AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: AC Milan
Zašto nije onaj debil dobio crveni ?
Zašto nije pogledana situacija kod igranja rukom u 16m ?
Haj što smo svakako loši, još nam i ovakve odluke sudaca trebaju.
Zašto nije pogledana situacija kod igranja rukom u 16m ?
Haj što smo svakako loši, još nam i ovakve odluke sudaca trebaju.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Da imamo desnu stranu kao što je lijeva, plus desetku, i mobilnog napadača utrpali bi im dva gola do poluvremena najmanje.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Leao je preslika Balea dok je bio u Tthamu, ako ga je na velikom prostoru 1 na 1, proći će apsolutno svakoga. Zato ga ne napadaš visoko, tako da uvijek netko može uletit iza tebe kad te prođe. Prilično jednostavna ali efikasna taktika za braniti se od takvih igrača.
Bilo bi jednostavnije i za Lea, da imamo ostatak ofanzivaca sličnog profila od kojih može dolaziti opasnost i da nije sav fokus na njemu.
Ova utakmica je još jedan dokaz da nama sva opasnost dolazi od Lea, pa on ako šta i uradi, uradio je (iako su njegove odluke u zadnjoj trećini većinom diskutabilne, ali bar nešto pokušava). Eventualno Giroud, ako ga neko ubode u trepavicu. Ostatak ništa.
Ako izuzmemo onaj loš ulazak u utakmicu i lošu reakciju u odbrani, Milan je bio daleko bolja ekipa na terenu. Ali ne možeš zažmiriti na tih prvih pet minuta, jer si zato u rezultatskom zaostatku.
Ova utakmica je još jedan dokaz da nama sva opasnost dolazi od Lea, pa on ako šta i uradi, uradio je (iako su njegove odluke u zadnjoj trećini većinom diskutabilne, ali bar nešto pokušava). Eventualno Giroud, ako ga neko ubode u trepavicu. Ostatak ništa.
Ako izuzmemo onaj loš ulazak u utakmicu i lošu reakciju u odbrani, Milan je bio daleko bolja ekipa na terenu. Ali ne možeš zažmiriti na tih prvih pet minuta, jer si zato u rezultatskom zaostatku.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Najviše bode u oči ono pred kraj kad je Leao navukao 3 igrača na sebe a nema nikog da se otvori i iskoristi to.
da se curama bi yebat a da im ne udjeRomagnoli13 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 21:39Da imamo desnu stranu kao što je lijeva, plus desetku, i mobilnog napadača utrpali bi im dva gola do poluvremena najmanje.

Ko kaže da ne znamo stvarati šanse?
Doduše ovo su većinom šutevi na silu, ne pamtim kad se stvorila neka dobra šansa ili 1na1 sa golmanom. Al' svejedno užasna (ne)efikasnost, bez obzira na sve.

Doduše ovo su većinom šutevi na silu, ne pamtim kad se stvorila neka dobra šansa ili 1na1 sa golmanom. Al' svejedno užasna (ne)efikasnost, bez obzira na sve.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Rafa je vcrs bas on fire, igra bas momacki
Kako i rekoh, Leao i Giroud jedini mogu stvoriti gol večeras. Vidjelo se da će jednom proći.
Hajde neka me razuvjere, pa da neko treći zabije gol ili bar asistira.
Hajde neka me razuvjere, pa da neko treći zabije gol ili bar asistira.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Uhh kako smo usli u drugo pol. Samo da ovako nastave
- Romagnoli13
- Kontakt:
Leao je učestvovao u 20 golova ove sezone. Kroz golove i asistencije. Od ukupno 70ak golova koje je Milan dao ove sezone. Da imaju desno krilo koje učestvuje u barem 10 golova, to bi bila mašinerija.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
A pogodi ga neko sijalicom. Jao šta fuli
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Odavno nismo ovako nekoga nadigrali a jos uvijek ne vodimo
-
- Kontakt:
Messi sunce ti poljubim hoces li ga vise zabiti 

E moj Pioli pa ne mozes Leao vaditi sad al bas nikako, kakav glup potez trenera evo ne vjerujem
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kapitenuuuuuuuuuuuuu
- muha milanez
- Kontakt:
Gooooollll tooooollllllllll
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.