Poslije ovoga im zabraniti idućih 10 godina. Gamad cetnicka
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ako ih imalo zanimaju navijaci,automatski odbiti igrati ovo.Pa nek registruju kakav hoce rezultat.
Cuj politicka situacija losa
ODBITI IGRATI BEZ NAVIJACA!
Oni su nama po svim pravilima duzni obezbjediti 5% kapaciteta.
Ne kontam,na relaciji Banja Luka-Mostar nije losa politicka situacija pa su mogli primiti Ultrase 2x ove sezone?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Gdje je onaj papak s teme sto je mene proizivao sto zelim smrt cetnicima???
Vjerovatno ima opravdanje za ovo i shvata ove iz Borca, debilcic kvazifinogradski.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- 19BordoBijeli46
Samo slucajnih nepravilnosti je bilo. Bivši predsjednik Upravnog Odbora FK Sarajevo Damir Kasum javio se putem telefona N1 televiziji i ponudio svoje prve impresije nakon što je FK Sarajevo podnio krivičnu prijavu protiv njega.
Kasum trenutno nije u Bosni i Hercegovini i kaže da je tek čuo za sve što se dešava. U razgovoru za N1 otkrio je svoje viđenje situacije.
“Dobio sam informaciju tek prije pola sata. Ne znam šta da kažem , budući da ne znam o čemu se radi i šta se dešava”, rekao je Kasum.
Na pitanje da li je prema njegovim saznanjima bilo nepravilnosti u poslovanju FK Sarajevo, Kasum tvrdi da o tome ništa ne zna.
“Nikada nije bilo namjernih nepravilnosti, za ostale ne bih znao, ali svakako u ovom trenutku ne bih ništa dalje komentarisao dok ne vidim šta se dešava”, rekao je Kasum.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Gazi sve chetn1ke sve su to, postim pa ne mogu dalje
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
mi fakticki jos nismo izborili opstanak
drhte ruke oko Banja Luke
drhte ruke oko Banja Luke
Čajnoslu što bi rek'o Rahmanmiky_hz je napisao/la: ↑26 apr 2022, 18:21Samo slucajnih nepravilnosti je bilo. Bivši predsjednik Upravnog Odbora FK Sarajevo Damir Kasum javio se putem telefona N1 televiziji i ponudio svoje prve impresije nakon što je FK Sarajevo podnio krivičnu prijavu protiv njega.
Kasum trenutno nije u Bosni i Hercegovini i kaže da je tek čuo za sve što se dešava. U razgovoru za N1 otkrio je svoje viđenje situacije.
“Dobio sam informaciju tek prije pola sata. Ne znam šta da kažem , budući da ne znam o čemu se radi i šta se dešava”, rekao je Kasum.
Na pitanje da li je prema njegovim saznanjima bilo nepravilnosti u poslovanju FK Sarajevo, Kasum tvrdi da o tome ništa ne zna.
“Nikada nije bilo namjernih nepravilnosti, za ostale ne bih znao, ali svakako u ovom trenutku ne bih ništa dalje komentarisao dok ne vidim šta se dešava”, rekao je Kasum.![]()
-
bordobijeli
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la: ↑26 apr 2022, 18:21Samo slucajnih nepravilnosti je bilo. Bivši predsjednik Upravnog Odbora FK Sarajevo Damir Kasum javio se putem telefona N1 televiziji i ponudio svoje prve impresije nakon što je FK Sarajevo podnio krivičnu prijavu protiv njega.
“Nikada nije bilo namjernih nepravilnosti, za ostale ne bih znao, ali svakako u ovom trenutku ne bih ništa dalje komentarisao dok ne vidim šta se dešava”, rekao je Kasum.![]()
Jel moguce da neko ozbiljan ovo moze reci. Cuj nije bilo namjernih nepravilnosti
zna li neko otprilike kada ce ove karte za Kup biti u prodaji
Kad’ jednom prodje sve...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Postoji mogućnost da klub to završi sa centrom da bude prodaja u fan shopu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
bordobijeli
- Kontakt:
Najbolje da klub otkupi te 3000 i prodaju ispred kluba, prednost da imaju članovi. U Centrotransu moze svako kupiti pa i Mostarci. Interesovanje za utakmicu je dobro i brzo bi prodali te 3000 zapada
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Chetnicka posla.
-
Sanchez1987
- Kontakt:
I protiv Kasuma prijava
Sabrin lizac 
- JavierBosnia
- Kontakt:
Marjan Mijajlovic kaze ako bude sve ok, prenosit ce finale za FACE TV
Kako to?
Kako to?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ovi cirkusanti Red Army Ilidža (95 % komunisti iz SDP-a) najavljuju da ce okupirati Centrotrans

Zamisli ti u 21 vijeku ti fudbalski klub salje pismo da nece primiti gostujuce navijace hahha kakva liga i drzava sta je ovo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.