Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Znaci ostaju jos Inter i Sampdoria u bobi za skudeto 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pinamonti 12 golova u sezoni , Scamacca 13, za jednog se trazi 40 mil 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Sampbdoria ako ovako nastavi, a salernitana sa druge strane ako ovako nastavi...mogli bi zamjeniti mjesta na tabeli u naredna 3 kola.
Milan je morao vise bodova uzeti u zadnjih 7 utakmica i ostaviti veliki pritisak na interu.
Ovako, sami znate kakav vam je raspored zadnjih 5 meceva...
Iako, dokazano 10000 puta, najteze je odrzavati prvo mjesto...vidjecemo
Zadnja izmjena: dinoo, dana/u 24 apr 2022, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo sami sebe yebali kad nismo smjelidinoo je napisao/la: ↑24 apr 2022, 17:04Sampbdoria ako ovako nastavi, a salernitana sa druge strane ako ovako nastavi...mogli bi zamjeniti mjesta na tabeli u naredna 3 kola.
Milan je morao vise bodova uzeti u zadnjih 7 utakmica i ostaviti veliki pritisak na interu.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Koliko god ludo zvučalo, Milanu čak i ide u prilog ovaj težak raspored do kraja jer se bolje nose sa takvim ekipama.
Ali svejedno mislim da će jako teško do maksimalnog učinka, momentum je na strani Intera, a Milanova forma je za qurac već neko vrijeme niti izgledaju mentalno spremni za ovaj iskorak.
Ali svejedno mislim da će jako teško do maksimalnog učinka, momentum je na strani Intera, a Milanova forma je za qurac već neko vrijeme niti izgledaju mentalno spremni za ovaj iskorak.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- crvenocrni
- Kontakt:
Upravo tako. Naravno ljudski je se nadat ali uzimajuci u obzir formu i raspored Milana do kraja, realnost je da ce zavrsit sa bar 5-6 bodova iza Intera, odnosno sanse za titulu su maximalno 10-ak posto jer se mora poklopit pad Intera i neka luda serija Milana sto je poprilicno nerealno...dinoo je napisao/la: ↑24 apr 2022, 17:04Sampbdoria ako ovako nastavi, a salernitana sa druge strane ako ovako nastavi...mogli bi zamjeniti mjesta na tabeli u naredna 3 kola.
-
- Kontakt:
Sreća za Napoli što imaju solidnu zalihu bodova ispred konkurencije u borbi za LP
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ali ne vrijedi 40 mil, u tome je poanta.
Uopce ne cudi ovakav raspad kod ekipe Spallettia, pa nije mu prvi put u karijeri.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ubiše se ljudi. Pa vazda isto

Moggi kriv
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ako Vlahovic vrijedi 70 miliona sto Scamacca ne bi vrijedio 40 ? Scamacca ako ostane ciste glave , zbog porodicnih problema, on ce biti jedan od najboljih napadaca u iduci 5-10 godina. Pinamonti kojeg si naveo to ne moze. Pinamonti ce u najboljem slucaju biti nesto kao Ciro Immobile.
Vlahovicu je ovo druga sezona da ide preko 20 golova, a i oko njega su kruzili i veci klubovi u EPLu kojima to nije problem ponuditi, za Scamaccu jos nije bilo ozbiljnog interesa takvih klubova, a zna se ako na vrata pokucaju EPL klubovi da cijena ide u nebo, Ja cisto sumnjam da ce netko (Inter, Milan) ponuditi ono sta Carnevali navodno trazi, a to je 40 mil, ali vidit cemo. Ja bi radije recimo u Inter doveo J.Davida, iako imaju iste brojke ove sezone on mi je vise za moderni nogomet nego Scamacca, a kostat ce otprilike isto, ili bi zavukao ruku u dzep dublje i ponudio za Nuneza.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Nunez je baš zvijerkica, mada k'o da gledam on će u Premiership, sumnjam da Inter i Milan mogu iskeširati 50+ miliona za takvog igrača, a Juventus mislim da neće jer ipak su zimus doveli Vlahovića za veliku lovu. Ovi ostali klubovi ne mogu ni u teoriji dati toliki novac za njega.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Arapski novac će da radi čuda.Raonffa je napisao/la: ↑24 apr 2022, 18:14Nunez je baš zvijerkica, mada k'o da gledam on će u Premiership, sumnjam da Inter i Milan mogu iskeširati 50+ miliona za takvog igrača, a Juventus mislim da neće jer ipak su zimus doveli Vlahovića za veliku lovu. Ovi ostali klubovi ne mogu ni u teoriji dati toliki novac za njega.

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad večeras Immobile odigra jednu od svojih vrhunskih partija. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Porediti Scamaccu i Vlahovića 
Scamacca je limitiran igrac koji uziva zbog dobrog sistema. Kean bi u Sassuolu zabio 20 komada bez ikakvih problema.

Scamacca je limitiran igrac koji uziva zbog dobrog sistema. Kean bi u Sassuolu zabio 20 komada bez ikakvih problema.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 24 apr 2022, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Niti jedan Italijan u ovom trenutku ne vrijedi 40M. Sa izuzetkom Barelle i Chiese, prije povrede. Te možda Tonali, ali za godinu, dvije. Kao i Bastoni iz Intera.
Čuj Scamacca 40M, oni Berarrdi vrijede zajedno toliko, realno.
Čuj Scamacca 40M, oni Berarrdi vrijede zajedno toliko, realno.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 24 apr 2022, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
Hoćel dati Bog da Đenova konačno ispadne?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Ovaj čovjek će biti najzaslužniji za titulu Intera. Sve što je rekao otišlo na Interovu stranu. Hvala legendo

1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.