Nadam se da je manekenima ocitao lekciju.
Dobar posao Kepcija radi ljudi.Nije sigurno bilo lagano dogovoriti jednog Avramovskog koji je bio standardan u super ligi Turske,Catakovica koji je mogao u po dana u po noci pronaci neki inostrani angazman u Slovackoj,Bugarskoj,Turskoj itd,Mujakica da se sa 23 godine iz Belgije vrati u kukuruz ligu.Suljic se vratio vjerovatno da ovdje zavrsi karijeru,Secerovic bas nigdje bolje nije mogao i s obzirom na godine ovo mu je premija.
Rekao je i sam da nema toliko vremena i da se prihvatio posla zbog jaranskog odnosa sa Mirvicem.Uz jos malo veci angazman siguran sam da ce i on uskoro izvuci nekog anonimusa koji ce pokidati kao sto je Hadzic Tatara
Kepcija bolje i brze dogovara igrace.Hadzija od 10 igraca sa kojima pregovara,bar 7 ih syebe.On se vise posvetljivao poslu ali djaba sve kad pogodi 2/8 igraca.
Avramovski i Suljic vec se dokazali kao pojacanja,Hamza tu i tamo ali vise mozemo biti zadovoljni(bar ja licno),Mujakic isto kao Hamza,ali napreduje polako,Secerovic krenuo dobro pa syebao skroz