Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

King Kenny
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la King Kenny » 05 feb 2011, 20:24

Kop je napisao/la:Otkad su atdhe.net ukinuli ja nisam normalno utakmice pogled'o, ne znam sta cu za sutra :roll:
Sto je najgore znam da cu se i sutra dobro nanervirati :D ...evo ja instalirao onaj sopcast i bas danas gledam neke utakmice ma isti vrag,zastaje nenormalno...nezz sta da radim do sutra,skinut cu sve moguce programe ne bil se sta uspjelo... :mrgreen:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 05 feb 2011, 20:26

King Kenny je napisao/la:
Kop je napisao/la:Otkad su atdhe.net ukinuli ja nisam normalno utakmice pogled'o, ne znam sta cu za sutra :roll:
Sto je najgore znam da cu se i sutra dobro nanervirati :D ...evo ja instalirao onaj sopcast i bas danas gledam neke utakmice ma isti vrag,zastaje nenormalno...nezz sta da radim do sutra,skinut cu sve moguce programe ne bil se sta uspjelo... :mrgreen:
I ja sam to inst., al' nisam niti provjeravao kako se koristi, cuvam za sutra :mrgreen:
Ma snacemo se nekako, pa makar da gledamo 5 sec. utakmicu pa 5 sec. sliku :D
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 feb 2011, 20:26

Meni je sopcast beze, probaj sa Veetlejem
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 feb 2011, 20:30

atdhe.me :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 05 feb 2011, 20:32

Carlo je napisao/la:
atdhe.me :D
sta je ovo, "prebacili" ga ? 8-)
Hvala. :)
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

belmin-a
Kontakt:

Post Postao/la belmin-a » 05 feb 2011, 20:43

evo i ja sam novi i navijac liverpoola http://www.google.ba/url?sa=t&****=we ... F4UwBOYBTw

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 05 feb 2011, 20:46

reds_forever je napisao/la:
Meni je sopcast beze, probaj sa Veetlejem
Probao...to jos gore :mrgreen:
@belmin-a dobrodosao kao i ostali koji u zadnje vrijeme pristizu... :P
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 05 feb 2011, 20:48

TheScouser je napisao/la:
LFC_LAVOV je napisao/la:Meni je vazno samo da sutra igraci odigraju borbeno, a kao sto kaze King Kenny 3 boda nisu imperativ
Isto tako mislim. Samo nek se bore pa ni poraz nece boljeti ukoliko se dogodi. Sutra ce biti svega, to je sigurno, ali je isto tako i sigurno da Kenny nesto "kuha". :D
Slazem se s vama oko borbe al' ne nadam se puno, samo je jedno sigurno (odnosno troje) kafana piva i cigare :D
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

belmin-a
Kontakt:

Post Postao/la belmin-a » 05 feb 2011, 20:49

hvala i napokon da se i ja nakanim da se registrujem

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 05 feb 2011, 20:50

slika
YNWA!

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 05 feb 2011, 20:51

sutra ovdje sigurno dobar prijenos http://www.vipfast.net/

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 05 feb 2011, 20:51

PREDICTIONS:

Skysports.com prediction: Chelsea 1 Liverpool 1

SKYBET odds: Chelsea 4/7, Draw 3/1, Liverpool 9/2

One to watch: Fernando Torres
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 05 feb 2011, 20:56

Fulham je danas dosao do boda protiv Ville u gostima, Newcastle do boda protiv Arsenala , Wolvs dosao do pobjede protiv Manutd zasto mi ne bismo sutra iznenadili ?
Znam da nismo favoriti al imamo ipak dobre sanse :D
YOU'LL NEVER WALK ALONE

belmin-a
Kontakt:

Post Postao/la belmin-a » 05 feb 2011, 21:09

-------------------Reina----------------------
Kelly-----Škrtel ---------Agger-----Johnson

------------ ----- Lucas--------------------

-------Meireles------- Gerrard-----Cole--

-------------Kuyt
--------------------Suarez
Zadnja izmjena: belmin-a, dana/u 05 feb 2011, 21:15, ukupno mijenjano 2 puta.

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 05 feb 2011, 21:12

Kakva je ovo glupost da smo lafo zaintresovani za Bainesa iz Evertona :?:
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 05 feb 2011, 21:16

belmin-a je napisao/la:Reina
Kelly Škrtel Agger Johnson

Lucas

Meireles Gerrard

Kuyt
Suarez
Ako dobro vidim ovde fali jedan igrac 8-)
IN WEED WE TRUST!!!

Kum sa stalnim ugovorom.

belmin-a
Kontakt:

Post Postao/la belmin-a » 05 feb 2011, 21:17

eto gore iznad to je greska

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 feb 2011, 21:18

VELA je napisao/la:Kakva je ovo glupost da smo lafo zaintresovani za Bainesa iz Evertona :?:
:lol:

Ma novinarima dosadno vide LFC-u treba lijevi bek pa stave da će probati dovesti Bainesa. :lol:
FK Pjetlovi

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 05 feb 2011, 21:19

belmin-a je napisao/la:-------------------Reina----------------------
Kelly-----Škrtel ---------Agger-----Johnson

------------ ----- Lucas--------------------

-------Meireles------- Gerrard-----Cole--

-------------Kuyt
--------------------Suarez
Prije da ce lijevo krilo igrati Maxi. Joe Cole i Jovanovic ja mislim da nisu spremni 100% ;)
IN WEED WE TRUST!!!

Kum sa stalnim ugovorom.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 feb 2011, 21:25

KENNY NADMAŠIO OČEKIVANJA, LIVERPOOL OSTAJE NA ANFIELDU

Impresionirani Kennyem...
Liverpoolov suvlasnik John W. Henry, u intervjuu danom za novine "The Guardian", iznimno je pohvalno govorio u dosadašnjem učinku Kennya Dalglisha na klupi Liverpoola pri tome naglasivši da je Kenny nadmašio njegova očekivanja.
Unatoč javnoj polemici oko toga hoće li Kenny nastaviti voditi klub i slijedeće sezone, Henry nije želio davati decidirane odgovore na to pitanje: "Mi nismo poznavali Kennya dovoljno dobro prije nego što je preuzeo klupu, no sada kada je tu mogu slobodno reći da je nadmašio sva naša očekivanja i to u svakom pogledu. No, bilo bi neprikladno u ovome trenutku govoriti o tome hoće li on i slijedeće sezone voditi klub."

Selidba s Anfielda - nerealna opcija...
Između ostalog, Henry se osvrnuo i na moguću, više godina planiranu, selidbu kluba s Anfielda: "Nije slučajnost što niti jedna grupa prethodnih vlasnika nije uspjela sagraditi novi stadion. Ono što su oni željeli i predlagali jednostavno nije ekonomski isplativo i ostvarivo - inače bi stadion do sada već bio izgrađen. No ipak, jako puno vremena i truda je uloženo u studiju o novom stadionu pa treba dobro razmotriti sve opcije."

O financijama i transferima...
Veliki nagomilani dug dugo je vremena bio kočnica svakog ozbiljnijeg pokušaja podizanja kluba na višu razinu, a o investicijama da i ne govorimo... Međutim, dolaskom novog vlasnika - nedavno rebrandirane "Fenway Sports Group" dugovi u visini 200 milijuna funti ekspresno su riješeni, no ipak novi vlasnici žele mudro ulagati a ne se razbacivati novcem kao pijani milijarderi.
Najbolji primjer za navedene tvrdnje je nedavno završeni prijelazni rok. U općoj ludnici zadnjeg dana prijelaznog roka, Liverpool je bio jedan od najaktivnijih klubova na tržištu. Klub je u rekordnom transferu napustio Fernando Torres, a također je prodan i Ryan Babel donoseći klubu ukupnu odštetu u iznosu od 56 milijuna funti. Dva značajna pojačanja su i stigla u klub, dovedeni su Suarez iz Ajaxa te Carroll iz Newcastlea za kombiniranih 58 milijuna funti. Ukupno gledano, velike stvari su se događale, ali klub je racionalno trošio i nije ulazio u nekakve financijske dubioze.
Henry objašnjava: "Odšteta za Torresa ovisila je o onome što je za Carrolla tražio Newcastle. Pregovaranje je za nas bilo jednostavno budući da je cijena Torresa ovisila o cijeni Carrolla. Odštete su vrlo lako mogle iznositi i 40 milijuna (za Carrolla) odnosno 55 milijuna (za Torresa), ali je moglo biti i manje od toga. Sve je ovisilo o Newcastleu i njihovim zahtjevima, a osobno mislim da su napravili vraški dobar posao. Isto to mislim i za nas."
Ovaj primjer je očiti dokaz o načelima poslovanja Johna W. Henrya što potkrijepljuje njegove tvrdnje da će svako trošenje novaca biti iznimno kalkuliran potez. Također dodaje: "Imamo namjeru dovoditi mlađe igrače, povećati širinu igračkog kadra i igrati jedan pozitivan nogomet. Kupujući dva vrhunska igrača, a koji su uz to navršili tek 22, odnosno 24 godine je jedan jako dobar prvi korak."

Svaka čast ! 8-)
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.