Baš tako.I posebno paziti na Avramovskog, ja ga recimo uopšte ne bi koristio u Banja Luci, staviti ga od početka u derbiju i eventualno protiv Širokog u zadnjoj utakmici prije Veleža, čisto da ne ispadne iz ritma.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
i na onom svijetu tamo cut ce se moj glas...
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- 19BordoBijeli46
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pa imaju savjetnici da to odluče, koje ime je pravo za klub. A očigledno je da sa Vasoskim ne ide ovako i da nema budućnosti sa njim. Kao navijaču, odlična imena za nas bi bila Kerkez, Rendulić, Burić. Zavisi i koliko klub želi i može ispuniti njihovih uslova.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Fina imena ali pitanje koliko su realna za dovesti da rade u nasoj ligi. Pogotovo kerkez i buric. Po meni Goce Sedloski radi odlican posao, nije lose vodio ni Siroki obzirom na mogucnosti ekipe.NisamInSajder je napisao/la: ↑26 apr 2022, 14:04Pa imaju savjetnici da to odluče, koje ime je pravo za klub. A očigledno je da sa Vasoskim ne ide ovako i da nema budućnosti sa njim. Kao navijaču, odlična imena za nas bi bila Kerkez, Rendulić, Burić. Zavisi i koliko klub želi i može ispuniti njihovih uslova.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Nemojte vise iz Sirokog i iz Hajduka nikoga . Muka mi je od Sablica,Bagarica
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Utakmica koja odlucuje o buducnosti kluba, od danas se pripremati za velez 

Kupiti sudije, defanzivce, golmana, kontrolora, delegata, savez, drzavu, radovca, ne zanima me vise koga, tuci, udaraj, grebi, gazi, cupaj, provociraj, simuliraj, povracaj, radi sta hoces ALI MORAS UZETI OVO. .
Gnjide od igraca, invalidi, s vama se ne moze drugacije niti ste bolje zasluzili.
Nemojte da citava ekipa mora gola izaci sa stadiona, imate priliku da u 90 minuta popravite sve sto ste usrali do sada i iskoristite to, nema izgovora ni za koga vise

SVE ZAKLJUCAJTE DJECU SKLONITE
Kupiti sudije, defanzivce, golmana, kontrolora, delegata, savez, drzavu, radovca, ne zanima me vise koga, tuci, udaraj, grebi, gazi, cupaj, provociraj, simuliraj, povracaj, radi sta hoces ALI MORAS UZETI OVO. .
Gnjide od igraca, invalidi, s vama se ne moze drugacije niti ste bolje zasluzili.
Nemojte da citava ekipa mora gola izaci sa stadiona, imate priliku da u 90 minuta popravite sve sto ste usrali do sada i iskoristite to, nema izgovora ni za koga vise
NEMA NAZAD
Vidimo se u Zenici!holyman je napisao/la: ↑26 apr 2022, 14:30Utakmica koja odlucuje o buducnosti kluba, od danas se pripremati za velez
1946-1987
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Je li to dolazišleo1946 je napisao/la: ↑26 apr 2022, 14:33Vidimo se u Zenici!holyman je napisao/la: ↑26 apr 2022, 14:30Utakmica koja odlucuje o buducnosti kluba, od danas se pripremati za velez
SVE ZAKLJUCAJTE DJECU SKLONITE![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vec poslan request za 3 slobodna danaMortemHz je napisao/la: ↑26 apr 2022, 14:38Je li to dolazišleo1946 je napisao/la: ↑26 apr 2022, 14:33Vidimo se u Zenici!holyman je napisao/la: ↑26 apr 2022, 14:30Utakmica koja odlucuje o buducnosti kluba, od danas se pripremati za velez
SVE ZAKLJUCAJTE DJECU SKLONITE![]()
![]()
1946-1987
Ma goce je puno iskusnije ime. Ovu sezonu pomeo u makedoniji haman ko zrinjski kod nas. Bio dugo vodio drugu ekipu dinama koja igra drugu hrvatsku svakako da je u dinamo mogao nauciti dosta toga. 2 sezone trener vardara. Mislim moj je stav da Vasoskog ne treba mijenjati na kraju sezone, ovo sam samo predlozio kao opciju.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Goce je solidan trener, ali ništa bolji od Sablića koji je tu bio, a buno je bolja opcija od Vasoskog. Goce je sad zablinidran u Shkupiju. A i trener koji preferira nogomet na malo golova, recimo Široki je pod njim igrao na 1-2 gola po utakmici, jako tvrdo.keli je napisao/la: ↑26 apr 2022, 14:15Fina imena ali pitanje koliko su realna za dovesti da rade u nasoj ligi. Pogotovo kerkez i buric. Po meni Goce Sedloski radi odlican posao, nije lose vodio ni Siroki obzirom na mogucnosti ekipe.NisamInSajder je napisao/la: ↑26 apr 2022, 14:04Pa imaju savjetnici da to odluče, koje ime je pravo za klub. A očigledno je da sa Vasoskim ne ide ovako i da nema budućnosti sa njim. Kao navijaču, odlična imena za nas bi bila Kerkez, Rendulić, Burić. Zavisi i koliko klub želi i može ispuniti njihovih uslova.
Pa, ako predstaviš dobar plan trenerima i omogućiš im uslove sigurno da će doći. Burić i Kerkez nešto teže, ali vrijedilo bi pokušati. Rendulića bi mogao vrlo lako dovesti, a kvalitetan je trener. Radi dokazano odlično sa mladim igračima, Šibeniku je izbacio dosta mladih igrača (Labrović, Ćurić, Bulat, Ampem..).
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Protiv zeljeznicara zapeti, dobiti to. Napraviti dobru uvertitu za kup , a derby je slicna utakmica kao sto ce biti u Zenici mislim na atmosferu i naboj, taman nekako 8 dana pred kup . A u Široki s konbinovanim sastavom.
Trebalo je to ko nekad prije davno izudarat,pljuvat na svakom koraku u gradu jos od vremena Pejovica i kad su bojkotovali lafo nije plate bilo,pa kad ste bez plata ispusili 100 bodova prednosti i to am je ok nek vam bude smanjenje redovne plate i batine okholyman je napisao/la: ↑26 apr 2022, 14:30Utakmica koja odlucuje o buducnosti kluba, od danas se pripremati za velez
Ako im se ne svidja neka idu u slobodu igrati za 700, svakako nisu vise ni zasluzili, nit mogu gdje drugo igrati osim ovdje. Sve neki spasioci kluba, a vise odmogli nego pomogli. Sve sam rekao, necu se do derbija vise javljatizagor1987 je napisao/la: ↑26 apr 2022, 15:39Trebalo je to ko nekad prije davno izudarat,pljuvat na svakom koraku u gradu jos od vremena Pejovica i kad su bojkotovali lafo nije plate bilo,pa kad ste bez plata ispusili 100 bodova prednosti i to am je ok nek vam bude smanjenje redovne plate i batine okholyman je napisao/la: ↑26 apr 2022, 14:30Utakmica koja odlucuje o buducnosti kluba, od danas se pripremati za velez
NEMA NAZAD
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ma jarane, ako mislite da se prebijanjem nesto rjesava, gori ste od njih.
61:16 gol razlika nakon 29 kola i nije bas tvrd fudbal . Ma mi bismo psovali i ramica i traku i rendulica nakon 2 kiksa. Nemamo mi sabura nizasta.NisamInSajder je napisao/la: ↑26 apr 2022, 15:07Goce je solidan trener, ali ništa bolji od Sablića koji je tu bio, a buno je bolja opcija od Vasoskog. Goce je sad zablinidran u Shkupiju. A i trener koji preferira nogomet na malo golova, recimo Široki je pod njim igrao na 1-2 gola po utakmici, jako tvrdo.keli je napisao/la: ↑26 apr 2022, 14:15Fina imena ali pitanje koliko su realna za dovesti da rade u nasoj ligi. Pogotovo kerkez i buric. Po meni Goce Sedloski radi odlican posao, nije lose vodio ni Siroki obzirom na mogucnosti ekipe.NisamInSajder je napisao/la: ↑26 apr 2022, 14:04
Pa imaju savjetnici da to odluče, koje ime je pravo za klub. A očigledno je da sa Vasoskim ne ide ovako i da nema budućnosti sa njim. Kao navijaču, odlična imena za nas bi bila Kerkez, Rendulić, Burić. Zavisi i koliko klub želi i može ispuniti njihovih uslova.
Pa, ako predstaviš dobar plan trenerima i omogućiš im uslove sigurno da će doći. Burić i Kerkez nešto teže, ali vrijedilo bi pokušati. Rendulića bi mogao vrlo lako dovesti, a kvalitetan je trener. Radi dokazano odlično sa mladim igračima, Šibeniku je izbacio dosta mladih igrača (Labrović, Ćurić, Bulat, Ampem..).
Sarajevo je podnijelo još jednu krivičnu prijavu Kantonalnom tužilaštvu u Sarajevu. Ovog puta se radi o Damiru Kasumu, koji je obavljao funkciju predsjednika kluba tokom 2020. i 2021. godine, a dolaskom Ismira Mirvića u klub, napustio je tu funkciju.
Kako smo saznali, u prijavi su navedene sve nepravilnosti u rukovođenju kluba dok je Kasum imao rukovodeću poziciju, a sada je na organima Tužilaštva, da utvrde da li ima osnova za pokretanje postupka utvrđivanja krivične odgovornosti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".