Pa meni je to simpa, jer čitam i onda kontam šta želi reći, ali zna o košarci dostaOldFashioned je napisao/la: ↑26 apr 2022, 07:11Nadam se da je zdravo.
Njegovi upisi mi nešto previše i ne fale jer ga nikada nisam ni razumio : )

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Pa meni je to simpa, jer čitam i onda kontam šta želi reći, ali zna o košarci dostaOldFashioned je napisao/la: ↑26 apr 2022, 07:11Nadam se da je zdravo.
Ma bježi, jbo to kad moram mozgat na nekoliko rečenica.emir18 je napisao/la: ↑26 apr 2022, 07:12Pa meni je to simpa, jer čitam i onda kontam šta želi reći, ali zna o košarci dosta.OldFashioned je napisao/la: ↑26 apr 2022, 07:11Nadam se da je zdravo.
Gledao sam da je se dosta čuje sa Tracyem i sluša njegove savjete, 2-way igrač, danas ne možeš biti šampionske ekipa bez takvih, Donovan je ofanzivno odličan ali rupa u odbrani.
Realno Phili bi bolje bilo da nije radila taj trade, bolji bi bili sa Sethom i Drumonndom nego sa bradatom prevaromTracy3McGrady je napisao/la: ↑26 apr 2022, 09:01Žao mi Biida ali brada će ovo sjebati kao što gledam, lik je minus igrač postao.
Nije Trae igrao jutros, to si nesto pomijesao.DzananMusa11 je napisao/la: ↑26 apr 2022, 09:34Vidim štetočina do prve pobjede na domacem parketu u karijeri u PO. Kazu da je dobar bio jutros napokon i nije igrao samo za svoje statse
Mogli bi Sixersi biti prva ekipa koja je prosula 3:0?
Što, pa imali bi ga po čemu pamtiti.
mislim, gdje je ovdje help defense? utah wtf?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.