinu igranku oko ove lige i drzave generalno.. Ako Borac nije u stanju organizovati utakmicu po pravilima saveza onda neka se i ne igra i neka se registruje sluzbenim rezultatom..
Zašto je to sad problem a Sloboda prije par kola isto uradila našim navijačima?Kao razlog navedena rekonstrukcija a samo par dana kasnije protiv TC navijači mogu doći.Ligq je nakarada i biće sve gora na žalost.Najbolje će nam to pokazati utakmice Evropskih pretkola.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 27 apr 2022, 13:54

Skver je napisao/la:
27 apr 2022, 11:15
Sky9 je napisao/la:
26 apr 2022, 21:42
antisisoja1919 je napisao/la:
26 apr 2022, 21:29

Ja nisam veceg pacenika od njega vidio hahaha. Sve tvrdi Sloboda ga ne zanima, a 90% njegovih postova se odnosi na Slobodu. Izborili Evropu, a opet im pola teme o Slobodi. Toliko o tome koliko im nije bitna. Samo on ima jedan mali problem, pofino je udaren u glavu, pa se gubi u prostoru, sam sebe vise ne razumije
Njemu nešto fali.

Ja bih rekao jedan ku.rac u ustima, sisu azmirovu već ima, sad karu traži. Dat će mu neko od nas TVRD I DEBEO.
Ne kontam sta se bavite vise sa njim, do prije nekog vremena nije znao ni gdje je Tusanj, a kad je skonto gdje je otisao da gleda Slobodu protiv Simin Hana na A tribinu (http://a-tribinafkslobodatuzla.****) i kaze da su bili bezobrazni prema njemu :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:....nemojte ga ba, nije se jos asimilirao na gradski zivot......

P.S. Umjesto zvjezdica napisati .com
Ja samo dajem konstruktivan prijedlog, da nam svima, pa i njemu, bude bolje. :bih:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: boki86, LondonBlues i 29 gostiju.