Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma vi sami sebi syebajete posjetu. Eto nek je i bilo pet hiljada jucer, od toga ce dvije reci da nece ove sezone vise otici zbog onakvog pristupa i igre. To vama najvise syebe posjetu, fol pojacanja, strani trener, a na terenu kurko. Generalno je to svugdje tako, igra i rezultati diktiraju posjetu. Uzmite Borca, bice 7-8k protiv Radnika. Kiksajte s borcem, 2-3k max.
@miljacka taj post sam izvukao iz rasprave sa 90kom 

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Ne slažem se s takvim mozgovima, ali ih razumijem. Mada ne mora ni to značiti jer smo nakon 4:0 u Mostaru jučer imali apsolutno pristojan broj ljudi na stadionu. Doduše, plasirali smo se u finale kupa, laik će reći da je to dobra stvar, ali kada pogledaš koje protivnike smo imali na putu do istog shvatiš da i nije neki mega rezultat. Igrači Sarajeva vjerovatno imaju najbolje uslove u državi, a ovo što prikazuju je ravno najgorim uslovima. Igrači koji uzimaju desetine hiljada maraka prikazuju fudbal koji realno ne košta ni hiljadu maraka mjesečno. Ja lično sam podržao svakog igrača koji nije htio igrati kad su bila kašnjenja plata i sve što se dešavalo lani, ali šta je izgovor sada? Je li ono što Hebibović i velika većina njih pokazuje košta 7-8-9-10 hiljada maraka mjesečno? Možda ćeš sada pomisliti zašto bi mene to zanimalo, jer tobože ne plaćam ih ja. Ali kada znam kakve uslove i plate imaju i meni rastu apetiti i uz najbolje plate i uslove očekujem i najbolju igru i rezultate, a dobijem onaj horor od igre. Nije problem ni izgubiti kada vidim zalaganje, stvaranje šansi i igru dostojnu najboljih uslova.MrkiMedo je napisao/la: ↑24 apr 2022, 15:03Ma vi sami sebi syebajete posjetu. Eto nek je i bilo pet hiljada jucer, od toga ce dvije reci da nece ove sezone vise otici zbog onakvog pristupa i igre. To vama najvise syebe posjetu, fol pojacanja, strani trener, a na terenu kurko. Generalno je to svugdje tako, igra i rezultati diktiraju posjetu. Uzmite Borca, bice 7-8k protiv Radnika. Kiksajte s borcem, 2-3k max.
Zamisli da si jedan od onih koji su jučer došli da pogledaju fudbal, a nisi "bolesnik" kakav jesi i vidio si dva pokušaja u okvir gola ekipe za koju navijaš. Jedan sredinom drugog poluvremena, a drugi u 90+.
U finalu kupa nek' nam je Bog na pomoći

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Antipolitika3
- Kontakt:
Pero ima vise titula nego tvoj klubcic za 100 godina

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Hahahahhahahaha ja već kontam ko nas zavadi da mu na kuću udarim

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Bodul je još jedan igrač od kojeg je Sarajevo prebrzo odustalo, više nije ni u kakvim planovima. Da ode u Velež ili Borac izborili bi Europu, sa njim kao najboljim igračem.
-
- Kontakt:
Odustao je on od Sarajeva.Odigrao mozda 4-5 utakmica da bas valja ovo ostalo samo zayebavanje,mlataranje rukama i hodanje po terenu,isto kao i jucer.Jednostavno covjek nece da trci to ne mogu da mu objasne ni Sablic ni Vasoski,na njegovoj poziciji ima bolji igrac(i) i to bi bilo to.Hvala njemu ali ovo sto je pokazao nije ni blizu za Sarajeva,nek ide gdje hoce.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zar ti ne vidiš našu veličinu ovdje jadan bio, mi volimo nebitno ko je osnovao, mi se ponosimo tim ljudima koji su ga vinuli, a vi tražite NJ i H. Kako je išlo to kod vas, malo vam oprali mozak, imenima osnivača i rekli ajde sad svi za NJ i H i sve 5. Saberi seAntipolitika3 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 11:37Gdje je nestao covjek,gdje se sakrioAntipolitika3 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 21:50Anđelko VLAHO predsjednik, Ranko SLIJEPČEVIĆ potpredsjednik , Borivoje JANJOŠ prvi sekretar, Ljubomir BASTA drugi sekretar, Rudolf BELTRAM blagajnik, Ljubo ZRIMŠEK, Ljubo PAVIĆ, Mihajlo CVETKOVIĆ, Milan PAVIĆ, Bogdan TEPČIĆ i Lazar RADIĆ kapiten ekipe.
U novi Upravni odbor izabrani su Selim Isić, Šemsudin Hasić, Ibro Marić, Senad Husnić, Haso Pekušić, Mirsad Rahimić, Esmir Živojević i Hasan Čustović.
Jehbeni transformeri![]()
![]()
![]()
![]()
Ukrali ljudima klub![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iz srpskog u turski![]()
Stvarno lik misli da nam nesto smeta nacionalnost osnivača, pa svako malo dodje sa pricom o tim ljudima
pa kako vam ćacama nije smetalo to do 1993 nego ste se kleli u Velez
Pa mazlo, jedan od najzaslužnijih za osnivanje Veleža Gojko Vukovic i dan danas ima ulicu u Mahali papak. I uvijek ce je imati. Kakvi pacenici

Pa mazlo, jedan od najzaslužnijih za osnivanje Veleža Gojko Vukovic i dan danas ima ulicu u Mahali papak. I uvijek ce je imati. Kakvi pacenici

- svrakino1921
- Kontakt:
Jedini mostarski šampion 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
na današnji dan VAISTINU

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Antipolitika3
- Kontakt:
Kako ce vam smetat kad ste ukrali klub,ne smeta ni nama BBRodjeni81 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 16:46Stvarno lik misli da nam nesto smeta nacionalnost osnivača, pa svako malo dodje sa pricom o tim ljudimapa kako vam ćacama nije smetalo to do 1993 nego ste se kleli u Velez
![]()
Pa mazlo, jedan od najzaslužnijih za osnivanje Veleža Gojko Vukovic i dan danas ima ulicu u Mahali papak. I uvijek ce je imati. Kakvi pacenici![]()

Dzaba dobili stadion a vi dzaba dobili dva trofeja Kupa Marsala kojim prdite ima 50 godina

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
Hristos se rodi 7 put

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Nemoj ih brateRodjeni81 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 16:46Stvarno lik misli da nam nesto smeta nacionalnost osnivača, pa svako malo dodje sa pricom o tim ljudimapa kako vam ćacama nije smetalo to do 1993 nego ste se kleli u Velez
![]()
Pa mazlo, jedan od najzaslužnijih za osnivanje Veleža Gojko Vukovic i dan danas ima ulicu u Mahali papak. I uvijek ce je imati. Kakvi pacenici![]()
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Zavukao nam je golcinu u derbiju, iz slobodnjaka. I sad laganoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 apr 2022, 16:21Odustao je on od Sarajeva.Odigrao mozda 4-5 utakmica da bas valja ovo ostalo samo zayebavanje,mlataranje rukama i hodanje po terenu,isto kao i jucer.Jednostavno covjek nece da trci to ne mogu da mu objasne ni Sablic ni Vasoski,na njegovoj poziciji ima bolji igrac(i) i to bi bilo to.Hvala njemu ali ovo sto je pokazao nije ni blizu za Sarajeva,nek ide gdje hoce.

Opet izvrtanje istine i poistovjecivanje nas i vas. Mi nista nikome nismo ukrali, u najtezim poslijeratnim trenucima smo obnovili klub, sa istim grbom i istim imenom kao i uvijek, bez vece pauze, a ne kao vi poslije 100 godina se sjetili a ja bio je neki klub hajmo se i mi tako zvat. Sto je najgore od politike je nekad covjek mogao i procitati nesto normalno, slavi titulu ubit ce te kompleksi neces ni evropu docekat.Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 17:09Kako ce vam smetat kad ste ukrali klub,ne smeta ni nama BBRodjeni81 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 16:46Stvarno lik misli da nam nesto smeta nacionalnost osnivača, pa svako malo dodje sa pricom o tim ljudimapa kako vam ćacama nije smetalo to do 1993 nego ste se kleli u Velez
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dzaba dobili stadion a vi dzaba dobili dva trofeja Kupa Marsala kojim prdite ima 50 godina![]()

19V22
- Antipolitika3
- Kontakt:
Isti grb kako da ne.Cernica22 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 17:18Opet izvrtanje istine i poistovjecivanje nas i vas. Mi nista nikome nismo ukrali, u najtezim poslijeratnim trenucima smo obnovili klub, sa istim grbom i istim imenom kao i uvijek, bez vece pauze, a ne kao vi poslije 100 godina se sjetili a ja bio je neki klub hajmo se i mi tako zvat. Sto je najgore od politike je nekad covjek mogao i procitati nesto normalno, slavi titulu ubit ce te kompleksi neces ni evropu docekat.Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 17:09Kako ce vam smetat kad ste ukrali klub,ne smeta ni nama BBRodjeni81 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 16:46Stvarno lik misli da nam nesto smeta nacionalnost osnivača, pa svako malo dodje sa pricom o tim ljudimapa kako vam ćacama nije smetalo to do 1993 nego ste se kleli u Velez
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dzaba dobili stadion a vi dzaba dobili dva trofeja Kupa Marsala kojim prdite ima 50 godina![]()
![]()

Kazem ja

Samo replika na uvrede podvelezaca.
Nek narod u BiH zna kako ste odigrali i pokrali.
Da pokojni Gojko vidi da mu se viore Turske zastave uz ime Velez ubio bi se opet.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Razumi momka današnja dva videa su ga unakazila . Prvo sto ih je osnovalo vojno osoblje i ratni zločinci , drugo sto isti ti ratni zločinci kažu da je klub prestao 1945 a da je osnovan 1912 a oni tvrde drugačije , treće ime za koje niko nije siguran kako se zove . Četvrto smetaju mu Srbi i komunizam , a ne smeta mu stadion koji je isti režim napravio . Momak sad ima delirijum u glavi , i nakon dva videa razmišlja da se ponovo prebaci za jedini , cisti i gradski klub Velež , a ovaj ratni plijen iz medjugorja da napusti . Jer nije to obična pepeljara , to je hrvatska pepeljara . Gušenje i pucanje cireva u desničara koji igraju na komunističkom stadionu , i ljudi koji ih vode koji su konvertirali iz vodja navijača ,bubnjara i velikih komunista do toga da su veliki nacionalisti i da na sve stavljaju H .Cernica22 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 17:18Opet izvrtanje istine i poistovjecivanje nas i vas. Mi nista nikome nismo ukrali, u najtezim poslijeratnim trenucima smo obnovili klub, sa istim grbom i istim imenom kao i uvijek, bez vece pauze, a ne kao vi poslije 100 godina se sjetili a ja bio je neki klub hajmo se i mi tako zvat. Sto je najgore od politike je nekad covjek mogao i procitati nesto normalno, slavi titulu ubit ce te kompleksi neces ni evropu docekat.Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 17:09Kako ce vam smetat kad ste ukrali klub,ne smeta ni nama BBRodjeni81 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 16:46Stvarno lik misli da nam nesto smeta nacionalnost osnivača, pa svako malo dodje sa pricom o tim ljudimapa kako vam ćacama nije smetalo to do 1993 nego ste se kleli u Velez
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, PiazzaGrande i 38 gostiju.