Pokrali su Ukrajinu prosli put, strasno.jolicnikola je napisao/la: ↑25 apr 2022, 00:02a uskoro ide Eurosong, trebalo je da se napravi posebna tema za to ko one o Ratu i Survivoru
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Mnogo pljuvalja po LGBTIQ+ populaciji od lika koji je svakodnevno okruzen pakasima i spolnim organima njemackih penzionera.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kad smo kod Eurosonga:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- feniksptica
- Kontakt:
Nista protiv ljubavi 2 osobe istog spola ako ce to produziti vrstu.
Al slaaabo.
Znaci da se negdje u prirodi i prirodnih procesa dobro skrenulo s normalnog puta.
Al slaaabo.
Znaci da se negdje u prirodi i prirodnih procesa dobro skrenulo s normalnog puta.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa nece ni staromodni produziti vrstu. Dzaba mu sto voli zene, kad ga one ne zele u krugu 50 metara.
Ten toes, I done laps in the trench
- OldFashioned
- Kontakt:
. . . Ali kada profašistički orijentisani krenu pričati o poštivanju ljudskih prava.
Mislim, riječ licemjernost to ne može ni približno dočarati.
Mislim, riječ licemjernost to ne može ni približno dočarati.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
E Sarajevo grade, šta se sve nakotilo ovdje.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Planeta je svakako prenaseljena.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- feniksptica
- Kontakt:
Nebitno, ide u krajnost isto kao i vi.
Istina je negdje u sredini. Podrzavati takve osobe a u sebi zahvaljivati sto ipak tvoji roditelji nisu takvi jer da jesu tebe ne bi bilo nema nekog smisla.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ja sam uvijek bio za ljubav Srbina i Hrvata,a produzetak vrste ko **** realno.OldFashioned je napisao/la: ↑25 apr 2022, 00:06. . . Ali kada profašistički orijentisani krenu pričati o poštivanju ljudskih prava.
Mislim, riječ licemjernost to ne može ni približno dočarati.![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ma ti si super, samo ti sarkazam ne ide, nikako da skontašL-Train je napisao/la: ↑25 apr 2022, 00:09Ja sam uvijek bio za ljubav Srbina i Hrvata,a produzetak vrste ko **** realno.OldFashioned je napisao/la: ↑25 apr 2022, 00:06. . . Ali kada profašistički orijentisani krenu pričati o poštivanju ljudskih prava.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Kralju, poentirao si ga sa ovimfeniksptica je napisao/la: ↑25 apr 2022, 00:09Nebitno, ide u krajnost isto kao i vi.
Istina je negdje u sredini. Podrzavati takve osobe a u sebi zahvaljivati sto ipak tvoji roditelji nisu takvi jer da jesu tebe ne bi bilo nema nekog smisla.

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Lik nas nazva fasistama a niko nista fasisticki nije napisao
Vidi se nepoznavanje termina koje koristi
Vidi se nepoznavanje termina koje koristi
Zanimljivo kako su te minorne grupe toliko agresivne u iskazivanju svojih deviacija. Jednostavno ne staju. Svake godine se pojavi veca i gora bolest.
Imao sam priliku na poslu komunicirati sa zenom, koja se je "preobrazila" u muskarca. Negdje su joj prisili kuronju i sad ima problema sa tim predjelom tjela.
Inace zena je majka troje djece.
I sad ti meni tvrdis da to nije bolest?
Imao sam priliku na poslu komunicirati sa zenom, koja se je "preobrazila" u muskarca. Negdje su joj prisili kuronju i sad ima problema sa tim predjelom tjela.
Inace zena je majka troje djece.
I sad ti meni tvrdis da to nije bolest?
- OldFashioned
- Kontakt:
A šta, ne postoje druge teme samo ova kao potvrda ? Okej

- feniksptica
- Kontakt:
Zlatna milijarda !
Vjerovatno jedan od razloga naglog porasta zastupljenosti LGBT il kako vec podrske i populacije je u tome. Laksi nacin za smanjit broj stanovnika. Bolje nego nas sve pobit.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nisam ni malo sarkastican.OldFashioned je napisao/la: ↑25 apr 2022, 00:10Ma ti si super, samo ti sarkazam ne ide, nikako da skontašL-Train je napisao/la: ↑25 apr 2022, 00:09Ja sam uvijek bio za ljubav Srbina i Hrvata,a produzetak vrste ko **** realno.OldFashioned je napisao/la: ↑25 apr 2022, 00:06. . . Ali kada profašistički orijentisani krenu pričati o poštivanju ljudskih prava.
![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
-
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa niko nikoga ne može natjerati da bude homoseksualac tako da nema to smisla. Istražite malo, homoseksualne osobe postoje oduvijek. Nije se to jučer pojavilo.feniksptica je napisao/la: ↑25 apr 2022, 00:12Zlatna milijarda !
Vjerovatno jedan od razloga naglog porasta zastupljenosti LGBT il kako vec podrske i populacije je u tome. Laksi nacin za smanjit broj stanovnika. Bolje nego nas sve pobit.
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nemojte nam sekirati buduće snajke, pardon zetove.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, JackW, kraljttbvb, Quartararo i 39 gostiju.