FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AYAN
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AYAN » 05 feb 2011, 15:24

Dabogda Amar sastavio cijeli tim od igrača kojima je menađer i osvojio titulu i kup u paketu...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 05 feb 2011, 15:41

Seyo_TM je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:gubimo 1:0
1:1 Savic
Bod u gostima. :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 05 feb 2011, 16:30

Hoće li ove godine biti aktuelna ona šega vezana za Međugorje?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 05 feb 2011, 17:10

MU'MIN T.M. je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:gubimo 1:0
1:1 Savic
Kakav je sastav?Imal' rovitih Culuma,Bogicevica,Stanceskog? Savic nam je donio 3 boda iz Zapadog Mostara..,dobar,a moze i vise.
Je li mi živimo u istoj državi :?: Gdje je Zapadni Mostar :?: :shock:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 05 feb 2011, 17:11

Ko je ovaj Tridesetdvica (32) na slikama sto je igro protiv Gorice?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 05 feb 2011, 17:15

Hamo je napisao/la: Je li mi živimo u istoj državi :?: Gdje je Zapadni Mostar :?: :shock:
Željo je ove polusezone dva puta gostovao u Mostaru.
Čovjek je htio da bude precizniji. ;)

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 05 feb 2011, 17:16

sajo10 je napisao/la:Ko je ovaj Tridesetdvica (32) na slikama sto je igro protiv Gorice?
mislim da je vasilic

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 05 feb 2011, 17:16

sajo10 je napisao/la:Ko je ovaj Tridesetdvica (32) na slikama sto je igro protiv Gorice?
Mislim da je Vasilic
svoj ti pos'o !

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 05 feb 2011, 17:23

ellaxaz je napisao/la:
Hamo je napisao/la: Je li mi živimo u istoj državi :?: Gdje je Zapadni Mostar :?: :shock:
Željo je ove polusezone dva puta gostovao u Mostaru.
Čovjek je htio da bude precizniji. ;)
mogao je onda napisati zapadni Mostar ili još ljepše reći na Bijelom Brijegu :D

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 05 feb 2011, 18:11

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 05 feb 2011, 18:16

Hamo ne rise sviju ti znamo na sta je mislio momak :roll: sve bukvalac do bukvalca j.ebo te. Mislim da su pripreme odradjene pristojno cak i vise od toga, Medjugorje je pravo mjerilo i tu ce se vidjeti igra, u Puli ne. Samo ovako da nastavimo, j.ebo konkurente, ako smo mi pravi, nista nas zaustaviti nece.
Nama je Željo svetinja jedina.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 05 feb 2011, 19:58

Vasa Ladacki je napisao/la:Hamo ne rise sviju ti znamo na sta je mislio momak :roll: sve bukvalac do bukvalca j.ebo te. Mislim da su pripreme odradjene pristojno cak i vise od toga, Medjugorje je pravo mjerilo i tu ce se vidjeti igra, u Puli ne. Samo ovako da nastavimo, j.ebo konkurente, ako smo mi pravi, nista nas zaustaviti nece.
suvišno mu je veliko "Z" :lol:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 feb 2011, 20:50

Jel ovo niko Borovini nije cestitao rođendan :mrgreen:

Ovo je repriza proslogodisnjih priprema,fol neki kukaju nismo doveli pojacanja,drugima se rezultati test utakmica nesvidjaju a trecima smo Barcelona.Sve u svemu Amar nije odmakao ni centimetar od svoje filozofije uigravanja na pripremama i trosenja igraca kroz utakmice.Ja sam optimista.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 feb 2011, 22:57

bistrikboy je napisao/la:Jel ovo niko Borovini nije cestitao rođendan :mrgreen:

Ovo je repriza proslogodisnjih priprema,fol neki kukaju nismo doveli pojacanja,drugima se rezultati test utakmica nesvidjaju a trecima smo Barcelona.Sve u svemu Amar nije odmakao ni centimetar od svoje filozofije uigravanja na pripremama i trosenja igraca kroz utakmice.Ja sam optimista.
Sto se priprema tice Brko zna sta radi ono sto je i prosle godine, ali ja sam za pojacanja, neko rece nece nam hapoel dati 5 nego 4 gola pa i to je napredak, naljeto dovesti jos jednog igraca pa cemo dobiti 3 gola ako se vec vodimo tom logikom, nasi su vjerovatno i osluskivali kako je prosao prelazni rok u drugim klubovima po meni kako sad stvari stoje borac je za nijansu slabiji ali i dalje konkurentan prije svega zbog bodovne razlike, siroki je tu negdje kao i u prvom dijeliu, i sarajevo se pojacalo pred odlazak u tursku svi su zajedno rucali sad su puni snage :lol:
Onaj ko ne shvaca igraci su kapital ulazes i vraca ti se a u dobroj smo i prilici a imamo i mogucnosti, kada dovodis ovako igrace kao i do sad uvijek postoji mogucnost da na nekima fulis ali renomiran igrac donosi prevagu u onim bitnim i teskim utakmicama a mi smo u borbi na dva fronta.Recimo sa Jeseom se nismo dogovorili radi toga sto nije bio zadovoljan ponudjenim a igrac je koji bi sigurno koristio mozda je Amar i skontao da nam i nije potreban pa mu nije odrijesio kesu kako je trebao.Po meni opet bez obzira sto je vec izvjesno da se Lazo vraca nama treba napadac, mozda opet nema na trzistu ono sto nama treba pa cemo cekati ljeto ali tada moze biti kasno sto se tice titule, bilo bi glupo rizikovati tako nesto a nalazimo se na pola puta i do kupa i do toga da budemo ponovo prvaci...u ovom trenutku je najbitnije da culum i perica pocnu trenirati punim intenzitetom...Bio bih presretan da do pocetka polusezone dodje jos jedan provjeren igrac...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 05 feb 2011, 23:19

Svi smo mi za to da Željo dobije pojačanje...

Postavlja se pitanje, šta je to pojačanje?
Da li je to dovođenje nekoga ko košta određenu sumu love i proglasiti ga "pojačanjem". A onda čekamo početak sezone da vidimo jel to baš pojačanje ili nije.

Ili je možda pojačanje, imati uigranu i fizički dobro potkovanu ekipu?
Stanić, Višća, Bešlija, Zeba, Radovanović, Čolići, Stančeski... Nabrojah ja nekoliko igrača. Mislim da se radi o igračima koji su za klasu bolji od svoje konkurencije u drugim klubovima... To su prije svega brzi igrači, a brzina je danas ono nešto najvažnije. Ti ljudi čine kostur ekipe, a evo nabrojao sam ih 8... dodaš im još trojicu i eto mašine za mljevenje PL BiH. Mislim da je Osim upravo imao želju da napravi uigran tim. Da se ne dešavaju "bezidejna stanja" koja su se u protekloj polusezoni znala desiti.

Željo je doveo tri dobra pojačanja: Stančeski, Jamak i Gerhart...zar to nije dovoljno?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 05 feb 2011, 23:21

Hamo je napisao/la:
Vasa Ladacki je napisao/la:Hamo ne rise sviju ti znamo na sta je mislio momak :roll: sve bukvalac do bukvalca j.ebo te. Mislim da su pripreme odradjene pristojno cak i vise od toga, Medjugorje je pravo mjerilo i tu ce se vidjeti igra, u Puli ne. Samo ovako da nastavimo, j.ebo konkurente, ako smo mi pravi, nista nas zaustaviti nece.
**** gramatiku, svakako su k.urcevi i oni i komunjare :lol:
Nama je Željo svetinja jedina.

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 05 feb 2011, 23:31

ne mogu da shvatim da i novinari ne znaju da smo danas igrali sa HNK Gorica iz Velike Gorice(Hrvatska),a ne sa HIT Goricom(Slovenija),a forumaši fol prate pripremne tekme,razrađuju taktike,a ne znaju s kim im klub igra :oops:
Einigkeit und Recht und Freiheit

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 05 feb 2011, 23:34

Vasa Ladacki je napisao/la:
Hamo je napisao/la:
**** gramatiku, svakako su k.urcevi i oni i komunjare :lol:
ima i toga :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 feb 2011, 23:57

AYAN je napisao/la:Svi smo mi za to da Željo dobije pojačanje...

Postavlja se pitanje, šta je to pojačanje?
Da li je to dovođenje nekoga ko košta određenu sumu love i proglasiti ga "pojačanjem". A onda čekamo početak sezone da vidimo jel to baš pojačanje ili nije.

Ili je možda pojačanje, imati uigranu i fizički dobro potkovanu ekipu?
Stanić, Višća, Bešlija, Zeba, Radovanović, Čolići, Stančeski... Nabrojah ja nekoliko igrača. Mislim da se radi o igračima koji su za klasu bolji od svoje konkurencije u drugim klubovima... To su prije svega brzi igrači, a brzina je danas ono nešto najvažnije. Ti ljudi čine kostur ekipe, a evo nabrojao sam ih 8... dodaš im još trojicu i eto mašine za mljevenje PL BiH. Mislim da je Osim upravo imao želju da napravi uigran tim. Da se ne dešavaju "bezidejna stanja" koja su se u protekloj polusezoni znala desiti.

Željo je doveo tri dobra pojačanja: Stančeski, Jamak i Gerhart...zar to nije dovoljno?
Prosle godine nam je uigranost bila glavni adut i sam kolektiv, u takvu ekipu je lako ukonponovati jednog igraca koji je klasa, pojacanje u nasoj ligi je neko ko ima internacionalno iskustvo neko ko dolazi iz jace lige nego sto je nasa takav igrac je za nase uslove pojacanje i tesko da bi bilo fule sa njim...igraci koje si nabrojao sigurno su veoma bitni ali ja pricam o igracu koji je stalna prijetnja protivnickom golu....uostalom do pocetka nije ostalo jos puno vidjecemo...
Neko rece da smo igrali sa hrvatskim drugoligasem koliko znam i jesmo mada sam danas cini mi se procitao negdje na net da smo igrali protiv slovenaca...opet i to nebitno bitno je da se igra...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 feb 2011, 00:04

Jucer na sajtu:
Željezničar će već sutra odigrati novu test utakmicu a protivnik bi trebao biti sastav Gorenja.
Danas:
U posljednjoj utakmici puljanskog dijela priprema, Željezničar je odigrao neriješeno 1:1 sa slovenačkom Goricom. Slovenci su poveli već na samom početku utakmice, ali su ''plavi'' do kraja prvog dijela uspjeli poravnati rezultat za konačnih 1:1 golom Srđana Savića.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 133 gosta.