NK Zvijezda Gradačac

zvezdas1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zvezdas1922 » 24 apr 2022, 13:42

ZmajSaBanje22 je napisao/la:
24 apr 2022, 13:39
Sta je spiskicu jel se to husarini talenti ne smiju staviti ma klupu?? koliko ste im para podijelili poslije igmana ti i tvoj menadjercic? jel sredio da skinete gace gosku ko i gradina?
Vidiš kako lupaš lončiće, kako dezinformacije širiš. Zar ja nisam bio za Igman?? Presjednik kluba je dogovarao premije protiv Igmana i s njim je bio Husara Menadzer. Ne znam zašto mene spominjete nemam nikakvog dodira sa klubom niti imam pravo glasa.
Ja sam bio za to da izgubimo a isplatimo igrače ako ćeš iskreno, al nisam htjeo da se petljam jer je pukla priča da sam usao medju igrače, a svi znaju nisam. A jučer je Lujo, Husara i adi bili u Srebrenik dali je jučer bila isplata ne znam ako već hoćeš da znaš.
Zadnja izmjena: zvezdas1922, dana/u 24 apr 2022, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.

ZmajSaBanje22
Kontakt:

Post Postao/la ZmajSaBanje22 » 24 apr 2022, 13:44

A znaci ti si bio za to da se proda utakmica igmanu postenjacino :rol:

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 24 apr 2022, 13:47

24 apr 2022, 13:44
A znaci ti si bio za to da se proda utakmica igmanu postenjacino :rol:
Za tu utakmicu sam bio jer podsjećanja radi mi kada sko ulazili u PL Gabela je uzela 60.000 km premije da pobjedi Metalllege a mi dobili 3000 km. Prema tome ja sam za prodaju da pare ostanu u klubu podjele se igračima a za prodaju u svoje džepove nisam niti ću biti.
A svi ste vi pošteni Niko marke donirat za zvijezdu neće.

ZmajSaBanje22
Kontakt:

Post Postao/la ZmajSaBanje22 » 24 apr 2022, 13:49

bolji smo mi sto marke nismo dali nego preposteni bivsi direktor sto navlaci da se stimaju utakmice. tako bi prodavo i da si na poziciji u klubu tako da takvi ko ti sto dalje od zvijezde hvala lijepo

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 24 apr 2022, 13:51

24 apr 2022, 13:49
bolji smo mi sto marke nismo dali nego preposteni bivsi direktor sto navlaci da se stimaju utakmice. tako bi prodavo i da si na poziciji u klubu tako da takvi ko ti sto dalje od zvijezde hvala lijepo
Sve je tako, samo moraš iznjeti dokaze čvrste kad to kažeš…
Samo se vi lagano sagnuti direktoru a koga bole ledja može iz porodice neko, dosta je meni vise vas miševa… **** vas zvijezda da mi je samo riješit tužbe na stadion vise neću doći, a pojedinci će zvat i mene i ljude oko mene da se uključe.
Zadnja izmjena: zvezdas1922, dana/u 24 apr 2022, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.

ZmajSaBanje22
Kontakt:

Post Postao/la ZmajSaBanje22 » 24 apr 2022, 13:55

zvezdas1922 je napisao/la:
24 apr 2022, 13:42
24 apr 2022, 13:39
Sta je spiskicu jel se to husarini talenti ne smiju staviti ma klupu?? koliko ste im para podijelili poslije igmana ti i tvoj menadjercic? jel sredio da skinete gace gosku ko i gradina?
Ja sam bio za to da izgubimo a isplatimo igrače ako ćeš iskreno
Tvoje rijeci. sta mi vise treba?? Neka tebe sto dalje od zvijezde druze. pokazuj svoje direktorsko umijece stimanja utakmica u odzaku i slicnim klubovima hvala :bih:

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 24 apr 2022, 13:59

Većina vas gleda svoj dole interes da ne idem s glave na glsvu ja sam radio i radim u interesu kluba, a koliko mogu znate vi bolje od mene zato me i pljujete. Odzak sam ostavio sa svojim igračima djecom i treberom u ligi za mene uspjeh! A i Zvijezdu sam ostavio z ligi, za mene prilično uspješna sezona šta ste vi uradilo osim sto str podigli članarine.

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 24 apr 2022, 14:25

Čačkali ste me i previše. Trebam vam šutit sigurno… jajare jajare
Pa meni fa neko ovako pise sto sam ja tebi napisao da je ne znam ko ja bi ga uhvatio vi ste ovdje grupa jajara koji nigdje iz Gradacca niste izašli, kanite se mene, ja sam dole radio dzabe a sada nebu ni za 5000 km mjesečno, ima vas ovdje par prepametnih uzmite vi klub vodite l, ovdje je lagano laprdat.
Živi i zdravi bili nemam namjeru vise sa pizdama da se prepirem…

ZmajSaBanje22
Kontakt:

Post Postao/la ZmajSaBanje22 » 24 apr 2022, 14:38

mozes me uhvatit al za mudo :rol:

Deni19
Kontakt:

Post Postao/la Deni19 » 24 apr 2022, 14:59

Dragons007 je napisao/la:
24 apr 2022, 10:39
Deni19 je napisao/la:
23 apr 2022, 17:57
Problem je sto ni na klupi nemas bolje.. taman kad mislis da ne moze gore od Hukare i dugog, dodje Bradara i pokaze ti da moze. Sazic pojacanje iz ekipe koja ispada, Bassirou zalutao u fudbal. Sreca sto smo u prvoj polusezoni uzeli neke bodove zahvaljujuci Vidovicu, da nam je Dedic igrao sad bi bili na mjestu Tomislava.
Dobro si al smo na poziciji vise gdje smo bili na kraju prvog dijela čuj Vidović taj čovjek je odigrao prva tri kola dok nije počeo pit i hodat s našim direktorom tako isto i trener Sovura.Druže budi malo objektivniji
Cinjenica je da je onaj mahmuran donosio vise koristi ekipi od ovog u top formi. Bori se on, trci, ali ocigledno da to nije dovoljno. Mozda ce za 2-3 godine biti top napadac, ali trenutno nije za prve ekipe i pod hitno nam treba napadac koji zabija golove. Ovaj trenutno je dobar da ulazi sa klupe i sakuplja iskustvo jos sezonu-dvije, pa tek onda se mozemo oslanjati na njega kao napadaca koji ce nositi ekipu devedeset minuta na terenu i zabijati golove kao pravi napadac. Uostalom mene ne zanima ko je menadzer kojem igracu i s kim se taj igrac privatno druzi, da li pijanci s direktorom i ostalo.
Nek privatno radi sta hoce ako se to nece odrazit na njegove igre na terenu.

Legolas
Kontakt:

Post Postao/la Legolas » 24 apr 2022, 15:54

zvezdas1922 je napisao/la:
24 apr 2022, 13:31
Dragons007 je napisao/la:
24 apr 2022, 10:39
[quote=Deni19 post_id=8781994 time=<a href="tel:1650729473">1650729473</a> user_id=50326]
Problem je sto ni na klupi nemas bolje.. taman kad mislis da ne moze gore od Hukare i dugog, dodje Bradara i pokaze ti da moze. Sazic pojacanje iz ekipe koja ispada, Bassirou zalutao u fudbal. Sreca sto smo u prvoj polusezoni uzeli neke bodove zahvaljujuci Vidovicu, da nam je Dedic igrao sad bi bili na mjestu Tomislava.
Dobro si al smo na poziciji vise gdje smo bili na kraju prvog dijela čuj Vidović taj čovjek je odigrao prva tri kola dok nije počeo pit i hodat s našim direktorom tako isto i trener Sovura.Druže budi malo objektivniji
Ti si najobjektivniji, iza tog skrivenog Nika pljucajući mene i trenera.Vidović je sakat bolji od pola naše ekipe, i ove igrače sto stavljate na klupu Hukaru i Kovcica sto niste bolje doveli oni su bola ekipe Nazad to je trener jučer vidio a nadam se vi sto mu gaće krojite. To su momci pošteni a vi hoćete na silu da pokažete da su kvarni. Ovdje je samo pola uprave kvarno izaledja je zna se ko kome vise dole radi..

Klošari jedni da nemate interesa nebi prozivali ni mene ni matu ni ostale a trebate pokazat malo poštovanja prema ljudima sa kojima nismo cisti i sa kojima smo se rastali na ružan način!
[/quote]

Jučer prvo poluvrijeme katastrofa od zadnje linije i veznog reda. Zivanovic jedino od odbrane je bio dobar, u drugom poluvremenu kad su ušli Hukara i Kovcic izgledali smo puno sigurnije i zaslužuju momci da igraju jer su bolji od trenutnih odbrambenih igrača. Nadam se samo da ćemo zadržati Brzog na ljeto bez njega ce biti teško.

Dragons007
Kontakt:

Post Postao/la Dragons007 » 24 apr 2022, 21:37

Kolko si klub zaduzio kod Mate za Vidovića ne znam a i njemu si vjerovatno osto dužan ko sportski.Bolje da si pomogo klubu nego sto si ga dodatno zadužio protjerivanjem igrača i trenera ! Da te Bozije davanje sto dalje drži od kluba i tebe i Vidoviće !

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 24 apr 2022, 22:12

Ja nikome ništa nisam dužan, a ti sto si dužan to je nešto drugo pala ti je maska odavno. A ja ću sa matom i vidovicem i svim igračima čak u one koje kažeš da sam protjerao biti prijatelj. I možete me ba pljuvati koliko hoćete, da ne vrijedim nebi trošili vrijeme oko mene glupani.

ZmajSaBanje22
Kontakt:

Post Postao/la ZmajSaBanje22 » 25 apr 2022, 00:30

a koliko tek vremena ti potrosis na nas puna ti usta forumasa cak nas i na fb spominjes :rol:

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 25 apr 2022, 08:23

To još jedan dokaz koliko šta dvolični meni takvi ljudi kao vi ne trebaju ni na Fb, sjedite vjerovatno pijete kafe samnom, a nemate muda reci ovo ti nije uredu, de nam objasni. Imate polovične informacije to vam čitavo vrijeme govorim, taj koji vam daje to on je nesposoban i svi drugi su krivi., jer se ne smije na vijeće izaći i pred načelnika sa nekim stavovima i idejama. Stadion nam se raspada, teren los svih boli ona stvar a vi ovdje raspravljate samnom i on meni, nisam ja idealan daleko od toga al sto se tice posla i fudbala mogu mnogo, jer da ne mogu nebi me zvali mnogi.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 25 apr 2022, 15:46

Usta moja hvalite me, ako si toliko dobar snjim sto ih nisi isplatio, lahko je tudjim. K. U. Rcem koprive mlatit, ti si dogovaro place,i ostavio dug upravi ili jos bolje zamoli ih da oproste dug, bar Mati i vidovicu to netreba. Oni su se snasli...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

ZmajSaBanje22
Kontakt:

Post Postao/la ZmajSaBanje22 » 25 apr 2022, 17:28

okreni se onda tim budalama sto te zovu i tamo glumi sportsku licnost zvijezdu si dovoljno u go.vna uvalio

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 25 apr 2022, 21:01

crvenobijeli je napisao/la:
25 apr 2022, 15:46
Usta moja hvalite me, ako si toliko dobar snjim sto ih nisi isplatio, lahko je tudjim. K. U. Rcem koprive mlatit, ti si dogovaro place,i ostavio dug upravi ili jos bolje zamoli ih da oproste dug, bar Mati i vidovicu to netreba. Oni su se snasli...
Ja sam dao i previše a 1 km nisam dogovorio mimo uprave i presjednika dok smo pobjeđivali dobar vam je bio i Mato i Vidović kakva ste vi gov na od ljudi ja ne mogu da se nacudim. Ja sam druže svoje pare davao nisam tudje davao nego svoje iz kuće licne, i ne pada mi napamet vise ista da dajem ikome bolje ovako kupim kartu kao vi budem najpametniji na forumu. Nisam ja uvalio Zvijezdu nego nespobni upravni odobor tri čovjeka daju pare ostali palamude, Terza, Adi, i Notar daju lovu svoju ostali palamude, to nas je i zabilo u crno ne može se mjesečno 100 km bit u upravi u nekom nižerazrednim klubu a kamoli u Zvijezdi. A kad neko od vas ovdje donira bilo šta nek okaci uplatnicu ja ću isto uradit duplo!
Imate sada direktora za 1000 km, pa sve cvijeta e moje budale ne zaslužujete da komentarisem sa vama a kamoli nešto vise. Ja nikad goriva 1 km nisam nasuo od kluba sve sam svojim autom završavao i ganjao od licenciranja igrača gostovanja sponzora sad zamislite koliko je goriva mi otlislo u godinu i 3-4 mjeseca, isto tako računajte koliko je to Plata sve halalusom iz ljubavi ode to na cifru preko 13-14.000 na Plate a i goriva sigurno par hiljada km. Al bit će skupština bujrum sve će bit na papiru ko je šta koliko.

ZmajSaBanje22
Kontakt:

Post Postao/la ZmajSaBanje22 » 25 apr 2022, 21:27

De ba druze napisao si 900 puta ja sam dao ovo ja sam dao ono ja ja ja ja. dotuzio si vise i bogu i narodu
dao si vise para od njih al si zato napravio duplo vise stete nego sto su oni. napravis sranje dobijemo kaznu i mislis da je sve rijeseno jer si je ti platio? jok eto neko je drugi trebo platit sto si ti istuko sudiju bilmeze.
kad je dobro onda piska uradio sve a kad je lose onda je uradjeno u dogovoru s upravom, haj neseri bgt
prokleta svaka marka koju si ti dao koliko se kurcis s tim i dosadjujes

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 25 apr 2022, 21:46

Ja mogu puno vise od vašeg laprdanja, vi možete samo ovdje laprdati. Vi mene prozivate za nešto, ne ja vas. Lagano je ovo sto vi radite ovdje možete laprdati koliko hoćete, u klub pa laprdajte kosto Turbic reko ubaciš ruku u džep pa izvadiš druže. Ja sam svoje halalio i vjerujte samo da riješim sudski proces koji imam zahvaljujući zvijezdi utakmice neću pratit, radi vas ovdje jer ste ogadili i meni a i ljudima koji su planirali ući u klub na ljeto a ljudi su vise nego ozbiljni imaju novce, firme i poznanstvo. Uostalom vidjet ćemo ko će ostati u klubu, i dali će ko Ostat, mada ne sumnjam imaju forumaši, SDP uvlakaci i navijačka grupa.
Bolje vam je da se to sikirate šta ćete i kako ćete, jer klub je u totalnom rasulu, parkinzi hoće naplatit korištenje dvorane, uprava podigla članarine djeci itd, ima još milion tema za raspravu… a vi i dalje o meni glupani.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.