Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Formula 1
Alonso nije imao dominantan bolid sigurno. Ovi ostali svi jesu, ali niko ni blizu kao Plačonja.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
RB je imao nadogradnju za aerodinamiku u Imoli ovdje kako Marko reče? Ferrari je bez onih 10HP čini mi se čak do Barselone, ali Sainz nije isto tako imao šansu isprobati novu pogonsku jedinicu danas usred onog na početku.
Prvi 1-2 za RB od Malezije 2016. Bez greške danas RB, Checo jednom sasjekao preko trave, ali ništa osim tog
Prvi 1-2 za RB od Malezije 2016. Bez greške danas RB, Checo jednom sasjekao preko trave, ali ništa osim tog

- QUARTERBACK
- Kontakt:
kako je besmisleno reci da je imao dominantniji bolid od nekog drugog, tu se i krije odgovor na ove rezultate, ne umanjujem njegove vozacke sposobnosti ali s onakvim autom bi latifi osvojio 2 titule
- BosniaBoston
- Kontakt:
2006 je zavrsio 10ak bodova iznad Sumija (134-121) a njegov timski kolega Fisikela je imao preko duplo vise bodova u odnosu na Barikela(72-30). Itekako dominantan bolid bar te sezoneBundesliga je napisao/la: ↑24 apr 2022, 17:44Alonso nije imao dominantan bolid sigurno. Ovi ostali svi jesu, ali niko ni blizu kao Plačonja.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Hamilton je ku*ac, opet ga timski kolega skoluje. Da ne govorimo o tome da ne moze je*enog Gaslija prestici a pola trke je bio u DRS-u.
-
- Kontakt:
Niđe veze. Bara-bara bili sa Ferrarijem. U drugom dijelu sezone Ferrari imao bolji bolid. Ako je iko imao dominantan bolid onda su to Hamilton i Vettel. Barikelo je oduvijek bio vodonoša, to zna svako.BosniaBoston je napisao/la: ↑24 apr 2022, 17:452006 je zavrsio 10ak bodova iznad Sumija (134-121) a njegov timski kolega Fisikela je imao preko duplo vise bodova u odnosu na Barikela(72-30). Itekako dominantan bolid bar te sezoneBundesliga je napisao/la: ↑24 apr 2022, 17:44Alonso nije imao dominantan bolid sigurno. Ovi ostali svi jesu, ali niko ni blizu kao Plačonja.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 24 apr 2022, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
Dominacija je kad pobjeđujes kao Vettel ili Hamilton, daleko je taj Renault od bilo koje verzije Ferrarija, Merca i RB.BosniaBoston je napisao/la: ↑24 apr 2022, 17:452006 je zavrsio 10ak bodova iznad Sumija (134-121) a njegov timski kolega Fisikela je imao preko duplo vise bodova u odnosu na Barikela(72-30). Itekako dominantan bolid bar te sezoneBundesliga je napisao/la: ↑24 apr 2022, 17:44Alonso nije imao dominantan bolid sigurno. Ovi ostali svi jesu, ali niko ni blizu kao Plačonja.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
Vjerovatno lik nije ni gledao te sezone nego gugla pa lupa ovdje. Čuj taj Renault dominantan 

- BosniaBoston
- Kontakt:
U pravu ste ipak, Massa je kreno vozit za Ferrari 2006. sad sam se sjetio
Treba nekad priznat da si se izofiro

#Punoljetstvo
Al kakva je ovo glupost ovaj viknd Italija pa sad lete za USA pa se vracaju opet za europu, zar nije bilo logicnije ovaj vikend USA pa onda europa
Dominantan bolid u 7/8 sezona i to baš dominantan kao niko drugiNeutral je napisao/la: ↑24 apr 2022, 17:42Pa svugdje postoji bolji bolid, a reci da je imao dominantan je besmisleno.
Vettel je imao dominantan bolid a i Schumi u par sezona. Pa covjek je redovno prestizao 4-5 poziciju za krug. Derao sve redom.
Ovdje se mitovi izgradjuju na nostalgiji prije je bilo bolje.
Ne znam što je problem.reci da niko nije imao tako dominantan bolid u karijeri kao on, pa yebote 8 godina najbrži bolid niko ni približno nije imao tako dugo dominantnu poziciju
Ali opet se vraćamo na isto i opet neki se ludi prave i zmire na činjenice
Ono što je Button imao pola godine haman 8 godina je imao Mercedes
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Hamilton najveca prevara u historiji F1.
Dok pricamo o bolidu, Russel 4. u poretku vozaca.
Dok pricamo o bolidu, Russel 4. u poretku vozaca.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Red Bull
Noris na podijumu
.
Max ce ove sezone prelagano do tutule doci. Imao je nesrecu sa kvarovima na pocetku, ali pocetak sezone, na ovoliki broj utrka, ne znaci puno. Svima je jasno, u kojem smijeru ce ova sezona ici.
Nova dominacija se radja. Pitanje je samo, koliko titula ce Max moci uvezati. Vjerujem da su do 2026. sve njegove.

Noris na podijumu

Max ce ove sezone prelagano do tutule doci. Imao je nesrecu sa kvarovima na pocetku, ali pocetak sezone, na ovoliki broj utrka, ne znaci puno. Svima je jasno, u kojem smijeru ce ova sezona ici.
Nova dominacija se radja. Pitanje je samo, koliko titula ce Max moci uvezati. Vjerujem da su do 2026. sve njegove.
- CROtorious
- Kontakt:
Zamislite sad da je Hamilton osvojio prosle sezone nakon sto su svim silama odluke isle na njegovu ruku + Bottas koji igra destruction derby i umirovio se pa bi ga proglasili GOATom, a lik svake godine imao najbolji bolid i to daleko najbolji i cak uspio izgubit prvenstvo od Rosberga.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Jedno je normalno diskutovati, iznosis svoje argumente, pa napises misljenje koje je nekad objektivno ali nekad i subjektivno i kao takvo prihvatis necije stajaliste ili ne, ali napisati nekome ko prati f1 citav zivot, od 90tih da gugla i tako iznosi podatke je za giljotine. Kako shvatiti ozbiljno takve likove.
Renault nije bio te sezone najbrzi, ali je imao najbrze ubrzanje, nemoguce ih bilo prestici.
Ne kazem da su bili predominantni ali su bili dominantni.
Renault nije bio te sezone najbrzi, ali je imao najbrze ubrzanje, nemoguce ih bilo prestici.
Ne kazem da su bili predominantni ali su bili dominantni.
- Jakobsen91
- Kontakt:
Vec sam prezalio sezonu, ali ova pobjeda vraca vjeru da jos titula nije izgubljena. Raduje serija najbrzih krugova, valjda bi to trebao biti dokaz da je sve rijeseno sa pouzdanoscu bolida.
Procitah negdje dobar komentar, legenda kaze da Lewis jos uvijek pokusava preteci Gaslya.
Na stranu slabiji bolid, nevjerovatno je koliko Lewis lose procjenjuje uslove na stazi. Slusam radio komunikaciju Hornera i Maxa, do 15. kruga ga Horner 3x pita sta u slucaju SC, Max govori da nije vrijeme da se mjenjaju gume. Aii 4x ga pita u 17. krugu i Max odgovora ako bude SC gume za suho, par trenutaka poslije ulazi Ricciardo u box i pokazuje se ko pravi potez. Poslije toga Merc pita Hamiltona hoce li gume za suho, on nije bio za to. A to bi mu bio dobitan potez i par pozicija naprijed. I nije prvi put da Max odicno procjenjuje uslove na stazi, a Lewis ne. Ali prije je Lewis bar bio odlican na stazi po ovakvim uslovima, a sad mucenje.
Procitah negdje dobar komentar, legenda kaze da Lewis jos uvijek pokusava preteci Gaslya.

Na stranu slabiji bolid, nevjerovatno je koliko Lewis lose procjenjuje uslove na stazi. Slusam radio komunikaciju Hornera i Maxa, do 15. kruga ga Horner 3x pita sta u slucaju SC, Max govori da nije vrijeme da se mjenjaju gume. Aii 4x ga pita u 17. krugu i Max odgovora ako bude SC gume za suho, par trenutaka poslije ulazi Ricciardo u box i pokazuje se ko pravi potez. Poslije toga Merc pita Hamiltona hoce li gume za suho, on nije bio za to. A to bi mu bio dobitan potez i par pozicija naprijed. I nije prvi put da Max odicno procjenjuje uslove na stazi, a Lewis ne. Ali prije je Lewis bar bio odlican na stazi po ovakvim uslovima, a sad mucenje.
Mali Shumaher, zalutao u F1. Jos jedan babin sin, koji samo zauzima mjesto dobrim vozacima.
Ali ali, Lewis ima drugaciji setup

A ko je to osvojio titulu da nije imao dominantan bolid ? Negdje je dominantan samo jedan, nekad su bila dva, ali uglavnom su to bile borbe 1-2 vozaca kakve je imao i Hamilton i Vettel.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Životinja
Max Verstappen's last 35 race finishes:
P1, P1, P1, P2, P2, P2, P1, P1, P2, P2, P1, P1, P9, P1, P1, P1, P1, P2, P2, P1, P2, P1, P2, P6, P3, P2, P2, P3, P2, P1, P2, P2, P3, P2, P1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.