Ruse zbog agresije i Novaxa zbog toga sto nema potvrdu izbaciti sa svih vecih turnira pa da nam je ljepse pratiti tenis.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
O kakvim potvrdama ti pišeš ovdje?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
rafa potvrdio madrid a roger prijavio bazel, pretpostavljam da će se tamo i formalno oprostiti
thiem više nikog ne može dobit…..damir 2.0
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ja sam zamišljao da to bude neki egzibicioni meč sa Nadalom, mislim da bi to bio najljepši mogući završetak. Mada i ovo je epika, na mjestu gdje je sve počelo.
“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
Kkakav oprostaj,ne nadaj se decko.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Pa taj se oprostio davno, muze pare sponzorima i ceka priliku da ozvanici.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
O tome se i radi. Svaka objava treninga i nagadjanja o povratku/zavrsnoj turneji donose jos, kako samim sponzorima, tako i njemu. A dok je ovaca...
41.21.1.
- Felixians4
- Kontakt:
https://telesport.telegram.hr/analize/j ... ovi-nadal/
Alcaraz je na neki način već sad Nadalova ostavština; on je, barem zasad, ponizan i skroman poput Rafe; u svojim izjavama nakon poraza uvijek je odmjeren, pokazujući da je itekako svjestan šire slike, a na terenu je poslovično borben te nikad malodušan. Naravno da je za to zaslužan i Juan Carlos Ferrero te općenito španjolska teniska kultura, ali Rafa je u tom smislu ipak referentna točka te glavna inspiracija. Kao i njegov sad već kultni i zarazni Vamooos…
Alcaraz trenutno možda i djeluje nezaustavljivo, ali što se više bližiš vrhu, to su i izazovi veći. Uostalom, dok je golobradi i mlađahni Rafa u ovoj fazi karijere strepio uglavnom od Federera te eventualno Corije, Alcaraz bi u narednim tjednima mogao konačno zaigrati protiv Đokovića te po treći put protiv čovjeka koji ga je na neki način igrački i duhovno oblikovao.
Ili protiv ljudi iz čije sjene, koliko god to sad okrutno zvuči, tek treba izaći.
Verdasco ljut na organizatore što su pozivnicu mu u Madridu "oduzeli" u korist prijatelja Pouillea
Alcaraz je na neki način već sad Nadalova ostavština; on je, barem zasad, ponizan i skroman poput Rafe; u svojim izjavama nakon poraza uvijek je odmjeren, pokazujući da je itekako svjestan šire slike, a na terenu je poslovično borben te nikad malodušan. Naravno da je za to zaslužan i Juan Carlos Ferrero te općenito španjolska teniska kultura, ali Rafa je u tom smislu ipak referentna točka te glavna inspiracija. Kao i njegov sad već kultni i zarazni Vamooos…
Alcaraz trenutno možda i djeluje nezaustavljivo, ali što se više bližiš vrhu, to su i izazovi veći. Uostalom, dok je golobradi i mlađahni Rafa u ovoj fazi karijere strepio uglavnom od Federera te eventualno Corije, Alcaraz bi u narednim tjednima mogao konačno zaigrati protiv Đokovića te po treći put protiv čovjeka koji ga je na neki način igrački i duhovno oblikovao.
Ili protiv ljudi iz čije sjene, koliko god to sad okrutno zvuči, tek treba izaći.
Verdasco ljut na organizatore što su pozivnicu mu u Madridu "oduzeli" u korist prijatelja Pouillea
- OldFashioned
- Kontakt:
Ti nedavno reče da nema nikakve povezanosti sa Rafom.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Felixians4
- Kontakt:
tko reče?OldFashioned je napisao/la: ↑28 apr 2022, 17:39Ti nedavno reče da nema nikakve povezanosti sa Rafom.
- OldFashioned
- Kontakt:
Pa ti, nadovezao si se bio na moj upis kada sam rekao koliko su ova dva slični. Mrzi me da tražim sad.
- Felixians4
- Kontakt:
NEMA ŠANSE,pomiješao si me s nekimeOldFashioned je napisao/la: ↑28 apr 2022, 17:42Pa ti, nadovezao si se bio na moj upis kada sam rekao koliko su ova dva slični. Mrzi me da tražim sad.
- OldFashioned
- Kontakt:
Nisam. Ako imao volje potražit ću kasnije.
- Felixians4
- Kontakt:
u glavu se kladim da jesi. to je nemoguće da sam tako formulirao
- OldFashioned
- Kontakt:
Dobro, nisi.
Poražavajuć potez organizacije Madrida ako su izostavili Verdasca.
“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
- Felixians4
- Kontakt:
Casper slab,no ima još prigodu popraviti zemljanu sezonu(doduše,lani je usred ljeta se naosvajao 250-ca),posebno je bitno da na Garrosu prebaci u drugi tjedan iz četvrtog pokušaja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.