English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Lampardu je EPL prevelik zalogaj, kriv je što misli da zna i može kada ocigledno to nije slucaj.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
PL je i Gerrardu, koji je recimo uzeo skotsku ligu, prevelik zalogaj, a kamoli Lampardu. Da ima jos 10 kola do kraja, ispo bi i on sa Lampardom

Gerrard je radio mnogo bolji posao u Glasgowu nego Lampard u Chelseaju, kad je bio u Championshipu to je i ličilo na nesto.
Gerrard je došao da osigura opstanak i sad ekipa nema za šta da igra
Tek naredne sezone mu treba suditi o kvalitetu i potencijalu. Sa ovom ekipom bi trebao da se bori za top 10 naredne sezone, što će biti teško.
Ima ova šestorka, Newcastle, West Ham, Wolvesi, Leicester. To je gornji dio tabele za narednu sezonu, ovako na prvu i tu se Gerrard mora ugurati sa Villom.

Tek naredne sezone mu treba suditi o kvalitetu i potencijalu. Sa ovom ekipom bi trebao da se bori za top 10 naredne sezone, što će biti teško.
Ima ova šestorka, Newcastle, West Ham, Wolvesi, Leicester. To je gornji dio tabele za narednu sezonu, ovako na prvu i tu se Gerrard mora ugurati sa Villom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- SoloControTutti
- Kontakt:
Nema hocemo li igrati moramo igrati

Inace ja kupim prnje s foruma, a neda mi se praviti novi profil

Tako da racunaj da je to rijeseno

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ne znam bas, ne bih podcijenjivao top4 koji je Lampard izborio s timom.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Pensioner26
- Kontakt:
Vidit ćemo Gerrarda iduće sezone, pa onda neku ocjenu dati.
Everton će biti u neviđenim gov.nima ako ispadnu. Plaće su astronomske, ugovori su bez Championship-klauzula i mogli bi biti gori nego Leeds nakon 2004 zbog restriktivnih finansijskih pravila u Championshipu.
Što nam to nema Katalonaca na temi?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Everton je dovođenjem ovog amatera na klupu sam sebe nokautirao. Kao i što su sami sebe nokautirali silnim besmislenim transferima među kojima je 40 miliona evra za Iwobia, momka koji zavezanu kamilu ne može proći 1 na 1.
41:34
- wadethegreat
- Kontakt:
Lamps je uletio u tesku situaciju ekipa u padu koja je puna preplacenih polovnjaka. Cim je dosao na klupu ja sam rekao da je nelogican potez jer covjek ni kao igrac ni kao tener nema iskustva u zoni ispadanja. Umjesto da su uzeli nekoga ko ce ih ostaviti u ligi Pa mozda sljedece Lampsa uzeti uz neke mlade igrace oni dovedu neiskusnog trenera koji vecinom igra balls to the walls fudbal
. Planski odradjeno kao i sve sto Everton radi
Man United za siromasne. Lamps nikako da napravi pravi odluku u karijeri. Prvo prerano u Celzi dosao istina uz dosta uspjeha u prvoj sezoni s obzirom na situaciju. U drugoj Se raspao I onda uzme ovaj posao. Mozda su Everton I Lamps match made in heaven bad decision after bad decision
.
Samo za sada ni Stevie ni Frank ne pokazuju da ce biti neki mega treneri ali vidjet cemo rano je jos govoriti. Posebno Stevie kojem je ovo prva sezona u najjacoj ligi svijeta kao trener.

Man United za siromasne. Lamps nikako da napravi pravi odluku u karijeri. Prvo prerano u Celzi dosao istina uz dosta uspjeha u prvoj sezoni s obzirom na situaciju. U drugoj Se raspao I onda uzme ovaj posao. Mozda su Everton I Lamps match made in heaven bad decision after bad decision

Samo za sada ni Stevie ni Frank ne pokazuju da ce biti neki mega treneri ali vidjet cemo rano je jos govoriti. Posebno Stevie kojem je ovo prva sezona u najjacoj ligi svijeta kao trener.
Da je ostao Rafa, sad bi imali minimum 9 bodova više od Burnleya.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Carapas exposed incoming.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Steta za celsi realno. Vidjet cemo kako ce izgledat bez tuchela. Prije njega smo ga svi tjerali, a otkako je on tu, pruzao je wc partije.
Sad real il ce dobit novog grijaca klupe koji uzima ogromnu platu, ili wc stopera, pokazat ce vrijeme.
Sad real il ce dobit novog grijaca klupe koji uzima ogromnu platu, ili wc stopera, pokazat ce vrijeme.
Everton midfielder Allan played 73 minutes against Liverpool. He completed two passes - both via kick-offs. 

- Hadersfild
- Kontakt:
Toni i zvanicno u Madridu. Vec se spominje Kunde (kao i prosli transfer rok), mada u Calobi imaju sasvim pristojnu zamjenu. Dakako, treba spomenuti i Kolvila koji iza sebe ima odlicnu sezonu u Cempionsipu.
Lampsu se obija od glavu cinizam iz prethodnih sezona dok je vodio Kaunti, ako se sjecate afera sa “spijuniranjem” Bielse i stafa, te njegovih provokacija u plejofu.
Benitez je ostavio klub u rasulu, stoga je ovo realno gledajuci i bio mac sa dvije ostrice, jako nezahvalna pozicija. Suludo je uopste u isti kos stavljati Lampsa i Dzerarda koji je vec imao ekstra roster, nadodajuci na to sve Dinjea (za kojeg mi jos nije jasno da su ga tako lako Karamele pustile, i ostale samo na Mikolenku), te Kutinja koji je ogroman apgrejd za napadacki dio Vile. Da ne pominjem financijsku situaciju ta dva kluba, koji su totalni kontrast.
Everton je zreo za drugu ligu, mada iskreno protivnik sam ragbi tima Barnlija, pa ipak favoriziram njihovu eliminaciju, mada i od Lidsa je svasta ocekivati.
Lampsu se obija od glavu cinizam iz prethodnih sezona dok je vodio Kaunti, ako se sjecate afera sa “spijuniranjem” Bielse i stafa, te njegovih provokacija u plejofu.
Benitez je ostavio klub u rasulu, stoga je ovo realno gledajuci i bio mac sa dvije ostrice, jako nezahvalna pozicija. Suludo je uopste u isti kos stavljati Lampsa i Dzerarda koji je vec imao ekstra roster, nadodajuci na to sve Dinjea (za kojeg mi jos nije jasno da su ga tako lako Karamele pustile, i ostale samo na Mikolenku), te Kutinja koji je ogroman apgrejd za napadacki dio Vile. Da ne pominjem financijsku situaciju ta dva kluba, koji su totalni kontrast.
Everton je zreo za drugu ligu, mada iskreno protivnik sam ragbi tima Barnlija, pa ipak favoriziram njihovu eliminaciju, mada i od Lidsa je svasta ocekivati.
Kult glavnog grada.
Evropski i svjetski šampion ostade bez najboljeg defanzivca na jedan poziv Florentina Pereza
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.