Nema nista ni od sljedece sezone. Idu putem Arsenala i remontom ekipe sto i jest najbolje rjesenje u ovom momentu.Rosicky je napisao/la: ↑23 apr 2022, 22:16United je bio title cotender a ispao žestok ćorak.
Sljedeće sezone vjerojatno slijedi isto osim ako ne urade brutalan prijelazni rok.
Van der bek,mata,lingard,rashford,greenwood,cavani,ronaldo,matic,dalot,jones,bially,henderson,pogba,martial
Sve igrači koji idu ili bi trebali ici..tko ostaje?
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Ozymandias
- Kontakt:
Re: English Premier League
Sigurno ih napuštaju ovi što im ugovori ističu, a to su Mata, Cavani, Lingard i Pogba. To su 4 za početak. Upitno je Cristiano i Matić, s tim što oni imaju po još 1 godinu ugovora.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
“After a great deal of thought, I have decided that this season will be my last with Manchester United. I have informed the board, the manager and the players of my decision,” Matic said.
plot ...united je najvise potrosio u evropi zadnjih 10g
Everton u top 10
Everton u top 10

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Gdje su one neznalice koje su me ismijavale kad sam rekao da City lagano osvaja sa 15+ bodova prednosti??akisarajevo92 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 17:28zipa Newcastla gdje se izverao na tablici, a ljudi ih prije 2 mjeseca vec poslali u Championship![]()
![]()
Takodjer, povecan broj zarazenih u Unsko-Sanskom Kantonu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Liverpool prije Klopa nije osvojio EPL skoro 30 godina, pa su imali strpljenja sa njim. Salu na stranu ako hoce pravu stvar trebaju biti strpljivi - pa i sam Ferguson je mislim do prve titule trebao 5-6 sezona. Pogotovo sad trebaju imati strpljenja jer konkurencija je nikad jaca - tu Liverpool City Chelsea, drugi klubovi sa transfer budžetom su jaki, pa biće i Svrake iduće sezone ako nista na transfer trzistu aktivne i konkurentne - tako da neće biti lahko ni ostvariti zeljene transfere. I misljenja sam da ce vlasnici sigurno dati vremena - bitno ce biti da se vidi napredak kako vrijeme bude prolazilo - i sigurno neće imati za cilj prve sezone pa i druge titulu.
Velika razlika i prednost koju je imao Klopp po dolasku u Liverpool je vec formiran i uigran ostatak sportskog segmenta koji radi u pozadini a posebno tu mislim na Edwardsa kao sportskog direktora. Cak i u takvim uslovima je Klopp opet dosta mijenjao u medicinskoj sluzbi, doveo nutricionistu i kondicionog Bayerna. Ten Hag dolazi u periodu tranzicije i odlaska Woodwarda a kako vidim vec sipaju otkazi i po scouting sluzbi, sve je to nekako ostalo u starijim vremenima fudbala.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sljedece godine United puni 10 godina od zadnje ligaske titule, a 15 godina od zadnje LP. Strasno. A sto je najgore jos bar 5 nece uzeti ni jedno ni drugo.Sport90 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 00:02Liverpool prije Klopa nije osvojio EPL skoro 30 godina, pa su imali strpljenja sa njim. Salu na stranu ako hoce pravu stvar trebaju biti strpljivi - pa i sam Ferguson je mislim do prve titule trebao 5-6 sezona. Pogotovo sad trebaju imati strpljenja jer konkurencija je nikad jaca - tu Liverpool City Chelsea, drugi klubovi sa transfer budžetom su jaki, pa biće i Svrake iduće sezone ako nista na transfer trzistu aktivne i konkurentne - tako da neće biti lahko ni ostvariti zeljene transfere. I misljenja sam da ce vlasnici sigurno dati vremena - bitno ce biti da se vidi napredak kako vrijeme bude prolazilo - i sigurno neće imati za cilj prve sezone pa i druge titulu.
Sta uradise od onakvog kluba...
- Pensioner26
- Kontakt:
Bogami i mi TheChief napunismo 5 godina od zadnje lige.
I to sto kazes. Kriza...Pensioner26 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 00:35Bogami i mi TheChief napunismo 5 godina od zadnje lige.
This time next year...
-
- Kontakt:
City ide prema 4.naslovu u 5 sezona
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Danas je jako teško do titule doci. Liverpool nikad jaci, jedan od najboljih na svijetu klubova i moze mu se desiti 2 rekordne sezone da odigra 90+ bodova i bez titule da ostane. Tako drugim klubovima trenutno je preostalo samo da broje koliko je prošlo od zadnje titule.
Pep je zacudjujuce zaigrao sa dva zadnja vezna. Omogucio bekovima da idu do kraja. Rezultat je odlicna partija Zinchenka i Jesus sa krila ispred gola. Dao ih je 4. Mozda je ovim kopirao Kloppa. Kombinacija koja moze donijeti vise jer igra sa laznom 9kom svakako vec daje visak u veznom redu.
KDB je konacno zaigrao na 10ki umjesto 8ci ili 9ki. Ima slobodu, dva igraca iza ledja, Rodrija i Dinha, 3 igraca ispred sebe, Sterlinga, Jesusa i Jacka. Tu su jos Zinchenko i Cancelo na bokovima.
Iako bi volio da hoce, Pep ovo nece ponoviti protiv Reala. U ekipu ce se vratiti Bernardo, Foden, Mahrez a mozda i Gundo. Ispadaju, Dinho, Jack, Jesus i Sterling. Nazad na 4-3-3 i potpunu kontrolu sa vise rizika.
KDB je konacno zaigrao na 10ki umjesto 8ci ili 9ki. Ima slobodu, dva igraca iza ledja, Rodrija i Dinha, 3 igraca ispred sebe, Sterlinga, Jesusa i Jacka. Tu su jos Zinchenko i Cancelo na bokovima.
Iako bi volio da hoce, Pep ovo nece ponoviti protiv Reala. U ekipu ce se vratiti Bernardo, Foden, Mahrez a mozda i Gundo. Ispadaju, Dinho, Jack, Jesus i Sterling. Nazad na 4-3-3 i potpunu kontrolu sa vise rizika.
4-IN-A-ROW

U Premier ligi niko više od 3 uzastopno.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- wadethegreat
- Kontakt:
Not sure if Bundesliga or Bayernliga.
Jel pogba najgori finasijski transfer ikad ?
Otisao za 0$,vratili ga za 100miliona + enormna plata ovoj 4-5 godina. Mozda se nabralo 200miliona ukupno.
Sad opet ide za 0
Za uzvrat im je donio bezbroj frizura i uefa kup
Otisao za 0$,vratili ga za 100miliona + enormna plata ovoj 4-5 godina. Mozda se nabralo 200miliona ukupno.
Sad opet ide za 0

Za uzvrat im je donio bezbroj frizura i uefa kup

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.