LGBT zajednico povedi nas do prosperiteta, za boje ne znamo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Upravo tako, jednokratno imaš 600, 700 pa cak i 800 povlacenja (zavisi od cijene jelemir18 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 22:48To je valjda jednokratno imaš na piku, oko 600 povlačenja, tako kad je iskoristis ide u smeće.FoSte95 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 22:02Ma vidim u jednom klubu stsvili mini šiša 20 km. Sad ne kontam jel tebi ostaje ta mini šiša da je koristiš kao ekektronsku cigaru ili štaElCartel11 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 18:46
Jel to misliš na Vape? Meni je dobar fazon, jer ih imas i brez nikotina pa se tako lakse cigarete ostavljaju![]()
Imaju i one što se dopunjavaju uljem, sad sta oni imaju u ponudi ne znam jer nisam nikad naručivao.
emir18 je napisao/la: ↑25 apr 2022, 00:10Kralju, poentirao si ga sa ovimfeniksptica je napisao/la: ↑25 apr 2022, 00:09Nebitno, ide u krajnost isto kao i vi.
Istina je negdje u sredini. Podrzavati takve osobe a u sebi zahvaljivati sto ipak tvoji roditelji nisu takvi jer da jesu tebe ne bi bilo nema nekog smisla.![]()
Kakva psihoanaliza, svaka cast.
Kad organizujemo zajednicko gledanje zauivjek susjeda ovdje na forumu
Ti si krajnje bolestan lik. Posjeti psihijatriju dok je vrijeme. Jeziv si .
Pensioner26 je napisao/la: ↑25 apr 2022, 00:20Ti si krajnje bolestan lik. Posjeti psihijatriju dok je vrijeme. Jeziv si .
Velike su šanse da imaš neku psihološku traumu iz prošlosti. Jesu li te se odrekli roditelji?
George je legenda
A što tebi Rada nije više na avataru?jolicnikola je napisao/la: ↑25 apr 2022, 00:27nek neko stavi Elvanu, Radu, Melaniju il bilo koga na avatar![]()
morao sam malo maknut zbog Ćamile, evo sad ću je vratitBazinga12345 je napisao/la: ↑25 apr 2022, 00:29A što tebi Rada nije više na avataru?jolicnikola je napisao/la: ↑25 apr 2022, 00:27nek neko stavi Elvanu, Radu, Melaniju il bilo koga na avatar![]()
Moram priznati da imam traume od susreta sa potkapacitiranom seljadijom poput tebe. Do jucer po asfaltu nije znalo hodati i preskakalo tramvajske sine da ih struja ne udari, a danas sa vanrednom medicinskom i njemackim minimalcem dobili poriv da stigmatizuju ljude drugacijih seksualnih opredjeljenja.Pensioner26 je napisao/la: ↑25 apr 2022, 00:20Ti si krajnje bolestan lik. Posjeti psihijatriju dok je vrijeme. Jeziv si .
Velike su šanse da imaš neku psihološku traumu iz prošlosti. Jesu li te se odrekli roditelji?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 89 gostiju.