BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Felixians4
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
sve rasprodati
- Desperado09
- Kontakt:
Koja smo mi taraba.
Meni nije jasno kako su ovi preplaćeni klaunovi na drugom mjestu u ligi.

Žali Bože navijača i ove ljepote od stadiona.

Meni nije jasno kako su ovi preplaćeni klaunovi na drugom mjestu u ligi.

Žali Bože navijača i ove ljepote od stadiona.
-
- Kontakt:
Izvinjavam se samo da prepravim 9 komada !!
Koji retardi na celu sa Srazke , watzke
Koji retardi na celu sa Srazke , watzke

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
I opet neko ima obraza doci i pisati o Bayernu i traziti mu manu. Borussija je izgubila svaki smisao, a mentalitet vec odavno.
Ja sam imao veliko postovanje prema ovom klubu prije 10 godina, trenutno ne jer svaki potez koji vuku je pogresan.
Ako je smisao fudbala da svake godine podjelis dividende, a da sezonu zavrsis bez trofeja sa 5,6 teskih poraza od klubova koji nisu ni blizu renemeo ovog kluba, onda ste na dobrom putu.
Nece Bundesliga dovijeka biti u qurcu, konsolidovace se neki klubovi, a sa ovakvom politikom borba za Evropu postace vam maksimalan domet.
**** klub koji svake godine ide u remont, ovo postaje mucno...
Bez odlaganja smijeniti Watzkea, Zorca i Rose. Cijeli igracki kadar staviti na transfer listu osim par juniora koji obecavaju. Edinu Terzicu dati povjerenje do kraja sezone, ukljuciti ga u izbor i planiranje kadra za iduci sezonu.
Ja sam imao veliko postovanje prema ovom klubu prije 10 godina, trenutno ne jer svaki potez koji vuku je pogresan.
Ako je smisao fudbala da svake godine podjelis dividende, a da sezonu zavrsis bez trofeja sa 5,6 teskih poraza od klubova koji nisu ni blizu renemeo ovog kluba, onda ste na dobrom putu.
Nece Bundesliga dovijeka biti u qurcu, konsolidovace se neki klubovi, a sa ovakvom politikom borba za Evropu postace vam maksimalan domet.
**** klub koji svake godine ide u remont, ovo postaje mucno...
Bez odlaganja smijeniti Watzkea, Zorca i Rose. Cijeli igracki kadar staviti na transfer listu osim par juniora koji obecavaju. Edinu Terzicu dati povjerenje do kraja sezone, ukljuciti ga u izbor i planiranje kadra za iduci sezonu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Desperado09
- Kontakt:
Zorc svakako ide na kraju sezone. Kehl preuzima. I Terzić će biti faktor sa više moći donošenja odluka.
Msm da se sprema najveća čistka unazad 10 godina.
*Ističe ugovor/posudba : Witsel, Zagadou, Reinier, Pongračić, Schmelzer
*Sigurni/izvjesni odlasci : Burki, Haland, Akanji
*Na prodaju su: Schulz, Wolf, Hazard, Can, Brandt, Passlack
*Sigurni dolasci: Sule
*Vjerovatni dolasci: Schlotterbeck, Adeyemi
*Omladisnki pogon: Gittens, Coulibaly, Kamara.
Spominje se još mali milion igrača koji se dovode u vezu s BVBom.
Vrelo ljeto pred nama.
Msm da se sprema najveća čistka unazad 10 godina.
*Ističe ugovor/posudba : Witsel, Zagadou, Reinier, Pongračić, Schmelzer
*Sigurni/izvjesni odlasci : Burki, Haland, Akanji
*Na prodaju su: Schulz, Wolf, Hazard, Can, Brandt, Passlack
*Sigurni dolasci: Sule
*Vjerovatni dolasci: Schlotterbeck, Adeyemi
*Omladisnki pogon: Gittens, Coulibaly, Kamara.
Spominje se još mali milion igrača koji se dovode u vezu s BVBom.
Vrelo ljeto pred nama.
Čini se da od sljedeće sezone reprezentativni duo čini bedem ispred KobelaNews #Schlotterbeck: Secret meeting between his mgmt, player & #BVB bosses 3 weeks ago in Dortmund! BVB wants him. NS wants to join BVB. Negotiations with Freiburg ongoing. SCF want more than €20m!

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
Samo pitanje , zna li tko kad se Knauf vraca nama , da li sada na leto ili na zimu?
Momak razvaljuje za frankfurt.
- Desperado09
- Kontakt:
Tek na ljeto 2023. se vraća nama. Mora on još dosta pure jesti da bude ozbiljna opcija za nas.eaglebvb09 je napisao/la: ↑14 apr 2022, 22:05Samo pitanje , zna li tko kad se Knauf vraca nama , da li sada na leto ili na zimu?
-
- Kontakt:
Pa lik ozbiljne partije pruza od kako je presao u frankfurt , cak uspije i zabiti.Desperado09 je napisao/la: ↑14 apr 2022, 22:29Tek na ljeto 2023. se vraća nama. Mora on još dosta pure jesti da bude ozbiljna opcija za nas.eaglebvb09 je napisao/la: ↑14 apr 2022, 22:05Samo pitanje , zna li tko kad se Knauf vraca nama , da li sada na leto ili na zimu?
Plus standardan je , misljenja sam da Rose puno vise sansi mora pruziti mladim igracima.
Inace hvala na info.
- Desperado09
- Kontakt:
Danas ulazi sve.
Napokon i golovi iz prekida.
Mladi Rothe debi i odmah gol. U drugom poluvremenu očekujemo Gittensa.

Napokon i golovi iz prekida.

Mladi Rothe debi i odmah gol. U drugom poluvremenu očekujemo Gittensa.

- Desperado09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sve dogovoreno sa Adeyemi , potpis do 2027 , 30 milki plus 6 milki bonusa kroz ugovor!!
Bravo Kehl , isto je sve dogovoreno i sa Nickom Schlotterbeck !
Süle vec dogovoren, trojica vec sigurnih , idemo Kehl po dobra dva beka.
Kad bi uspjeli jos potpisati Konrada Laimer iz RB Leipzig , mogli bi napokon skinuti bayu sa prve pozicije.
Bravo Kehl , isto je sve dogovoreno i sa Nickom Schlotterbeck !
Süle vec dogovoren, trojica vec sigurnih , idemo Kehl po dobra dva beka.
Kad bi uspjeli jos potpisati Konrada Laimer iz RB Leipzig , mogli bi napokon skinuti bayu sa prve pozicije.

Laimer izjavio da preferira bayern ja ga ne bih ni pokusavao dovesti, nek ide tamo a dovesti nekog drugog...
- Desperado09
- Kontakt:
Reinier starter protiv Bauerna
. Ne znam jel ikad bio starter u ove dvije godine. Iako nema 7-8 prvotimaca opet je iznenađenje da počinje tekmu. Lik je totalna prevara. Žali Bože 15 miliona za ove dvije godine što smo dali za njega (5 miliona Realu i 10 mil plate za dvije sezone).

Zadnja tri kola Haalanda na klupu i staviti klince da igraju, on je ionako svoje odigrao za BVB do povrede nakon koje to vise nije sjena igraca koji je bio, liga prvaka je matematicki osigurana i nek se klinci uigravaju malo
- Desperado09
- Kontakt:
Haland poslije povrede nije ni pola igrača što je bio. Ili neće da igra ili se boji nove povrede pa se čuva. I ja sam za to da ga stavimo na klupu. Ionako pola sezone smo bez njega igrali. Staviti Juku u špic zadnja tri kola. Gittens odličan u nekoliko situacija.
Včrs par grešaka u odbrani što je već postalo normala. Zagadou je već bivši Bogu fala. Sa jačom odbranom i svježom krvi u napadu sljedeće sezone očekujem bolja izdanja.
Čist drugi penal nije suđen na Bellinghamu kod 2-1. VAR i Bauern je posebna ljubavna veza cijele sezone . Đe će svirati dva čista penala protiv Bauerba na AA. U svakom slučaju radujem se kraju sezone. Od Kehla očekujem mnogo. Već je krenulo obećavajuće.
Včrs par grešaka u odbrani što je već postalo normala. Zagadou je već bivši Bogu fala. Sa jačom odbranom i svježom krvi u napadu sljedeće sezone očekujem bolja izdanja.
Čist drugi penal nije suđen na Bellinghamu kod 2-1. VAR i Bauern je posebna ljubavna veza cijele sezone . Đe će svirati dva čista penala protiv Bauerba na AA. U svakom slučaju radujem se kraju sezone. Od Kehla očekujem mnogo. Već je krenulo obećavajuće.
-
- Kontakt:
Bravo na postu , potpisujem svaku rjec.Desperado09 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 21:27Haland poslije povrede nije ni pola igrača što je bio. Ili neće da igra ili se boji nove povrede pa se čuva. I ja sam za to da ga stavimo na klupu. Ionako pola sezone smo bez njega igrali. Staviti Juku u špic zadnja tri kola. Gittens odličan u nekoliko situacija.
-
- Kontakt:
Penal
Bauern 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja mislim da nije bilo utakmice protiv Bajerna da ovaj Zagadou nije pogriješio.
Hvala Bogu pa mu ističe ugovor. Hvala mu za sve i
Hvala Bogu pa mu ističe ugovor. Hvala mu za sve i

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Desperado09
- Kontakt:

Sudija priznaje da je pogriješio što nije svirao drugi penal za BVB. Priznao je i da mu je ipak najveća greška što nije svirao faul Pavarda na Brandtu u 49. min. Kod oba ključna starta bio je Pavard, a lik završio tekmu bez kartona, a trebao je letiti sa terena. Nažalost, oba meča protiv Bauerna ove sezone ključne figure su bile sudije gdje je BVB direktno oštećen u više situacija.
Naravno to ne bi promijenilo ishod prvenstva, ali treba skretati pažnju na ove situacije da se ne bi dešavale u budućnosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.