FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la FRANK RIBERY » 05 feb 2011, 19:00

Saurman je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Dok god nama igraju Gomez,Ottl,Pranjic,Breno,Tymoschuk ovo ce se desavati..prokockati vodstvo od 0:2 protiv slabog Kolna je dno dna..u ligi prvaka se ne trebamo puno nadati...loše loše loše...
DAleko od tog da je Koln slaba ekipa. PA nisu ovo Wolverhamptoni ,Casene i ostala sranja.Ovdje je konkurencija brutalna i uvijek ćemo gubiti utakmice, ako na poluvremenu odlučimo da je stvar gotova.E pa nije gotova i sad je upitno i 4. mjesto sobzirom na raspored u narednim kolima.Samo još treba da ponovo igramo Euroligu, a da nas Hannover i Mainz predstavljaju u LP-u.Sve kad se sabere ovo je katastrofa i potvrda samoubilačke politike koju glavešine u klubu vode.Pa ne može se sa 18 igrača igrati na tri fronta.To je nemoguće u modernom nogometu.
Odkad je otisao Beckenbauer ljudi koji sad vode klub poceli su vuci katastrofalne poteze krvim sve redom od uprave trenera i igraca :evil: ..ne vidim izlaz iz ove situacije..
Nazalost ova situacija može nas u konačnici kostati plasmana u Lp što bi bila katastofa za koju bi neko mora odgovarati.Da li je vrijeme da u Bayern dođe neko ko zna voditi tim, jer je Bayern postao firma u kojoj se više računa vodi o profitu nego o uspjesima i trofejima.Potpuno mi je glupo očekivati da se niko u 6 mjeseci ne povrijedi, ako smo u prvom dijelu ostali bez 9 igrača na bar dvije sedmice.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Insert
Kontakt:

Post Postao/la Insert » 05 feb 2011, 19:09

Lijep i iskren pozdrav za sve iskrene navijace Bayern-a, ciji sam veliki ljubitelj i ja licno.
Iako nije mozda najbolji trenutak za prijavu na forum, zbog katastrofalnih rezultata dragog nam kluba, nisam mogao vise cekati, vec se prijaviti na forum, i diskutovati s odabranom rajom, koju vec dugo, ali neaktivno pratim.
Nadam se dobrom druzenju, dobrim diskusijama, i naravno, dobrim rezultatima F.C. Bayern.
Pozzz

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 05 feb 2011, 19:18

igrali smo katastrofalno i zasluzili poraz, ali ipak treba spomenuti da nam je sudija ukrao cist penal kada je mohamad igrao rukom, ali i to da je keln izjednacujuci gol zabio iz ofsajda.
necu posebno kritikovati gomeza al´ cu reci da nisam pogrijesio kad sam rekao da nas je taj momak kostao najmanje 9 bodova. veceras je prokockao dvije sanse od kojih je jedna bila stopostotna, tj. ona koja se mora utrpati.

nisam raspolozen(razumljivo) za neki opsirniji text, ali cu se osvrnuti na svinjoglavog trenera koji ce, nadam se, uskoro napustiti al.ar.
svi znamo da je breno igrao sasvim ok, ali takodje znamo da je timoscuk imao par kikseva na poziciji na kojoj ga gura svinjoglavi trener.
dakle, breno je morao igrati tako da bi i timoscuk mogao igrati na ´svojoj´ poziciji tjerajuci otla u pm :x
jos mi je cudna odluka da izvede sasvim solidnog a.topa gurajuci mulera na njegovo mjesto. suvisno je govoriti kako se malac nije vidio na toj poziciji.
morao je ostaviti topa i gurnuti mulera iza gomeza na poziciju na kojoj je najjaci.

sto se tice sredine terena i igraca koji je drze :lol:
dio posta na koji moj frend nije smio odgovoriti :lol:
torrenteS je napisao/la:pazite da vas tako ne iznenadi i pranjic-trenutno najveca zvijezda i uzdanica na sredini terena ;) a za to je potrebno samo malo pritiska, samo malo pritiska ;)
fuuuu, draze mi je to sto znooom nego da ne znooom :lol:

dit-e 8-)
pozz insert, dobrodosao :cry:
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 05 feb 2011, 19:58

Insert je napisao/la:Lijep i iskren pozdrav za sve iskrene navijace Bayern-a, ciji sam veliki ljubitelj i ja licno.
Iako nije mozda najbolji trenutak za prijavu na forum, zbog katastrofalnih rezultata dragog nam kluba, nisam mogao vise cekati, vec se prijaviti na forum, i diskutovati s odabranom rajom, koju vec dugo, ali neaktivno pratim.
Nadam se dobrom druzenju, dobrim diskusijama, i naravno, dobrim rezultatima F.C. Bayern.
Pozzz
Dobro dos'o Bavarac :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 05 feb 2011, 20:12

Bitno je da je FCB otjerao jednog Hummelsa kao psa iz kluba, da mu nikad nisu pruzili pravu priliku, bitno je da se ima povjerenja u Badstubera Stopercina prava nema sta;) jos igra na svijetskom koja je to sramota u najvecem njemackom klubu igra u prvoj. Gustavo STRASAN BEK nema sta ! Tymoschuk jos bolji stoper. A o Ottelu da ne pricam momak razvaljuje. U FCB ima mjesta za jednog Pranjica i Hamit Altintopa a nema za Podolskog bravo uprava ;)... U cijeloj odbrani ima samo jedan momak Lahm koji je dostojan da nosi grb najveceg njemackog kluba, ovi ostali su za Hoffenheima, za cvajtu ili za klupu i da igraju samo u najvecoj nuzdi, ko je za to kriv ? Honnes Van Gall ko ? Mozel mi ko to rec ko je kriv za sve ovo... Dalje Bitno je da Schweini ima platu 10 milliona eura i da Rummenige dodje i kaze kako je mogao imat vecu platu u nekom drugom klubu ali je ipak ostao jer je lojalan i voli FCB. Pa kome oni pricaju te price pa niisu ljudi toliko glupi da to vjeruju, ako je lojalan zasto nije reko daj mi 3 miliona ja cu igrat i bit presretan. Bruka velika bruka. Stvarno se ne bih nikad usudio rec da je Schweini los igrac naprotiv jedini igrac koji je dostojan naslijediti velikog BALLACKA ! Ali neka malo i on vise pokaze na terenu, danas je bio vise nego ocajan ipak decko prima samo 10 milioncica jer je lojalan. Ne znam neke stvari se podhitno moraju mjenjat a to je: Dovest kompletnu odbranu to jest 3 igraca jer ima Lahm i naravno golman treba. I Van gall il je glup il ne moze skontat da Luis Gustavo mora igrat na zadnjem veznom. I po meni velika je greska prodat Van Bommela sad u zimu ok na ljeto ga pusti dzaba al sad im je bio jako potreban. Sto se tice napada svaka cast Gomez je igracina za mene. I Riberya treba dobro nasamarati isto kao i Robbena za ono sto je uradio Mulleru ono je velika SRAMOTA ! Mislim da Van Gall gubi polahko kontrolu nad ovom ekipom mnogo tog tu ne stima, 2-0 vode i izgube od jednog Kolna, pa gdje je tu gospodin 10 miliona da stane na loptu i smiri igru ili taj Gustavo koji je kostao punu vrecu para cak 15 miliona. Jedan Klose ne moze da igra i nema mjesta za njeg al bitno je da mogu igrat lepa brena tymoschuk i onaj nesretnik Badstuber to je bitno... Kako god zelim vam da prodjete Inter al nek vam je bog na pomoci s onom odbranom predvodjenom Badstuberom i onim veznim igracima tipa Ottl !
BvB Echte Liebe !!!

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 05 feb 2011, 20:36

momcino, jes ti siguran da navijas za dortmund :?
jbg, tako emotivno moze spikati samo insan kojeg je pravo pogodio bayin poraz :)
el ima ko zivi???

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 05 feb 2011, 20:40

torrenteS je napisao/la:momcino, jes ti siguran da navijas za dortmund :?
jbg, tako emotivno moze spikati samo insan kojeg je pravo pogodio bayin poraz :)
E moj drug kad bi ti samo znao s kakvim navijacem BvB-A pricas, a ovo pricam jer ne mogu da vjerujem koje su propuste u upravi sve napravili, i sta ce uradit s najveceg njemackog kluba jedan lopovski Inter sad u lp e to me brine... I jednostavno ovo je velika sramota ko nosi bayin dres ...
BvB Echte Liebe !!!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 05 feb 2011, 21:40

Tako razmislja vecina ljudi koji vole Bundesligu. Ono sto klubovima iz Bundeslige neda da naprave korak dalje u evropskim takmicenjima jeste ta nekonstantnost. Jednu sezonu su odlicni i taman kada ocekujes da istu ponove u Evropi, jednostavno zakazu na svim frontovima. Bayern, Schalke, Wolfsburg, Stuttgart, HSV, Leverkusen, pa i Dortmund ove sezone u Evropi, iz godine u godinu ne povezuju 3-4 kvalitetne sezone.
Bez jakog Schalkea, Dortmunda, HSV-a, Leverkusena i dr., nema jakog ni Bayerna i obratno.
#divovi

Insert
Kontakt:

Post Postao/la Insert » 05 feb 2011, 23:47

Mislim da je vrijeme da i ja dam svoj prvi osvrt a trenutnu situaciju u klubu. 8-)

Bayern, klub koji je do skoro vazio za one od kojih se protivniku gace tresu, sve cesce postaje stalna musterija prosjecnim klubovima poput Mainca, Kelna i sl.Zasto? Moje licno misljenje, kao osobe koja prati duuugo ovu sportsku igru, je da glavni problem lezi u upravi minhenskog giganta. Cinjenica je da vec dugi niz godina ne pratimo trzisnu utrku sa ostalim evropskim velikanima, da dovodimo kojekakva pojacanja, koja u vecini slucajeva nisu u rangu niti polovnjaka. Sve je kulminiralo u zadnjem ljetnom prelaznom roku, prije pocetka ove sezone, kada nismo doveli niti jedno pojacanje :o . Ko je kriv za to? :arrow: Uprava!!! Iako se u to vrijeme potenciralo da je to bila Gaalova zelja, da u ovu sezonu udje bez pojacanja, misljenja sam da to u cjelosti i nije istina. Svi mi znamo ko su Svabe, i ko kod njih nosi muske gace, a ko pitu pravi. Uli ima dosta ogranicen pogled na klub, na koji gleda samo kao banku, u koju treba da se slaze novac, a ne kao klub u koji treba ulagati, da bi se kasnije ubirali plodovi. Nerlinger se i nije pokazao, bar do sada, kao veliki pregovarac kada su u pitanju pojacanja. Na ljeto nam je bilo preskupo istovariti 20 mil. za Contraa, a sad nam nije nista dati 5 mil. manje za Lusa Gustava. Ne podcjenjujem kvalitete zadnjeg spomenutog, ali mislim da bi ovakvom Bayernu, kakav je sad, puno bolje legao Coentrao, jer bi pokrivao poziciju beka, bolje od svih koje trenutno imamo, a s druge strane bi mogao igrati i na poziciji Riberiya, kojeg takodje stalno imamo povrijedjenog. Ludost se nastavila i u zimskog prelaznom roku, kada smo oslabili roster sa jos par igraca. Cinjenica je da oni nisu bili vise top klasa svjetskog fudbala, i da su njihove najbolje partije proslost, ali su bili nasi, a sad...? E sad imamo roster od 15-ak igraca spremnih za svaku tekmu, racunajuci i razervnog golmana.Po meni, da nije tragicno, bilo bi komicno. Problem je i Gaalu, ali ne i kljucni... :arrow: ...pa volio bi i on imati u timu Messija, Villu i sl., ali nema i pokusava skrpiti sto se moze, a to zaista i iz moje perspektive izgleda dosta tesko. Ekipa nema adekvatnih zamjena, svaka povreda bilo kojeg igraca dovodi do rokada u timu, sto konstantno utice na nesigurnost i neuigranost ekipe. Cijelu sezonu se vrse izmjene na gotovo svim pozicijama u ekipi : stoperi se stalno mikasaju ( Breno, Bastuber, Tymo, u pocetku i Buyten i Demikelis), lijevi bek se improvizuje mislim vec trecu sezonu, dok je u veznom redu kao na pijaci ( buvljoj ). To je ono sto ja i najvise zamjeram nasem treneru, jer pravi nepotrebnu nesigurnost i neuigranost, koja bi nam bila od velike pomoci, pri ovakvom igrackom kadru.
Krajnje bi vrijeme bilo da klub krene u ozbiljnu kupovinu na ljeto, i to na svim deficitarnim pozicijama, kojih ce nadam se biti i vise, kada nogu u dupe dobiju svi oni koji ne zasluzuju da nose grb najmilijeg nam kluba. Mislim da znamo o kome je sve rijec, jer se njihova imena potenciraju medju vecinom forumasa, kao nepotrebni i nepodobni za Bayern.

Nadam se da nisam bio preopsiran i dosadan sa svojim postom, jer ovo je tek djelic svih mojih frustracija kojih sam se nakupio tokom ove sezone, i koje sam pretocio najbolje sto sam znao u ovaj moj POST :D

P.S. Hvala svima na dobrodoslici, koji su je iskazali...

Pozdrav braco bavarci :D

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 06 feb 2011, 00:33

Da ste danas pobijedili,možda bi i bilo nekih šansi za titulu,ovako...
You'll never walk alone.

Klare

Post Postao/la Klare » 06 feb 2011, 00:58

Eh da smo pobijedili, kako bi to bila lijepa situacija pred meč sa Dortmundom na Alianzu. Borba za titulu bi bila u potpunosti otvorena. Ima Dortmund do kraja još teških utakmica, gdje će prosipati bodove, ali ova prednost je prevelika.
Naši dragi Modovi mi se smijali kada sam rekao da zavisimo od nas samih, hoćemo li doći do titule. Dortmund tada bio na +17. Eto vidiš, da smo dobili ove dobijene utakmice protiv Wolfsburga i Kolna, sada bi zaostatak bio 10 bodocva, a još nam Dortmund dolazi u goste za 3 kola. Prije toga idu u grotlo od stadiona. Tako da smo igrali kako treba, taj zaostatak bi 10 kola prije kraja bio najviše 7 bodova.
Šta ćemo, sami smo krivi, pruženo nam je nebrojeno prilika, ali kad neznamo, neznamo. :evil:
Šta je ovaj Damir nasrnuo na Badstubera. :evil: Otkud njemu pravo da kritikuje naše igrače. :x Šta ste se digli, eto nek su Subotić i Hummels bolji stoperi. Vi sada zamišljate da imate najbolje igrače. E Bogami ne može to tako. Bayern je i u ovakvom stanju dosta bolja ekipa.

JetSet, efe gdje ste, ovi opet udrili po ni krivom, a Bogami niti dužnom Super Mariu. Ne mogu sam protiv njih. Mullera hvale na sve strane, a imao samo jednu onu asistenciju, koju je upisao samo zahvaljujući brzini i okretnosti Mariana. 8-) Gomez je odigrao izvanredno, najbolji danas u našim redovima. 8-)

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 06 feb 2011, 10:08

Evo me, Klarovski, evo me... :D

Prvo da napomenem da sam Badstubera stavio na avatar prije dva dana. Juce on odigra najgoru utakmicu karijere. Znao sam da sam baksuz, al' ovoliki... :evil:
Badstuberov crni dan je poceo faulom na Novakovicem koji je trebao rezultirati crvenim kartonom. Sudac je znao da je mozda pogrijesio, pa je samo cekao priliku da mu dodijeli drugi zuti karton. Zato Holger vise ni u jedan duel nije usao onako kako zna, a stoper koji ne ulazi maksimalno u duele, ne moze biti od pomoci. Morao je biti zamijenjen. To je prva kritika na racun van Gaala.

Dalje...
Svi kritikuju dvojac zadnjih veznih. S razlogom.
Ono sto su/nisu oni juce napravili je sramno. Imali smo dva igraca manje na poziciji koja je jako bitna za ekipu. Opet dolazimo do tih duela, koje oni juce jednostavno nisu dobijali.
Dovoljno je samo pogledati prvi gol Koelna i sve postaje jasno. Golman ispucaje loptu, nas zadnji vezni GUBI zracni DUEL sa protivnikom i Jarcevi dobijaju priliku za postizanje gola. Kao sto je bilo u vecini slucajeva ova sezone, protivnik iskoristava svoju sansu.
U ovakvim trenucima se sjetim van Bommela. Ne mogu se oteti dojmu da bi dobili ovu utakmicu da je on bio u ekipi. Mozda on usporava igru, mozda nema Xavijev pas, ali on ne gubi DUELE.
A ko je kriv sto Pranjic i Ottl igraju defanzivne vezne? Nisam ja, sigurno. :D Gustavo je puno bolji na ovoj poziciji od ove dvojice, a Pranjic je bolji od Gustava na lijevom beku. Pa zasto nam onda ovo radis druze Gaal?

Ovo su zatjevi mene,a vjerujem i vecine navijaca Bayerna:
1. Stavi Schweinija na 6-icu. Uredu da se u izostanku dosta igraca nesto eksperimentise, ali Bastian na ceneru nije trajno rjesenje!
2. Ottl ne smije igrati. Partner Schweinsteigeru mora biti Gustavo ili Tymo. Druze Gaal, tu ti ostavljam mogucnost izbora. :D
3. Breno mora igrati. Samim stavljanjem Tyma na DMC-a, shvatit ces da nemas drugog rjesenja. :lol:

Nadam se i uvjeren sam da ce ovi zatjevi biti uvazeni, jer u suprtnom... Hasta la vista Lui. :D

Da se osvrnem i na igru najboljeg strijelca Bundesa.
Koliko napadaca moze postici onakav gol kakav je on dao? Malo, jako jako malo. I nakon gola je bio konstantna opasnost za gol Rensinga. Imao je i jedan prodor a la Messi, al' poredala se ona bagra na liniju pa lopta nije imala gdje proci. :lol:
Sve u svemu, odlicna partija Zupa Maria.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 06 feb 2011, 10:19

:cry:

:lol:

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 06 feb 2011, 10:41

iiiiiiii, udruzili se provokatori pa muce nas, fudbalske znalce i protivnike gov-njeza :x

zabio vam gomez... :lol: pa ste sritni :lol:

insert, nije sve tako crno kao sto ti vidis ;)
el ima ko zivi???

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 06 feb 2011, 11:51

@Damir BvB: s tobom se u dosta stvari slazem...al ipak moram reci ne slazem se po pitanju podolskog, taj momak je dao mnogo za njemacku reprezentaciju, za bayern je zabio par golova al taj igrac se nije mogao pravo probit kod 3 trenera (hitzfeld, magath, podolski) a svi su oni dok su bili u bayernu vjerovali u njega...tako da taj igrac se nije mogao nosit s pritiskom u bayernu, a on igra inace bez prave konstante tako da on nije otjeran iz kluba neg nije dao ono sto se ocekivalo....naravno znamo da je ista situacija i sa rensingom....kod hummelsa je napravljena greska al to se desava....badstuber je jucer odigrao jako lošu utakmicu al da posjeduje kvalitet za bayern pokazao je u brojnim utakmicama i u reprezentaciji..badstuber je dobar igrac al je mlad i nekad sklon greskama, znamo da on i nakon povratka od ne tako lake povrede je odmah igrao na dobrom nivou....tymo definitivno nije za odbrane, dobro taj covjek pokirje prostor, al u odbrani nesretno i nespretno izgleda u nekim duelima i situacijama, u skok igri je katastrofalan....o van bommelu sam govorio dovoljno i potvrdilo se da fali, pa defanzivnom dijelu veznog reda je tolika praznina koja se pogotovo vidjela kod prvog gola koelna , tu je lopta tako lako prosla, kao kroz jednu ogromnu rupu....u bayernu skoro da nema duel igre, nije jucer bilo ni strasti, borbe, pozrtvovanja....bayern od skoro svih ekipa u bundesligi ima veci kvalitet, al ako nema borbe onda se dese one stvari kao jucer
o treneru sam prije dovoljno govorio i van gaal od pocetka zapostavlja odbranu, kako sam helmer rece van gaal nema plana u defanzivi i to je odavno uocljivo....imam osjecaj da se samo uvjezbavaju pass igra, kombinacije a odbrana na treningu zapostavlja.....mnogi igraci igraju i na pogresnim pozicijama....
cinjenica je da u zimskoj pauzi napravljene su greske sto nije doveden 1 ili eventualno dva odbranbena igraca i druga greska pusten je van bommel, poremetila se hijerarhija u ekipi, nema lidera, a kako marka nema , nema vise ni duel igre....pojedinci misle da samo šetkanjem, umjetnickim dojmom, driblingom mogu do uspjeha...
a trener bi trebao biti taj koji ce ih usmjerit u pravom smjeru.....i bez ovih pojacanja ekipa bi trebala igrat u vrhu....u ekipi ne postoji sistem to je kljucni problem...u veznom redu i napadu dovoljno je kvaliteta, odbranu trebalo malo poboljsat, al samo da van gaal promjeni strategiju malo sve bi bilo bolje....bayern je 3-4 puta ispustao dobijene utakmice....znaci sad bi zaostatak bio samo nekih 5-7 bodova za dortmundom da u tim utakmicama nije bilo padova...u tom slucaju bi imali zagarantovano drugo mjesto i borba za titulu bi bila i dalje zestoka jer borussia dolazi jos u munchen
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 feb 2011, 15:30

Poslije svakog poraza se aktualiziraju price o mogucim pojacanjima i igracima koji ce biti potencijalna pojacanja. Ovog puta smo okrenuti prema Ajaxu i njihovim igracima. :roll: Vrlo zanimljivo.
U pitanju su odbrambeni igraci, a ne spominje Van De Wiel. :P

P.S. Kahn ponovo postao otac. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 06 feb 2011, 15:33

Omerbavarac je napisao/la:Poslije svakog poraza se aktualiziraju price o mogucim pojacanjima i igracima koji ce biti potencijalna pojacanja. Ovog puta smo okrenuti prema Ajaxu i njihovim igracima. :roll: Vrlo zanimljivo.
U pitanju su odbrambeni igraci, a ne spominje Van De Wiel. :P

P.S. Kahn ponovo postao otac. :D
Čestitke OlijU.Ako je musko valjda bude "ćaćović" :P :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Klare

Post Postao/la Klare » 06 feb 2011, 16:11

torrenteS je napisao/la:
torrenteS je napisao/la:pazite da vas tako ne iznenadi i pranjic-trenutno najveca zvijezda i uzdanica na sredini terena ;) a za to je potrebno samo malo pritiska, samo malo pritiska ;)
fuuuu, draze mi je to sto znooom nego da ne znooom :lol:
Djelimično, djelimično. Jučer nije bilo ama baš nikakvog pritiska.
torrenteS je napisao/la:iiiiiiii, udruzili se provokatori pa muce nas, fudbalske znalce i protivnike gov-njeza :x

zabio vam gomez... :lol: pa ste sritni :lol:
Zabio ga svima nama, pošto svi navijamo za Bayu.
A tebi k'o nešto krivo što ti ga Mario šuknu. :lol: Samo još reci da ti nije bilo drago. :lol:
Moramo i Krafta mlo iskritikovati. E vala mogao je barem 1 gol jučer odbraniti. Vidjećemo do kraja sezone, možda i promijenim mišljenje po pitanju Neuera.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 06 feb 2011, 17:45

schweinsteiger je napisao/la: Raduje me sto nece doci do pada koncentracije u drugom poluvremenu,jer je sad na "najminimalnijem" nivou :D
AUH,sto sam se sj-eb'o. :/

Nije kriv ni Gomez,ni Badstuber,ni Tymoschuk,a Bogami ni Schweini (koliko ga ovaj @Damir_BvB nasrami) :)
Kriv je Van Gaal !!!
Pa koliko ja ovaj lik glup,to nije humano.Neko je bas napisao nesto "taj kad ima neku svoju fix ideju tako mora biti i tacka".Da Bog sacuva :o
Umjesto fino da stavi Gustava i Schweinia na pozicije zadnjih veznih,Pranjic lijevi bek,Breno stoper,Tymo napolje,debilcina Ottl nek' samo popuni mjesto na sredini terena,ili cak da stavi Klosea i Gomeza zajedno i onda je kasnije mogao izvest jednog i uvest Riberya,ali ne,mora Schweinsteiger igrat naprijed,jer je Bayern bitan,mora Tymo igrat stopera,jer on tu nesto vidi,Pranjica koji je izvanredan na poziciji lijevog beka stavlja na zadnjeg veznog,a momka koji se konstantno prosipa na pozicije lijevog beka,nece da zamijeni s Pranjicem,pa on nije normalan.

@Damir_Bvb uglavnom se slazem s tim sto si napis'o,ali to za Podolskog :S
To je jedan tezak kloc koji samo gleda kako da razvali loptu sto jace.Kako ce on samo letit iz repke sad kad se Grosskreutz pokazao :D
#miasanmia

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 06 feb 2011, 19:43

Samo ću da naglasim jednu zanimljivu činjenicu

Bayern je tri puta ove sezone primao po tri gola u BL-u. Protiv Borussije Mönchengladbach, Stuttgarta i sada u Kölnu. Ne bi to toliko loše ni bilo da nisu u pitanju zadnje 3 ekipe BL-a :x :x :x
Sent from my Philips Smart TV.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.