Survivor 2022
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Re: Survivor 2022
Viktor napusta
nezvanicno dobio ponudu za nastavak snimanja NMK da glumi Zadru a i u Dominikanskoj ne daju bolovanje po 3 mjeseca ko kod nas
Roko ostaje jos uvijek na odvikavanju u prirodi od narkotickih sredstava
nezvanicno dobio ponudu za nastavak snimanja NMK da glumi Zadru a i u Dominikanskoj ne daju bolovanje po 3 mjeseca ko kod nas
Roko ostaje jos uvijek na odvikavanju u prirodi od narkotickih sredstava
- napoleon72
- Kontakt:
Al debilusi sreca okrenu ledja. A samo da nije pruzila jezicinu, provukla bi se, iako je najgora na igrama. Ako se ne varam, nikad nije ni glasa dobila prije jucerasnjeg glasanja.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Ovaj nabildani ragbijascic koliko pratim nije 2 igre dobio i to ono kad je trebao vuci konopac ....a pametuje najvise o slabim karikama ...realno manje on doprinosi od nadje i mine , plus sigurno 4 puta vise pojede i tako ih steti ...qarinas napuhani
ovdje je trebala uci Anabavrka,da covjek sta lijepo pogleda
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Joj kako će letiti Sumeja na sljedećem plemenskom plavih 

Loze se zene na njega. Tesko da ce ga napisati.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Poceo sam navijati za plave na samom pocetku jer izmedju ostalog to je pleme u kojem se ubacuju i predstavnici bosne...ali na kraju mi je pola njih postalo jako odvratno.
Sumeja se krije iza alibija zenskog roda samo zato sto od starta zna da je bukvalno najlošiji takmičar. Realno najslabija je karika u timu, i uspjela je izmanipulisati druge zene na taj fazon. Katastrofalan predstavnik Bosne.
Ali logika im je ekstremno glupa. Uzet cemo u obzir cak i da se drze zajedno...i izbace sve muskarce. Pa opet nema sanse da zena pobijedi u survivoru jer u inat muškarci nece glasati za ženu kao pobjednicu kad su izbaceni samo zato sto su muskarci.
Tako da po ovome kako stvari stoje, osim ako se ne desi nesto ekstremno spektakularno, najvece sanse ima onaj kapiten crvenog tima ili nesto tako. on je i sa vecinom korektan i dobar borac.
Vjerovatno će doci ponovo zamjena za ovog muskarca koji bude prekinuo takmicenje u ponedjeljak u plavom timu, tako da je tu sansa goranu, tomislavu i niki da naprave neki pakt sa njim kako bi odrzali se. Inace goran i tomislav lete uskoro.
Sumeja se krije iza alibija zenskog roda samo zato sto od starta zna da je bukvalno najlošiji takmičar. Realno najslabija je karika u timu, i uspjela je izmanipulisati druge zene na taj fazon. Katastrofalan predstavnik Bosne.
Ali logika im je ekstremno glupa. Uzet cemo u obzir cak i da se drze zajedno...i izbace sve muskarce. Pa opet nema sanse da zena pobijedi u survivoru jer u inat muškarci nece glasati za ženu kao pobjednicu kad su izbaceni samo zato sto su muskarci.
Tako da po ovome kako stvari stoje, osim ako se ne desi nesto ekstremno spektakularno, najvece sanse ima onaj kapiten crvenog tima ili nesto tako. on je i sa vecinom korektan i dobar borac.
Vjerovatno će doci ponovo zamjena za ovog muskarca koji bude prekinuo takmicenje u ponedjeljak u plavom timu, tako da je tu sansa goranu, tomislavu i niki da naprave neki pakt sa njim kako bi odrzali se. Inace goran i tomislav lete uskoro.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
meni vala svejedno tj ne navijam za nikog posebno mozda za slabije, u jednom trenutku za crvene onda za plave
sad mozda za onog stevana da malo pocne dominirati tj pobjedjivati jer frajer samo gubi
... ma u sustini naravno da se svede na kraju ko je skim, mislim kod plavih goran rece nece nikad za onog tomislava nije ni prije ove situacije a mogao je ... jbga to je vec slicno kao i na drugoj strani kojih je sad vise ... ok sad se lik istice kao dobra karika al prije 2 sedmice vala i nije bio, kad su tu bili i onaj prvi kako se zove kristijan i hrvoje, mislim kod plavih imaju vala citava dva muskarca i dva invalida nije tesko biti bolji
... ova nasa ma ok sve ima grupa koja se drzi i ona je tu al su joj razlozi glupi tj. nasla je glupost na koju se vadi moguce i prije da je skotnala na sta ce ici
al kad nemas neke argumente i nisi nesto pametna pa da se na rijeci neke izvadis onda ces se prosipati
... kontam lako ce se ovo u drugom smjeru okrenuti ... nisam upratio ko onom branku da dva glasa prepostavjlam ona milica i masa
al nikako ne kontam kako mina prolazi tj nema glasova izgleda da je bas dobra glumica ili je cuvaju za kraj ono da je izbace dan prije finala 

Mina je vec trebala biti izbacena. Imali su namjeru da je izbace, ali je na kraju ostala. Ona je meni nekako najdvolicnija od svih. Sjecam se da je nadja presudila da ivona ispadne, a da mina ostane jednom...a mina joj se zahvalila tako sto je naredni put nominirala. Isto je bilo i sa ramizom. Ramiz je kao kcerku gledao, hvalospjeve o njoj davao i onda ga ona nominirala. Klasicna ulizivacica.
Mislim da je ramiz izglasan samo zato sto je imao neku frku sa milicom iza kamera, jer je branio nadju koja ga je nalevatila. Da se nije to desilo, vjerovatno bi minu izbacili, sto ce se vrlo moguce iduci put i desiti.
Sto se plavih tice, cinjenica jeste da su tomislav i goran uz niku najvise bodova plavima donosili. Tako da kad covjek kaze da ne bi nikada glasao za njega, to nije isto kao kad neko nabroji sve osobe istog spola i pri tome nabroji pola plemena.
Sto se sumejje tice, uz duzno postovanje, ali niti je pametnija nesto od drugih, niti je jaka nesto, ne zna ni plivati kako treba (najlosija je bila u svakoj borbi gdje to treba)...nema niti jedan kvalitet po kojem se nesto posebno izdvaja. Pored nje, Viktor je takodjer bio najlosiji po meni od svih muskaraca od samog pocetka u plavom timu. Tako da ovaj njegov odlazak ih moze samo ojacati.
Mislim da je ramiz izglasan samo zato sto je imao neku frku sa milicom iza kamera, jer je branio nadju koja ga je nalevatila. Da se nije to desilo, vjerovatno bi minu izbacili, sto ce se vrlo moguce iduci put i desiti.
Sto se plavih tice, cinjenica jeste da su tomislav i goran uz niku najvise bodova plavima donosili. Tako da kad covjek kaze da ne bi nikada glasao za njega, to nije isto kao kad neko nabroji sve osobe istog spola i pri tome nabroji pola plemena.
Sto se sumejje tice, uz duzno postovanje, ali niti je pametnija nesto od drugih, niti je jaka nesto, ne zna ni plivati kako treba (najlosija je bila u svakoj borbi gdje to treba)...nema niti jedan kvalitet po kojem se nesto posebno izdvaja. Pored nje, Viktor je takodjer bio najlosiji po meni od svih muskaraca od samog pocetka u plavom timu. Tako da ovaj njegov odlazak ih moze samo ojacati.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Nece drustvo iz
dogurat daleko cim gleda Survivor i Zadruge.

-
- Kontakt:
Ni slično , Survivor je totalno drugačiji format od Zadruge .

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- napoleon72
- Kontakt:
Inace ni amerikanci nisu daleko dogurali, a tamo se Survivor snima i prati 20ak godina.
Fina razbibriga, sta fali ako neko gleda Survivor, sve dok ne salje SMS poruke da pobijedi XY osoba, ne vidim neki problem.

Fina razbibriga, sta fali ako neko gleda Survivor, sve dok ne salje SMS poruke da pobijedi XY osoba, ne vidim neki problem.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Šta fali Survivoru? Ovaj format bar ima neku draž, bore se za nešto. Ako ništa uživaš u snimkama krajolika Dominikane
- muha milanez
- Kontakt:
I pariš oči na Nikinu i Ivaninu zadnjicu 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Evo Sumeje sad se uvlaci Goranu 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
De joj zamaglite lice,ne plasite djecu
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ode Viktor konacno sa godisnjeg
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.