FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 248

Lecler
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lecler » 24 apr 2022, 10:47

slika
ISTINA ZA VEDRANA!

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 24 apr 2022, 10:55

spezial je napisao/la:
24 apr 2022, 10:23
NajvecaRadosti je napisao/la:
24 apr 2022, 10:05
Ma nema sta.Sto jest jest,Jelic je jucer doktorski odradio svoj posao.Ja uvijek kritikujem sudjenje kad ne valja ali za jucer nemam nikakve zamjerke

Kartoni za Sabanovica i Mujakica skroz opravdani,a igracima Tuzle pokazao cak 6 zuti kartona.Pustao je musku igru,nije svaki kontakt svirao faul.Ruka kod gola jeste bila ali jbg brzina je to,vjerujem da nije vidio.Pomocnici par diskutabilni odluka na stetu i nas i Tuzle ali sve u svemu ok sudjenje naspram onog kakvo nas ceka sljedece kolo.

Svaki vid trazenja krivca u sudiji za jucerasnji poraz je stvarno vise presmijesno...
Ma brate svaka odluka pomocnika u prvom poluvremenu ruku u vatru stavljam da je bila 100% ispravna. Jelic mi je jedan od najodvratnijih sudija, ali je juce odsudio vrhunski, uz par gresaka, i to na njihovu stetu, a nasu korist. Jedina mrlja je ta ruka kod gola, ali ako nas jedna odluka moze unistiti yebaji ga, nismo bolje ni zasluzili..
Pa upravo ta jedna greška nas je koštala utakmice hahahahaha. Tuzla je imala tu jednu šansu koju nije ni trebala imati jer Džafić očigledno igra rukom. Da nije bilo one ruke ni Tuzla ne bi kreirala ama baš jednu šansu. Ono jučer je bila utakmica ko je gori a ne ko je bolji, bukvalno mrtvih 0:0.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 24 apr 2022, 10:57

Kako nisu imali šansu kad nas onaj pred kraj sve pobaca i promaši gol sa 3 metra
ISTINA ZA VEDRANA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 apr 2022, 11:02

Lecler je napisao/la:
24 apr 2022, 10:57
Kako nisu imali šansu kad nas onaj pred kraj sve pobaca i promaši gol sa 3 metra
Sreća pa je defanzivac
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 24 apr 2022, 11:03

Sad kad su se ohladile glave ja bih volio pitat da čujem šta to znači kad trener ne zna? Koja je mjera neznanja? Ne zna više od mene ili šta tačno to znači? Jer ja imam osjećaj da ljudi misle kako kod nas dolaze ljudi glupi k'o iz filma.

Sa 20 godina igračke karijere i sa trenerskim iskustvom trebalo bi da zna nešto o svojoj profesiji. Ne treba ljude podcjenjivati, niti sebe precjenjivati. Svi smo mi u pet deka kad je u pitanju opća logika.

Nama se ovo stalno ponavlja i prije nego se donesu bilo kakve mjere treba ispitati šta je. Možda igračima treba vremena da razumiju trenerove zamisli, možda treneru treba vremena da implementira svoje zamisli ili je riječ o bojkotu ili je riječ o pogrešnim navikama ili nešto drugo. Ne treba se bojati propale sezone i neizlaska u Europu jer će nam to, ako shvatimo a vidimo da se ponavlja, puno više koristiti u budućnosti nego koeficijent i tih 300k eura ili koliko bi dobili od Europe.

Što se tiče Gorana Sablića ja to nikad ranije nisam htio da napišem jer se uglavnom pisalo sa vrućim glavama pa mi je mrsko bilo da se bakćem tim komentarima ali Goran Sablić je jedini trener koji je ikad bio u našoj ligi a koji je na treninzima radio rondo sa igračima. To ja nikad nisam vidio prije ili poslije njega.

Oba trenera i Sablić i Vasoski (govorio je sam o tome na okanalu) su htjeli da igraju moderan nogomet sa visokim presingom itd. ali očigledno imaju probleme sa implementacijom a problemi mogu biti razni i treba shvatiti šta je tačno problem.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 24 apr 2022, 11:04

Ko je gledao tekmu na TVu, moze li mi pojasnit situaciju iz prvog poluvremena kad je njihov igrac "simulirao" penal? Meni se s istoka ucinilo da je bio cist penal, a i cudna mi je odluka Jelica da zaustavi igru a igracu koji "simulira" ne pokaze karton. To nikad nisam vidio u fudbalu iskreno. Jedino ako je svirao neki kontra faul ili nesta.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Cokituki
Kontakt:

Post Postao/la Cokituki » 24 apr 2022, 11:12

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
23 apr 2022, 22:05
Gospodine povedi :salut:
slika
Gospodine odj.ebi :salut:

Cokituki
Kontakt:

Post Postao/la Cokituki » 24 apr 2022, 11:15

Vasovski ima ugovor na pola godine sa ultimatumom izboriti europu, noga u suprotnom.
Koliko je kriv on krivi su toliko ako ne i vise igraci, pogotovo pojedinci koji su zasluzili vec odavno dobre batine, ali svakako bi prije volio vise da ti i takvi dobiju nogu sa zavrsetkom ove sezone pa jel to prodaja za neke pare, pozajmnica ili raskid ugovora ne znam.

Razumijem da pojedine igrace treba prodati pa zato kao moraju igrati ali ovdje je pitanje europa i naravno jos jedan trofej u vitrini pa bio on i kup a sa ovakom zajebancijom i nonsalancijom samo belaj moze biti.
Najveci poraz od samog poraza sto su i dalje amele anele i ostale ala sabrine u klubu, zid sa sponzorima iza Vasovskog slag na tortu brukanja svetinje.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 24 apr 2022, 11:23

Cokituki je napisao/la:
24 apr 2022, 11:15
Vasovski ima ugovor na pola godine sa ultimatumom izboriti europu, noga u suprotnom.
Koliko je kriv on krivi su toliko ako ne i vise igraci, pogotovo pojedinci koji su zasluzili vec odavno dobre batine, ali svakako bi prije volio vise da ti i takvi dobiju nogu sa zavrsetkom ove sezone pa jel to prodaja za neke pare, pozajmnica ili raskid ugovora ne znam.

Razumijem da pojedine igrace treba prodati pa zato kao moraju igrati ali ovdje je pitanje europa i naravno jos jedan trofej u vitrini pa bio on i kup a sa ovakom zajebancijom i nonsalancijom samo belaj moze biti.
Najveci poraz od samog poraza sto su i dalje amele anele i ostale ala sabrine u klubu, zid sa sponzorima iza Vasovskog slag na tortu brukanja svetinje.
:salut: :salut: :salut: :salut:
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 24 apr 2022, 11:41

Cokituki je napisao/la:
24 apr 2022, 11:15

Ma ne bi Bjelica sa ovim mentalnim patuljcima europu izborio. Osim suljica, avramovskog i kapica nemamo igraca u ekipi koji nije ckapi i da ne gleda da se rijesi lopte cim ga protivnik pogleda. Daj je prvom do sebe ili ukopaj nekoga. Mentalno katastrofalni igraci. Ako ne produze ugovor Vasoskom, onda bih volio da se dovede trener koji ce voditi ekipu za dobro placenu platu da bas vidimo jel toliko do trenera ili igraca. Pidru neka je sramota jucerasnjeg nastupa, pogotovo u drugom poluvremenu ono lagano djogiranje dok u isto vrijeme mujakic gine pokrivajuci njegovu stranu. I to se nije ponovilo jednom nego nekoliko puta. U svakom slucaju sezona za zaborav i ovaj kup nam je zrijeb omogucio da se i dalje mozemo nadat nekom trofeju i europi koju nikako ne zasluzujemo.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 apr 2022, 11:48

Velež je još manje zaslužio, ljudi su bliži drugoj ligi nego borbi za europu.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 24 apr 2022, 11:54

MortemHz je napisao/la:
24 apr 2022, 11:48
Kad uporedis uslove, izgaranje na terenu, velezov zrijeb kroz kup, medjusobni omjer sa nama u ligi itd...ja kazem da oni vise zasluzuju a nas treba da bude sramota. A ako dns pobijede posusje bit ce na -5 bodova od nas i dodaj ona 3 boda sto su im uzeli. Fakticki bi imali samo 2 boda manje od nas. Nazalost, ne volim ni ja sto ovo kazem, mi ove godine nista nismo zasluzili osim samarcinu da se na ljeto fino svi saberu i skontaju kako sta za iducu sezonu. Jedva cekam da se ova zavrsi.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 apr 2022, 12:05

keli je napisao/la:
24 apr 2022, 11:54
MortemHz je napisao/la:
24 apr 2022, 11:48
Kad uporedis uslove, izgaranje na terenu, velezov zrijeb kroz kup, medjusobni omjer sa nama u ligi itd...ja kazem da oni vise zasluzuju a nas treba da bude sramota. A ako dns pobijede posusje bit ce na -5 bodova od nas i dodaj ona 3 boda sto su im uzeli. Fakticki bi imali samo 2 boda manje od nas. Nazalost, ne volim ni ja sto ovo kazem, mi ove godine nista nismo zasluzili osim samarcinu da se na ljeto fino svi saberu i skontaju kako sta za iducu sezonu. Jedva cekam da se ova zavrsi.
Sutra oni igraju. Tu i tamo.. oni su isto imali lagan žrijeb i faktički su izbacili samo jednu ekipu koja je jača od njih, ostalo su niželigaši i Široki Brijeg. Odlični su bili u kupu ali iskreno i njih je žrijeb pripazio ove godine. Ne treba zaboraviti da su u ligi dugo bili u zoni ispadanja. Ove sezone jesmo ispod svakih očekivanja ali ipak igramo finale sa Veležom a ne sa Zrinjskim ili nešto slično.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 24 apr 2022, 12:17

Svi ga pljuju a niko da spomene jucer odlicnu partiju Mujakica.
BRAVO NIHO!
Lazic isto na visini zadatka,veoma opusteno par puta iznio loptu bez panike.Oba beka katastrofa.Djokanovic ko konj trcao,solidna partija.Svi ostali veoma lose...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 24 apr 2022, 12:24

Hebiba kukolja se rijesiti vec sutra od nas je zaradio skoro milion

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 24 apr 2022, 12:27

Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 24 apr 2022, 12:28

Sanchez1987 je napisao/la:
24 apr 2022, 10:44
mnon46 je napisao/la:
24 apr 2022, 01:14
Ja ne vjerujem da ima ljudi koji Vasoskom zvižde i psuju 😂
Vecinom su ga svi podrzavali,al ocigledno da on sam sebi ne zeli dobro dok gura Hebu u prvih 11,tako da mi ga nije zao sekunde,DOBAR trener bi poslije 4 treninga vidio i rekao upravi da ne racuna na Hebu i Krleta ili ih poslao na tribine,al haj.
Slažem se sa tim za hebu, al brate, iskreno ne vidim na onoj klupi od juče nekog ko bi bolje odigrao, niti protiv zrinjskog. Dati čovjeku 2-3-4 roka, nek dovede šta hoće i šta mu možemo priuštit i to je to, u rezultat ne sumnjam onda.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

hotonjskimaher
Kontakt:

Post Postao/la hotonjskimaher » 24 apr 2022, 12:57

ledesma je napisao/la:
24 apr 2022, 07:30
Nije vasoski loš koliko je uporan ko mazga

hebibovic kapiten 2022, dobro nismo pretposljednji na tabeli

Secerovic ko baba trci, on pa guz.ovi za njim

Velkoski prva opcija za ulazak, nadam se da ce Tare otici iz kluba sto prije, sine spasi sebi karijeru.
secerovic jucer 0 . Smrsat mora jedno 5 kila . Sa ovom kilazom nikom ne moze parirat , vidi se da ima tu dugu loptu al kad kontra krene valja trcat za igracima :shifty:
Maroon Brothers 1946

Cokituki
Kontakt:

Post Postao/la Cokituki » 24 apr 2022, 13:04

Forever and ever and ever <3

slika

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 24 apr 2022, 13:09

Cokituki je napisao/la:
24 apr 2022, 13:04
Forever and ever and ever <3

slika
:urnebes:
- FKS -

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.