FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
Nevjerovatno da neko i dalje ima potrebu omalovazavati glavnog napadaca najefikasnije ekipe u Italiji, za koju kao navijas. Samo da nije Bosanac, niko rijec ne bi rekao. Nije najbolji na svijetu ali je i vise nego korektno odradio svoj zadatak ove sezone. Rezultati su tu
Momci, jestel vi meni dobro? Ko omalovazava Dzeku?
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- TheTruth34
- Kontakt:
Bez obje ipak i sa jednom rukom, klasa..TheTruth34 je napisao/la: ↑17 apr 2022, 00:35Lautaro mora biti prvi napadač sa najviše minuta pa da sa jednom nogom igra..
Ne znam jeste vi jučer skontali, ali ja skonta tek danas kad sam ponovo gleda golove. Lautaro Darmianu doslovno rukom pokazuje gdje da mu pošalje loptu...
-
- Kontakt:
Koji medijski pritisak i izigravanje zrtve a sve politicki da u zadnji 5 kola stave pritisak na sudije i ova izjava ibrahimovica ako je istinita je dokaz tome kako jadno i providno cime se sve sluze smradovi
- TheTruth34
- Kontakt:
Zasad u ligi Inter ima najviše od svih:
-golova
-udaraca i udaraca u okvir
-asistencija
-ubačaja(tačnih)
-kornera
-golova glavom
drugi smo po:
- posjedu lopte
- u prosjeku po pretrčanim kilometima na utakmici.
- primili najmanje golova
Inzaghi jednostavno radi čuda, ne samo da ima bolje rezultate nego Conte nego je i kvalitet fudbala digao na mnogo viši nivo, igramo najljepši fudbal u ligi i to sve sa slabijom ekipom. Da je imao Lukakua umjesto Džeke titula bi bila riješena prije mjesec dana a Lukaku bio zlatna kopačka Evrope.
-golova
-udaraca i udaraca u okvir
-asistencija
-ubačaja(tačnih)
-kornera
-golova glavom
drugi smo po:
- posjedu lopte
- u prosjeku po pretrčanim kilometima na utakmici.
- primili najmanje golova
Inzaghi jednostavno radi čuda, ne samo da ima bolje rezultate nego Conte nego je i kvalitet fudbala digao na mnogo viši nivo, igramo najljepši fudbal u ligi i to sve sa slabijom ekipom. Da je imao Lukakua umjesto Džeke titula bi bila riješena prije mjesec dana a Lukaku bio zlatna kopačka Evrope.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- TheTruth34
- Kontakt:
Pinamonti se mora vratiti... U našoj ekipi da ima minutažu kao Edin bio bi duplo produktivniji..
Eno sad...nije mi jasno kako se niko toga nije sjetio u klubu. Umjesto dovodjenja Dzeke ostaviti Pinamontija i sad bi Pina imao 30 golova i vrijedio bi barem 80 miliona eura
-
- Kontakt:
Možda se često izblamira, al zato mu je svaki naredni post još gluplji.
1921
- TheTruth34
- Kontakt:
Sta ces prijatelju, ni prva ni zadnja greska... Ali ko im može bilo šta kad su ovakvi rezultati..
GeriOldman sjaši

Nego, jeste li vi svjesni da u ovoj sezoni Hakimi ima 3 gola i 6 asistencija a naš Denzel 5 golova i 7 asistencija 

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ovo mu je prva sezona da igra solidno. Tko je mogao znati kakvu će sezonu odigrati. I dalje mislim da nije dovoljno dobar za Inter, ali veseli njegova dobra sezona, moći će ga se utopiti u nekom transferu.TheTruth34 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 16:46Pinamonti se mora vratiti... U našoj ekipi da ima minutažu kao Edin bio bi duplo produktivniji..
- TheTruth34
- Kontakt:
Isto ko što smo i Zaniola utopili... Da je on bio no9 umjesto Edina, već bi titulu slavili.. Ali će najvjerovatnije biti kao što smo i navikli od naših, dat će ga u nekom transferu i to je to..Imp je napisao/la: ↑24 apr 2022, 20:01Ovo mu je prva sezona da igra solidno. Tko je mogao znati kakvu će sezonu odigrati. I dalje mislim da nije dovoljno dobar za Inter, ali veseli njegova dobra sezona, moći će ga se utopiti u nekom transferu.TheTruth34 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 16:46Pinamonti se mora vratiti... U našoj ekipi da ima minutažu kao Edin bio bi duplo produktivniji..
Biscione: Denzel je zvijer, od samog njegovog potpisa sam pisao da boljeg a jeftinijeg mogli dovest nismo, strašan igrač.
Sviđa mi se ovaj koncept što su Milanisti "izmislili". Ocijenjivanje igrača u 3 kategorije, po 3 igrača pa da vidimo imal i kod nas zainteresiranih, ja ću započeti.
Igrač sezone:
3 boda: Perišić, strašna sezona, i cijelu sezonu konstantan.
2 boda: Brozović, naš najbitniji igrač, bio bi na prvom mjestu da nije imao crnu rupu 3 mjeseca.
1 bod: zaista teško odlučiti jer je više igrača tu u istom rangu ali bi izdvojio Škriniar/Bastoni/Hakan sva tri su odradili solidnu sezonu bez crnih rupa.
Otkriće sezone:
3 boda: Nitko nije baš neko ogromno otrkiće ali bi tu stavio Dumfriesa, na kraju ipak dostojno zamjenio Hakimia, a došao je na mala vrata za ne velike pare
2 boda: Stavit ću tu Hakana, odigrao je bolje nego sam očekivao kad je dolazio. Pogotovo me iznenadio njegov defanzivni dio
1 bod: Teško za još nekoga dodati. Možda Dimarco čisto da se netko nađe, ali i nije baš neko otkriće s obzirom da igra li-la.
Flop sezone:
3 boda: Barella, rekoa bi da igra nešto lošiju sezonu nego lani, umjesto da ide to još bolje. Treba početi malo više igrati a manje pričati.
2 boda: Evo ne znam koga bi izdvojio, Gagliardini? Ma da realno nisam od njega više ni očekivao :/
1 bod: Fakat se tu nema više koga dodati. Možda Corea čisto da se netko nađe, ali nije on toliko ni loše igrao koliko je bio ozljeđen.
Edit: da dodam, volio bih čuti i mišljenje navijača drugih klubova koji su odgledali bar 20 Interovih utakmica. Oni su tu možda čak objektivniji nego navijači Intera
Igrač sezone:
3 boda: Perišić, strašna sezona, i cijelu sezonu konstantan.
2 boda: Brozović, naš najbitniji igrač, bio bi na prvom mjestu da nije imao crnu rupu 3 mjeseca.
1 bod: zaista teško odlučiti jer je više igrača tu u istom rangu ali bi izdvojio Škriniar/Bastoni/Hakan sva tri su odradili solidnu sezonu bez crnih rupa.
Otkriće sezone:
3 boda: Nitko nije baš neko ogromno otrkiće ali bi tu stavio Dumfriesa, na kraju ipak dostojno zamjenio Hakimia, a došao je na mala vrata za ne velike pare
2 boda: Stavit ću tu Hakana, odigrao je bolje nego sam očekivao kad je dolazio. Pogotovo me iznenadio njegov defanzivni dio
1 bod: Teško za još nekoga dodati. Možda Dimarco čisto da se netko nađe, ali i nije baš neko otkriće s obzirom da igra li-la.
Flop sezone:
3 boda: Barella, rekoa bi da igra nešto lošiju sezonu nego lani, umjesto da ide to još bolje. Treba početi malo više igrati a manje pričati.
2 boda: Evo ne znam koga bi izdvojio, Gagliardini? Ma da realno nisam od njega više ni očekivao :/
1 bod: Fakat se tu nema više koga dodati. Možda Corea čisto da se netko nađe, ali nije on toliko ni loše igrao koliko je bio ozljeđen.
Edit: da dodam, volio bih čuti i mišljenje navijača drugih klubova koji su odgledali bar 20 Interovih utakmica. Oni su tu možda čak objektivniji nego navijači Intera

Neznam za vas al ja im necu oprostit ako ne osvojimo 20u titulu ove sezone!
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Bit ce tesko prec preko izgubljene titule, pogotovo jer se ovako nudila.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ja sam davno rekao, ne uzeti titulu u ovakoj konkurenciji je sramota, i za trenera i za igrače.
-
- Kontakt:
E čuj sramota
eto Inter neka sila preko noći postao u **** materinu, pa sve osim titule neuspjeh.

1921
U ovakvoj konkurenciji jeste sramota!GeriOldman je napisao/la: ↑01 maj 2022, 12:58E čuj sramotaeto Inter neka sila preko noći postao u **** materinu, pa sve osim titule neuspjeh.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.