Ma ja, kontamo se, to je upravo ta razlika između Premiershipa i Serije A, gdje sa ovakvim ulaganjima u Italiji možeš biti konkurentan za titulu, a u Engleskoj je to nemoguće.Rosicky je napisao/la: ↑25 apr 2022, 01:29Mi nismo bili zadovoljni zbog toga što nije bio sposoban da napravi iskorak kada se Arsenal mogao potući za titulu kupovali su se neki alibi igrači da se zadovolji forma,vlasnik,navijačka baza itdRaonffa je napisao/la: ↑25 apr 2022, 01:20Pa niste bili baš oduševljeni sa njim? Doduše nije isto furati ovakvu politiku u Premiershipu i Seriji A, ovamo je konkurencija mnogo manja pa neke boljke slabije dolaze do izražaja.Rosicky je napisao/la: ↑25 apr 2022, 01:14Previse prepisujete Maldiniju nešto za što se znalo da ce doći sa Gazidisom.
Maldini je tu ikona i ime preko kojeg radi Gazidis i svi ljudi koje je doveo ili aktivirao na terenu
Ne mislim da Maldini nije uradio ništa ali isto tako stvarate mit kao o Monchiu sto je stvoren![]()
Govorim naravno o transferima, jer pretpostavljam da na to ciljaš.
Mislim da je on čovjek koji treba biti u klubu sve dok klub ne želi ući u sami vrh i zbog toga je trenutno u Milanu idealno riješenje.
Vidjet ćemo da li može ovdje napraviti iskorak, pogotovo sa eventualno novim vlasnicima. Mada eto Rom piše kako će možda i otići. Helem, i ja mislim kako ima dosta njegove zasluge u ovom ozdravljenju Milana, nebrojeno puta sam na našoj temi pisao kako počinjemo ličiti na Arsenal, što u okvirima Italije nije loše.