Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Tesko da ce Zrinjski biti nosilac...
U Sloveniji uskoro igraju Maribor-Koper i to ce vjerujem odluciti o tituli.I jedni i drugi su u finoj formi,bit ce interesantno to ispratiti
Gibraltar je rijesen nazalost i tu ligu mozemo prekriziti.
U Irskoj sve je moguce.Mala prednost za Linfield jer ima bod vise i 2/3 zadnje utakmice igra kuci,dok Cliftonville 2 gostuje ali sve je moguce
Luxemburg male su sanse da ce se nesto promjeniti jer Dudelange ima +5 ali Hesperange u strasnoj formi,10 utakmica,skor 8-2-0,za 15-ak dana igraju sa Dudelangom koji je zadnju kuci izgubio.
Trebat ce Zrinjskom neka luda sreca da budu nosioci ali i ako ne budu ima i medju nosiocima ekipa kao Lincoln(Gib),TNS(Wels),Zalgiris,Slovan pa i Maribor koje bi mogli izbaciti
U Sloveniji uskoro igraju Maribor-Koper i to ce vjerujem odluciti o tituli.I jedni i drugi su u finoj formi,bit ce interesantno to ispratiti
Gibraltar je rijesen nazalost i tu ligu mozemo prekriziti.
U Irskoj sve je moguce.Mala prednost za Linfield jer ima bod vise i 2/3 zadnje utakmice igra kuci,dok Cliftonville 2 gostuje ali sve je moguce
Luxemburg male su sanse da ce se nesto promjeniti jer Dudelange ima +5 ali Hesperange u strasnoj formi,10 utakmica,skor 8-2-0,za 15-ak dana igraju sa Dudelangom koji je zadnju kuci izgubio.
Trebat ce Zrinjskom neka luda sreca da budu nosioci ali i ako ne budu ima i medju nosiocima ekipa kao Lincoln(Gib),TNS(Wels),Zalgiris,Slovan pa i Maribor koje bi mogli izbaciti
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Macabi Haifa
ko da gledam ponovo cemo izvuci njih
I am Lumis, EC3s younger brother
-
- Kontakt:
Tuzla City će svoje evropske utakmice (pod uslovom da izbore Evropu) igrati na stadionu Grbavica.
Obzirom da je nama ovo prvi izlazak u Evropu izvjesno je da ćemo biti u grupi nenositelja. Tako da se nadamo što povoljnijem protivniku.
Obzirom da je nama ovo prvi izlazak u Evropu izvjesno je da ćemo biti u grupi nenositelja. Tako da se nadamo što povoljnijem protivniku.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pijemo li tu kafu sa BaljomPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 apr 2022, 17:20Tuzla City će svoje evropske utakmice (pod uslovom da izbore Evropu) igrati na stadionu Grbavica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Koji su moguci protivnici za nase ekipe koje ce u KL?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Što se mene tiče može čim Ramazan prođe.MortemHz je napisao/la: ↑25 apr 2022, 20:23Pijemo li tu kafu sa BaljomPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 apr 2022, 17:20Tuzla City će svoje evropske utakmice (pod uslovom da izbore Evropu) igrati na stadionu Grbavica.
Ih imaš tu bruku stvari da de riješi. Ne može se sigurno znati dok se sva prvenstva ne završeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 apr 2022, 20:36Koji su moguci protivnici za nase ekipe koje ce u KL?
- Shategabri
- Kontakt:
Što zaobilazite Bilino Polje?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 apr 2022, 17:20Tuzla City će svoje evropske utakmice (pod uslovom da izbore Evropu) igrati na stadionu Grbavica.
Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prijavili su Grbavicu odmah na početku, ne vjerujem da zaobilaze bilo šta.Shategabri je napisao/la: ↑26 apr 2022, 08:46Što zaobilazite Bilino Polje?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 apr 2022, 17:20Tuzla City će svoje evropske utakmice (pod uslovom da izbore Evropu) igrati na stadionu Grbavica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Shategabri
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑26 apr 2022, 08:52Prijavili su Grbavicu odmah na početku, ne vjerujem da zaobilaze bilo šta.Shategabri je napisao/la: ↑26 apr 2022, 08:46Što zaobilazite Bilino Polje?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 apr 2022, 17:20Tuzla City će svoje evropske utakmice (pod uslovom da izbore Evropu) igrati na stadionu Grbavica.

Kontam bliže im je, ali ok.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Nije stvar u zaobilaženju.Shategabri je napisao/la: ↑26 apr 2022, 08:46Što zaobilazite Bilino Polje?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 apr 2022, 17:20Tuzla City će svoje evropske utakmice (pod uslovom da izbore Evropu) igrati na stadionu Grbavica.
U kilometrima je to tu negdje.
Tako smo prijavili na početku, nije to nešto od jučer.
Iskren da budem meni Grbavica nekako bolje izgleda.
Sve je ovo subjektivno ali tu je i plava boja

Mi moramo biti iskreni i svjesni smo toga da nemamo navijača da ispunimo Bilino, nemamo ni za Grbavicu naravno ali je ipak malo manja pa će to biti aBd malo ljepse za pogledati.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa ok od Zenice do Sarajeva je autoput, to se začas prođe.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 apr 2022, 15:18Nije stvar u zaobilaženju.Shategabri je napisao/la: ↑26 apr 2022, 08:46Što zaobilazite Bilino Polje?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 apr 2022, 17:20Tuzla City će svoje evropske utakmice (pod uslovom da izbore Evropu) igrati na stadionu Grbavica.
Mi moramo biti iskreni i svjesni smo toga da nemamo navijača da ispunimo Bilino, nemamo ni za Grbavicu naravno ali je ipak malo manja pa će to biti aBd malo ljepse za pogledati.
Opet, meni je bilo logičnije bilo da Zenicu prijavite, ali naravno to je vaša stvar.
Ima možda neke veze na releaciji Azmir - Željo.
Koševo Zapad
Pa ljepse je doci u Sarajevo nego u Zenicu, ima mozda i to neke veze
-
- Kontakt:
Jeste od Zenice do Sarajeva auto put. Ali mi smo iz Tuzle.Shategabri je napisao/la: ↑26 apr 2022, 15:20Pa ok od Zenice do Sarajeva je autoput, to se začas prođe.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 apr 2022, 15:18Nije stvar u zaobilaženju.
Opet, meni je bilo logičnije bilo da Zenicu prijavite, ali naravno to je vaša stvar.
Nama je nekih 110-120 km i ZE i SA
Mozda imaš logičnije razloge, iznesi ih. Ovo su bili moji i prilično subjektivni.
Ako gledamo te specijalne veze, mozda je i bolje graditi prijateljske odnose sa Željom nego li sa Čelikom.
Sa ovim prvim ćemo se često sretati, sa ovim drugima Bgm slabo u bliskoj budućnosti.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma ok sve, pa i mi igramo u Zenici pored Grbavice.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 apr 2022, 15:31Jeste od Zenice do Sarajeva auto put. Ali mi smo iz Tuzle.Shategabri je napisao/la: ↑26 apr 2022, 15:20Pa ok od Zenice do Sarajeva je autoput, to se začas prođe.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 apr 2022, 15:18
Nije stvar u zaobilaženju.
Mozda imaš logičnije razloge, iznesi ih. Ovo su bili moji i prilično subjektivni.
Ako gledamo te specijalne veze, mozda je i bolje graditi prijateljske odnose sa Željom nego li sa Čelikom.
Sa ovim prvim ćemo se često sretati, sa ovim drugima Bgm slabo u bliskoj budućnosti.
Tako da to je vaš izbor i kakvi god da su razlozi, imate pravo da odlučite gdje ćete igrati.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Pa uvijek ima razloga za i protiv.Shategabri je napisao/la: ↑26 apr 2022, 15:32Ma ok sve, pa i mi igramo u Zenici pored Grbavice.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 apr 2022, 15:31Jeste od Zenice do Sarajeva auto put. Ali mi smo iz Tuzle.Shategabri je napisao/la: ↑26 apr 2022, 15:20
Pa ok od Zenice do Sarajeva je autoput, to se začas prođe.
Tako da to je vaš izbor i kakvi god da su razlozi, imate pravo da odlučite gdje ćete igrati.
Mi bi najviše voljeli da imamo svoj i da na njemu igramo, ali to je druga i politička stvar.
Uglavnom nista protiv Zenice i Bilinog, ali Grbavica je izbor ovaj put.
-
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑25 apr 2022, 20:23Pijemo li tu kafu sa BaljomPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑25 apr 2022, 17:20Tuzla City će svoje evropske utakmice (pod uslovom da izbore Evropu) igrati na stadionu Grbavica.

Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Sad je i službeno
Zrinjski - Liga Prvaka, Borac i Tuzla City - Konferencijska Liga
Još ostaje pitanje pobjednika Kupa kao trećeg koji ide u Europu
Zrinjski - Liga Prvaka, Borac i Tuzla City - Konferencijska Liga
Još ostaje pitanje pobjednika Kupa kao trećeg koji ide u Europu
Mostar u srcu, Velež do groba
Ovo bi moglo i Zrinjskog izvući. Pod uslovom da CL osvojio neko od trojca Real, City, Liverpool. Onda bi prvaci Grčke i Izraela startali od drugog pretkola. Oba tima imaju bolji koeficijent od Zrinjskog po trenutnom stanju.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.