Irving, koliko god kul lik bio i interesantan sa svojom konraverznom licnoscu, kada se bolje sagleda - nosi veliki dio odgovornosti za meltdown ekipe. Vakcinacije, socijalni angazman - pojavljivao se na nekim online (BLM ili neka zastita prava crnaca sta li sad) sastancima po Njujorku u toku sezone , pronadjena religioznost, citava jedna paleta egotrip izleta kojom salje poruku da za njega niti postoji tim, niti bilo sta osim njegove licne legende i njenog ostvarenja. Pa kako on da angazuje saigrace da ginu za njega dok takav primjer nonsalancije salje.
Sada, ubijedjen sam, bez ikakve konsultacije, objavljuje da ce njegova malenkost, Kev, i vlasnici Netsa ne nepustaju projekat vec da ce zajedno odlucivati o buducnosti fransize -> ja znam da su bogati vlasnici jako tolerantni prema svojim mezimcima i da su svjesni da su to ne bas bistri ljudi uglavnom koji zaradjuju od krvavog sporta, ali granica pristojnosti davno je predjena, i za taj bezabrazluk je zasluzio cusku.
Netsi su izgledali kao ocajno, kao skup bandita, kako rekose, njima ni ne treba trener, pa eto, neka kusaju spravljeno.
Koliko god pricali protiv Hardena on je njima dosta falio u svojstvu organizatora igre. Durent prvo niti je sjena igraca od prije godinu, drugo fizicki je ubijen losim postavljanjem napada- on je krvario za svaki dolazak na svoju poziciju i fizicki se izmori jako brzo.
Ma, nema tu puno kosarkse za komentarisati na kraju, cekamo dalje ove kosarkaske serije.
Dosta intereantan razvoj je povreda FVV i dvije pobjede Toronta koji izlalzi sa (reci cu) najjacom defanzivnom postavkom lige, sve se svicuje i nema mismeca, ako proradi sut i oni predju 100 to je 90% pobjeda. Barns strasan igrac