Sve to stoji, ljudi su jaci jbg, mi moramo 15 trojki da zabijemo da imamo ikakvu sansu, jer osim Riversa niko ne igra odbranu na bekovskim pozicijama.. Ja da sam na mjestu Malonea, Riversa bi startao, a Bartonu dao da se ispucava s klupe s Bonesom, jest da mu nece biti drago, ali lik bas lose igra, osim prve gdje je nesto kao zabio na - 20 vec kad je otislo.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑25 apr 2022, 12:22ma Denver se sinoc napeo preko svojih mogucnosti i opet jedva pobijedio. Tu se vidjela sva razlika u kvaliteti ovih ekipa. Kod Nuggetsa je jedino Jokic prirordan u postizanju poena. Gordon, Bones, Morris tesko da mogu bolje i opet je to jedva 20, ili ispod 20. Dok ovamo Wiggins, Poole pa cak i Curry niko nije uzaren bio a brojke su tu. Puno veca rezerva. Mislim da ovo ide na 4-1, ali zasluzili su makar jednu da dobiju svakako.
Hawksi su jednostavno fizicki inferiorni u odnosu na Heat, i mnoge ekipe ce tu imati problema. Gledao sam mali segment utakmice i u jednom trenutku Tucker brani Traea, prvi block preuzima Oladipo, drugi preuzima Jimmy , JE BO TE . Strasno koliko defanzivaca imaju tu, jos ako razigraju Dipa.
U napadu zive na snagu Butlera, tu mora Lowrey da ozivi
Gledam sad statistiku, i Trae 3-11 od tog 3-10 trice, zar je Miami toliko dobro igrao odbranu da ovaj nije ni pokusavao da udje u reket?