Sport i TV
Re: Sport i TV
Joj Visko je lud ko struja 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- akisarajevo92
- Kontakt:
ostvarila se zelja Zugicu, iako je KHL skoro cijelu sezonu isao na SK evo finala ipak na Areni
Don't believe the hype.
Kvalitetno prcanje.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Hvali onaj gost na Areni asistenciju Modrića vanjskom protiv Chelseaja. Kaže Svilar pa dobro nemoj sad da preuveličavamo, neki naši igrači su na sličan način golove davali. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Svilar katastrofa kao komentator, a i voditelj u studiju. Kada radi tekme priča neke informacije koje uopšte nisu bitne.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ode sve u qrac kod šanse velike, uvijek je veselo kad Arena prenosi sa lica mjesta
Don't believe the hype.
Ja mislim da je iscupo kabal od mikrofona kad je pao gola kontam skocio pa ga trzno,jel par minuta poslije nije tona biloakisarajevo92 je napisao/la: ↑26 apr 2022, 21:14ode sve u qrac kod šanse velike, uvijek je veselo kad Arena prenosi sa lica mjesta

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- akisarajevo92
- Kontakt:
i ja sam prvo to mislio, djeluje kao cupanje kabla usljed pretjerane reakcijemiky_hz je napisao/la: ↑26 apr 2022, 21:17Ja mislim da je iscupo kabal od mikrofona kad je pao gola kontam skocio pa ga trzno,jel par minuta poslije nije tona biloakisarajevo92 je napisao/la: ↑26 apr 2022, 21:14ode sve u qrac kod šanse velike, uvijek je veselo kad Arena prenosi sa lica mjesta
![]()
EDIT
evo ga okrivio satelitske veze sa Manchesterom, najklasicniji izgovor kad neko nesto sjebe

Don't believe the hype.
Trebaju prekinuti da rade utakmice sa lica mjesta. Stvarno ne znaju kako se to radi bez ikakvih problema.
ma solak ih sabotira svaki put da ispadnu amatercine ono zar je toliko tesko baho kad je lp prenosio na bht-u prije dvadeset godina nije imao ovih problema a ove ublehe sad imaju hahahahahah 

- kontrasviju
- Kontakt:
Ne mogu nikako da shvatim zašto rade ove utakmice sa lica mjestaakisarajevo92 je napisao/la: ↑26 apr 2022, 21:14ode sve u qrac kod šanse velike, uvijek je veselo kad Arena prenosi sa lica mjesta

Jesu li svjesni, bez obzira koji je sport u pitanju, koliko smiješno i amaterski to izgleda?
1921
Isprepadaju me, ja kontam otiso mi TV kad ton pocne zezat 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne kažu džaba nije žvaka za seljaka. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pa ima za sve greske objasnjenje, samo ih nismo culi... gdje onaj Vucicev haver?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Najgore što to što su tamo naposlijetku nama ništa ne znači. Nit ti to vidiš, nit te boli khurac što su tamo, ono good for them. I najgore što takve vrste vratolomija uvijek loše utiču na zvuk. Prekidi, brza ili kasni zvuk, pa često sama kvaliteta bude kao da iz bunara pričaju. Nevezano sad za Arenu, općenito govorim.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Iskreno nikakav dobitak za gledaoce osim za njihmessilla je napisao/la: ↑27 apr 2022, 01:24Najgore što to što su tamo naposlijetku nama ništa ne znači. Nit ti to vidiš, nit te boli khurac što su tamo, ono good for them. I najgore što takve vrste vratolomija uvijek loše utiču na zvuk. Prekidi, brza ili kasni zvuk, pa često sama kvaliteta bude kao da iz bunara pričaju. Nevezano sad za Arenu, općenito govorim.

Jedini plus je ako stave kakav program prije tekme, pa malo navijače ufati pitaj ili nekoga iz ekipa i slično
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Zaboravih da prokomentarisem,ali zaista amaterski su ovi prenosi sa lica mjesta.Samo se dzaba sramote a jos i sjebu raji utakmicu,sreca bar nije bilo brzanja.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
jos kad krenu o stanju svijesti m city navijaca samo je jos falilo postovani gledaoci na stadionu je pocela padati kisa tipa rosulja

Neka izvade ove komentatore iz bunara što su na Anfieldu.
Joj tona i ocaja sviju mi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.