RŠD Velež Mostar

opalaopala
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la opalaopala » 25 apr 2022, 17:07

VELEŽ: Jovičić, Radović, Bajrić, Zeljković, Pršeš, Čosić, Anđušić, Haskić, Salčin, Dejanović, Radovac.

Samo Jovicic OUT , Bogdanović IN . Slavisa je klasa za njega
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 apr 2022, 17:15

Mostarac1922 je napisao/la:
25 apr 2022, 16:55
Neutral je napisao/la:
25 apr 2022, 16:01
Bude li linkova za utakmicu Veleza? Nisam kuci a samo mi telemach dostupan.
https://dzeko11.net/
Hvala drug.

RASanticeva
Kontakt:

Post Postao/la RASanticeva » 25 apr 2022, 19:06

Nemanja on fire :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Đani je msm konačno našao formu, doima se dosta bolje nego ranije ove sezone :bih:
Mostar u srcu, Velež do groba

RASanticeva
Kontakt:

Post Postao/la RASanticeva » 25 apr 2022, 20:54

5 golova danas, Đani i Nemanja na razini zadatka kao i svi ostali

Jovičić dosta nesiguran, Slaviša je za njega Oliver Kahn

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 25 apr 2022, 20:57

RASanticeva je napisao/la:
25 apr 2022, 20:54

a branio je previse doduse :mrgreen: hajmo dat momku priliku pa mu suditi barem nakon 3-4 vezane utakmice, Bogdanovic je imao ispada ne zna im se broj

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 25 apr 2022, 21:03

Abdihodzic je za ovoga Tito

Bogdanovic 5 utakmica 1 gol primio a ovaj danas....

Jos je imao veliku gresku u prvoj minuti meni se cini, yebo mater ako je 60 sekundi proslo

Vracaj se Kjosevski :kafa:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

RASanticeva
Kontakt:

Post Postao/la RASanticeva » 25 apr 2022, 23:31

MostarskiSin je napisao/la:
25 apr 2022, 20:57
RASanticeva je napisao/la:
25 apr 2022, 20:54

a branio je previse doduse :mrgreen: hajmo dat momku priliku pa mu suditi barem nakon 3-4 vezane utakmice, Bogdanovic je imao ispada ne zna im se broj
Imao je ispada, ali očito da se u segmentima popravlja. Jovičić je već u prvoj minuti mogao primiti gol jer radi grešku koja se ne pravi u pionirima, a kod drugog gola je očajno zatvorio svoju stranu. Sve u svemu lik može biti samo rezerva ako ovako bude branio kada mu se pruži šansa :nene:

Samo se nadam da će golmanska forma ostati do derbija sa Svinjskim pa da se imamo čemu nadati ma koliko god to suludo zvučalo

THOMASSHELBY
Kontakt:

Post Postao/la THOMASSHELBY » 26 apr 2022, 07:08

Moj Haskicu gdje je zapelo?

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 26 apr 2022, 08:03

THOMASSHELBY je napisao/la:
26 apr 2022, 07:08
Moj Haskicu gdje je zapelo?
Šta je zapelo, čovjek igra fenomenalno. Učestvuje u golovima, razigrava, odvlači igrače. Bude među najboljima svaku utakmicu.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 26 apr 2022, 08:25

Šta će zapinjati, vrhunske partije pruža. Kretanje savršeno, otvaranje prostora, proigravanje, odvlačenje igrača. Sve ono što je i Fajke nekad ranije radio (iako nije zabijao golove). Samo nek nastavi ovako, pravi igrač.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 26 apr 2022, 08:43

Koliko je samo Haskić napravio prostora za Anđušića i krila svojom igrom i jučer i protiv Tuzle u kupu mislim to ko ne vidi nije mu fer prozivati ga zbog nedostatka golova.
Njegovom kretnjom i fokusom protivničke odbrane na njega otvorio se prostor za Nemanju i krila.
Tačno se vide akcije i smisao igre,nije bunarenje na Haskića pa ako šta uradi dobro je ili frljoka neka da uleti.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 26 apr 2022, 08:52

Espiritosanto je napisao/la:
26 apr 2022, 08:43
Koliko je samo Haskić napravio prostora za Anđušića i krila svojom igrom i jučer i protiv Tuzle u kupu mislim to ko ne vidi nije mu fer prozivati ga zbog nedostatka golova.
Njegovom kretnjom i fokusom protivničke odbrane na njega otvorio se prostor za Nemanju i krila.
Tačno se vide akcije i smisao igre,nije bunarenje na Haskića pa ako šta uradi dobro je ili frljoka neka da uleti.
Ovo je tacno milion %,pogotovo u utakmici protiv TC pa nije duela izgubio čovjek. Njegova igra najbolje odgovara Anđušicu i Dejanovicu.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 26 apr 2022, 09:12

emil02in je napisao/la:
26 apr 2022, 08:52
Espiritosanto je napisao/la:
26 apr 2022, 08:43
Ovo je tacno milion %,pogotovo u utakmici protiv TC pa nije duela izgubio čovjek. Njegova igra najbolje odgovara Anđušicu i Dejanovicu.
To je to
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 26 apr 2022, 09:37

je li se varam ili je Dejanovic bas pravo napredovao ovu godinu, imam osjecaj kao da je drugi igrac....ima sad neku agresivnost, brzinu..... :hmmmmm:

napredak mladih igraca se treba u buducnosti unovcit, jer ako unovcimo to dobrim transferima, to ce biti znak da smo postali ozbiljan klub....dosta vise razvijes igraca i on ti ode za nista , dzabe, ili za sicu....sa tim se mora prestati.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 26 apr 2022, 11:15

Molio bih da malo pogledate pomnije 4 postignuta gola dok je Haskić jučer bio u igri, i sami zaključite koliko je taj čovjek bitan za ovu ekipu, i koliko pažnje odvlači defanzivcima... Pa Salčin na penalu sam ko mjesec, jer stoper i vezni inercijom trče da zatvore Haskića. Kod drugog gola Lučić gleda kako ispred njega Haskić bježi, što mu totalno odvlači pažnju, jer iza njega Anđus prima loptu i zabija drugi go. Četvrti go nakon maestralne asistencije Salčina, Dejanović trči prema golu, broj 18 iako mu je najbliži ne smije da krene na njega, jer bi Haskić ostao sam na desnoj strani...
Bravo doktore!
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 26 apr 2022, 12:06

*p!p!t@* je napisao/la:
26 apr 2022, 11:15
Molio bih da malo pogledate pomnije 4 postignuta gola dok je Haskić jučer bio u igri, i sami zaključite koliko je taj čovjek bitan za ovu ekipu, i koliko pažnje odvlači defanzivcima... Pa Salčin na penalu sam ko mjesec, jer stoper i vezni inercijom trče da zatvore Haskića. Kod drugog gola Lučić gleda kako ispred njega Haskić bježi, što mu totalno odvlači pažnju, jer iza njega Anđus prima loptu i zabija drugi go. Četvrti go nakon maestralne asistencije Salčina, Dejanović trči prema golu, broj 18 iako mu je najbliži ne smije da krene na njega, jer bi Haskić ostao sam na desnoj strani...
Bravo doktore!
Ma vidjelo se to jučer,ljudi isto komentarisu. Niko nije ni riječ lošu rekao o njemu. Da ne govorim o utakmici kupa protiv Tuzle gdje nije duela izgubio Haskić.Boze njemu zdravlja doći će i golovi.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 26 apr 2022, 12:44

Cuj gdje je zapelo :rol:

Fudbal je timska igra. Haskic je dio puzzle koji je nedostajao ovoj ekipi. Sve su ostali forumasi vec rekli sto se njegovog doprinosa tice. Dodao bih samo da se pogleda broj postignutih golova u utakmicama prije i sada, kad je Haskic tu.

Ustati pa reći - Nermin Haskić :bih:
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 26 apr 2022, 16:17

Gdje će se prodavati ove 2000 ulaznica što će biti puštene u slobodnu prodaju kod nas,i je li iko upratio datum kad bi moglo krenuti?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

ZauvijekSamoVelez
Kontakt:

Post Postao/la ZauvijekSamoVelez » 26 apr 2022, 16:20

Konzerva je napisao/la:
26 apr 2022, 09:37
je li se varam ili je Dejanovic bas pravo napredovao ovu godinu, imam osjecaj kao da je drugi igrac....ima sad neku agresivnost, brzinu..... :hmmmmm:

napredak mladih igraca se treba u buducnosti unovcit, jer ako unovcimo to dobrim transferima, to ce biti znak da smo postali ozbiljan klub....dosta vise razvijes igraca i on ti ode za nista , dzabe, ili za sicu....sa tim se mora prestati.
Povrijedjen je dosao u Velez pa mu je trebalo vremena da se oporavi, a ako se dobro sjecam imao je jos nekih povreda u toku sezone. Naravno trebalo mu je i malo samopouzdanja jer ga na pocetku nije islo ali kad je odcepilo svaku tekmu je sve bolji.

Bas steta sto od sljedece sezone nece biti zasticeno godiste ali opet ko zna sta ce bit s tim pravilom na kraju kad su im sve odluke od danas do sutra.

U svakom slucaju dobili smo top igraca :D

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 26 apr 2022, 23:51

O kupovini ulaznica što manje pisati ovdje!
Ne pisati o nekakvim invazijama, kad je broj ulaznica ograničen i trenutno neravnomjerno raspoređen.
Nadam se da ste shvatili poruku.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.