Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Serie A
Rijetko glupa ekipa je ovaj lacio,milan prezasluzeno pobjedio
Bas na vrijeme, kad je najsladje, yebi mali Lazio, na smetljiste historije 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
- Kontakt:
Nakon ovog kola je jasno da naslov ide u Milano, samo u koji dio vidjet ćemo
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Ma poginuše ljudi,na glavu idu! Bravo Milan
Inače, Lazio i Roma su najsmiješniji wanna be veliki klubovi u svim ligama petice.

Inače, Lazio i Roma su najsmiješniji wanna be veliki klubovi u svim ligama petice.

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Fiorentina?

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Skinuse rimljani gace milanskim klubovima samo tako.
Cestitam bratu Romagnoliu plasman u LP, a ostalim Milanistima mnogo srece u borbi za titulu 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hvala hvala. Ja samo pratim riječi Maldinija, prvo redovni plasmani u LPa(2-3 godine), pa onda borba za trofeje.

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Romagnoli ima Maldinijevu sliku u novčaniku (ne zezam se) 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ako Inter osvoji i kup i prvenstvo
da li ce Milan u tom slucaju kao drugoplasirani igrati Superkup Italije
nema ko drugi.

I am Lumis, EC3s younger brother
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo imam potpuno povjerenje u čovjeka koji zna šta se dešava u klubu iza zatvorenih vrata, te sigurno voli Milan više od svih nas zajedno. Step by step. Prvi put nakon skoro deceniju možemo reći da je Milan stabilan klub sa jasnim planom za dalje.
Sve u periodu 2012-2020 je za zaborav. Berlusconi je skoro pa uništio sve što je gradio 25 godina prije toga.
Sve u periodu 2012-2020 je za zaborav. Berlusconi je skoro pa uništio sve što je gradio 25 godina prije toga.
Povratak Ibrahimovica je bio prekretnica
do tog momenta je i Maldini imao dosta losih poteza ali nakon Ibre sve je uradio bez greske. Bitno je da je ostvaren kontinuitet nastupa u ligi prvaka i da su smanjena dugovanja.
I am Lumis, EC3s younger brother
Previse prepisujete Maldiniju nešto za što se znalo da ce doći sa Gazidisom.
Maldini je tu ikona i ime preko kojeg radi Gazidis i svi ljudi koje je doveo ili aktivirao na terenu
Ne mislim da Maldini nije uradio ništa ali isto tako stvarate mit kao o Monchiu sto je stvoren
Maldini je tu ikona i ime preko kojeg radi Gazidis i svi ljudi koje je doveo ili aktivirao na terenu

Ne mislim da Maldini nije uradio ništa ali isto tako stvarate mit kao o Monchiu sto je stvoren

- Romagnoli13
- Kontakt:
Gazidis je uradio na polju marketinga mnogo toga. Pa čovjek je potpisao ugovore koji donose Milanu 30+ miliona više nego u prethodnom periodu. A tek treba da završi nove ugovore sa Pumom i Emiratesom, odnosno sa nekim drugim glavnim sponzorima, ako ova dva navedena ne budu ponudili ozbiljnije novce.Rosicky je napisao/la: ↑25 apr 2022, 01:14Previse prepisujete Maldiniju nešto za što se znalo da ce doći sa Gazidisom.
Ne mislim da Maldini nije uradio ništa ali isto tako stvarate mit kao o Monchiu sto je stvoren![]()
A Maldini je posebna priča. Veliki adut prilikom pregovora sa igračima. Jer kad jedan Maldini te nazove nije to baš mala stvar.
Pa niste bili baš oduševljeni sa njim? Doduše nije isto furati ovakvu politiku u Premiershipu i Seriji A, ovamo je konkurencija mnogo manja pa neke boljke slabije dolaze do izražaja.Rosicky je napisao/la: ↑25 apr 2022, 01:14Previse prepisujete Maldiniju nešto za što se znalo da ce doći sa Gazidisom.
Ne mislim da Maldini nije uradio ništa ali isto tako stvarate mit kao o Monchiu sto je stvoren![]()
Govorim naravno o transferima, jer pretpostavljam da na to ciljaš.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mi nismo bili zadovoljni zbog toga što nije bio sposoban da napravi iskorak kada se Arsenal mogao potući za titulu kupovali su se neki alibi igrači da se zadovolji forma,vlasnik,navijačka baza itdRaonffa je napisao/la: ↑25 apr 2022, 01:20Pa niste bili baš oduševljeni sa njim? Doduše nije isto furati ovakvu politiku u Premiershipu i Seriji A, ovamo je konkurencija mnogo manja pa neke boljke slabije dolaze do izražaja.Rosicky je napisao/la: ↑25 apr 2022, 01:14Previse prepisujete Maldiniju nešto za što se znalo da ce doći sa Gazidisom.
Govorim naravno o transferima, jer pretpostavljam da na to ciljaš.
Mislim da je on čovjek koji treba biti u klubu sve dok klub ne želi ući u sami vrh i zbog toga je trenutno u Milanu idealno riješenje.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gazidis se puno ne pita oko transfera, Massara i Maldini su numero uno. Ivan je glavni za marketing. Dok su ova dvojica siguran i kad/ako dođu novi vlasnici. Za Gazdisa se piše da će svoju priču i Milanu završiti sa odlaskom Amerikanaca iz kluba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.