Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Finale se igra 19.05
Golem si Zrinski
Golem si Zrinski
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Jasta je vec golem, branio nasu zemlju od osmanlija.
-
MarkoMaterazzi
- Kontakt:
-
killafrommanilla
- Kontakt:
A drugi neka broje koliko igraca koje vjeroispovijesti je igralo za koji klub, jer igraci su moralna vertikala koja ne bi igrala za svakog bas bez obzira na pare, aha.
Posusje je stvarno fudbalska sredina
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Kakav providan pokušaj uticaja na komisiju za licenciranje.
Dan prije sjednice istričiš sa pričom kako je sve ok, a uvidom u finansijske izvještaje vidis da imaju dug preko 5 miliona te da su godinu poslovali u minusu od skoro pola miliona.
Svasta.
Dan prije sjednice istričiš sa pričom kako je sve ok, a uvidom u finansijske izvještaje vidis da imaju dug preko 5 miliona te da su godinu poslovali u minusu od skoro pola miliona.
Svasta.
Ako imaju reprogram sa poreznom, ako su su se dogovorili sa svima kojima duguju i potpisali reprogram (ili odgodu placanja) i ako nemaju neki dug ili dugove koji mogu uticati na dobijanje licence(neka pravosnazna presuda,), trebali bi da dobiju licencu..Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 apr 2022, 17:36Kakav providan pokušaj uticaja na komisiju za licenciranje.
Svasta.
- svrakino1921
- Kontakt:
Prvenstvo Ukrajine i definitivno je prekinuto uslijed ratnih dešavanja u ovoj zemlji, a danas je organizovan sastanak Saveza i rukovodstva lige u vezi sa fudbalom u ovoj zemlji.
Odlučeno je da se za konačan poredak ove sezone uzme poredak u trenutku prekida, s tim da Shakhtar neće biti proglašen za novog prvaka i neće osvojiti titulu. Shakhtar je vodeći sa dva boda prednosti ispred Dynama, a njihov trenutni plasman uzeće se samo u obzir kod izlaska u Evropu, tako da će ova dva tima predstavljati Ukrajince u narednoj sezoni evropskih takmičenja.
U Ligu Evrope ide Dnipro, a u Ligu Konferencije Zorya i Vorskla.
Odlučeno je da se za konačan poredak ove sezone uzme poredak u trenutku prekida, s tim da Shakhtar neće biti proglašen za novog prvaka i neće osvojiti titulu. Shakhtar je vodeći sa dva boda prednosti ispred Dynama, a njihov trenutni plasman uzeće se samo u obzir kod izlaska u Evropu, tako da će ova dva tima predstavljati Ukrajince u narednoj sezoni evropskih takmičenja.
U Ligu Evrope ide Dnipro, a u Ligu Konferencije Zorya i Vorskla.
-
opalaopala
- Kontakt:
Najljepša slika premier lige za ovu sezonu . Bravo malci .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Ma svejedno je meni hoce li je dobiti ili ne, to nije moj problem.Brkooo je napisao/la: ↑26 apr 2022, 18:16Ako imaju reprogram sa poreznom, ako su su se dogovorili sa svima kojima duguju i potpisali reprogram (ili odgodu placanja) i ako nemaju neki dug ili dugove koji mogu uticati na dobijanje licence(neka pravosnazna presuda,), trebali bi da dobiju licencu..Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 apr 2022, 17:36Kakav providan pokušaj uticaja na komisiju za licenciranje.
Svasta.
Samo kažem dug je 5 miliona, poslovna godina zavrsena u minusu jos pola miliona. Znaci gubitak tj dug se akumulira umjesto smanjuje.
Značajna cifra od preko milion su kratkoročne obveze a to su uglavnom dobavljači i plate. Bilo ko ako insistira na svome eto belaja.
Nimalo prijatna situacija.
Slika godine.killafrommanilla je napisao/la: ↑26 apr 2022, 17:34A drugi neka broje koliko igraca koje vjeroispovijesti je igralo za koji klub, jer igraci su moralna vertikala koja ne bi igrala za svakog bas bez obzira na pare, aha.
Posusje je stvarno fudbalska sredina,
Posusje uvijek normalno, nemam ja bez razloga njihov dres
-
antisisoja1919
- Kontakt:
E levata braco draga. Kaze nije njegov problem, ne zanima ga, a sam poceo komentarisat o tome. Koliko si mentol od 0 do pomosnji...
A Slobodo, stavrno si GOLEMA
Volim tebe, više od sebe
antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 apr 2022, 20:57E levata braco draga. Kaze nije njegov problem, ne zanima ga, a sam poceo komentarisat o tome. Koliko si mentol od 0 do pomosnji...
Eto Azmirova sisa posluje u plusu. Kaze prihodi 2 posto, donacije 98 posto. Ima kluba dok ima sise poslije nece imati da odigraju utakmicu.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ja nisam veceg pacenika od njega vidio hahaha. Sve tvrdi Sloboda ga ne zanima, a 90% njegovih postova se odnosi na Slobodu. Izborili Evropu, a opet im pola teme o Slobodi. Toliko o tome koliko im nije bitna. Samo on ima jedan mali problem, pofino je udaren u glavu, pa se gubi u prostoru, sam sebe vise ne razumijeFKBilder je napisao/la: ↑26 apr 2022, 21:21antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 apr 2022, 20:57E levata braco draga. Kaze nije njegov problem, ne zanima ga, a sam poceo komentarisat o tome. Koliko si mentol od 0 do pomosnji...
A Slobodo, stavrno si GOLEMA![]()
Eto Azmirova sisa posluje u plusu. Kaze prihodi 2 posto, donacije 98 posto. Ima kluba dok ima sise poslije nece imati da odigraju utakmicu.
Volim tebe, više od sebe
Ma ne znam sto se zamaras sa njim(a).antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 apr 2022, 21:29Ja nisam veceg pacenika od njega vidio hahaha. Sve tvrdi Sloboda ga ne zanima, a 90% njegovih postova se odnosi na Slobodu. Izborili Evropu, a opet im pola teme o Slobodi. Toliko o tome koliko im nije bitna. Samo on ima jedan mali problem, pofino je udaren u glavu, pa se gubi u prostoru, sam sebe vise ne razumijeFKBilder je napisao/la: ↑26 apr 2022, 21:21antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 apr 2022, 20:57E levata braco draga. Kaze nije njegov problem, ne zanima ga, a sam poceo komentarisat o tome. Koliko si mentol od 0 do pomosnji...
Njemu nešto fali.antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 apr 2022, 21:29Ja nisam veceg pacenika od njega vidio hahaha. Sve tvrdi Sloboda ga ne zanima, a 90% njegovih postova se odnosi na Slobodu. Izborili Evropu, a opet im pola teme o Slobodi. Toliko o tome koliko im nije bitna. Samo on ima jedan mali problem, pofino je udaren u glavu, pa se gubi u prostoru, sam sebe vise ne razumijeFKBilder je napisao/la: ↑26 apr 2022, 21:21antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 apr 2022, 20:57E levata braco draga. Kaze nije njegov problem, ne zanima ga, a sam poceo komentarisat o tome. Koliko si mentol od 0 do pomosnji...
Ja bih rekao jedan ku.rac u ustima, sisu azmirovu već ima, sad karu traži. Dat će mu neko od nas TVRD I DEBEO.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Volim te Slobodo !
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Respekt
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Nek se znatuzlac je napisao/la: ↑26 jan 2022, 19:53
- Velež je u ukupnom opusu daleko najbolji BH fudbalski klub.I ovo što je ponovo "vaskrsno" ide mu u prilog.Željezničar je veći klub od vas.Makar za nokat.Vi bi ste ,da su zlatne godine starijeg tuzlanskog ligaša poentirane titulom bili iza njih.Ovako, teška srca moram reći da ste isti.Zrinjski je režimski kao što ste vi bili po osnivanju i njega ne brojim ni u šta.Mančester na Koševu je vaš vrh.Ali treba priznati da se prvenstva Jugoslavije i ovo naše sadašnje ne mogu nikako dovoditi u istu ravan.Ovo BH prvenstvo je višegodišnja sprdačina.Sve sezone su neregularne.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Uzecemo im i dio karata od 1500 koji je njima namijenjen
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615