Facebook grupa, oni govore da je Zrinski a ovi na forumu govore da je zrinjskiSvi koji vole ZRINSKI-MOSTAR
Pa sta je ovo u pm
Facebook grupa, oni govore da je Zrinski a ovi na forumu govore da je zrinjskiSvi koji vole ZRINSKI-MOSTAR
Pitanje za milijun marakaAntipolitika3 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 21:50Anđelko VLAHO predsjednik, Ranko SLIJEPČEVIĆ potpredsjednik , Borivoje JANJOŠ prvi sekretar, Ljubomir BASTA drugi sekretar, Rudolf BELTRAM blagajnik, Ljubo ZRIMŠEK, Ljubo PAVIĆ, Mihajlo CVETKOVIĆ, Milan PAVIĆ, Bogdan TEPČIĆ i Lazar RADIĆ kapiten ekipe.
U novi Upravni odbor izabrani su Selim Isić, Šemsudin Hasić, Ibro Marić, Senad Husnić, Haso Pekušić, Mirsad Rahimić, Esmir Živojević i Hasan Čustović.
Jehbeni transformeri![]()
![]()
![]()
![]()
Ukrali ljudima klub![]()
![]()
![]()
![]()
Našle lente iz Mostara i crnokosuljasi pričati o poštenju. "Proinicitelji europskih vrijednosti" fuj!Simi je napisao/la: ↑23 apr 2022, 10:57Eto ti nam reci politicka prcijo hdz-a. Dragan covic vam najveca legenda. U bilo kojem drugom normalnom uredjenju drzave visili bi u kantonalnim ligama.Antipolitika3 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 10:24Pjevaju sinoc navijaci manjeg sarajevskog kluba" bit ce Zeljko opet predsjednik"
Steta na sto je Zeljo spao,dok mi slavimo titule oni slave politicare koji su im klub doveli na rub propasti uostalom kao i drzavu sa najvecom bijedom i sirotinjom u europi.
Bio nekad jedan klub ,ostalo je samo ime.
Uvijek vam ostaje Zeljkogrbavicka1921 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 22:10Našle lente iz Mostara i crnokosuljasi pričati o poštenju. "Proinicitelji europskih vrijednosti" fuj!Simi je napisao/la: ↑23 apr 2022, 10:57Eto ti nam reci politicka prcijo hdz-a. Dragan covic vam najveca legenda. U bilo kojem drugom normalnom uredjenju drzave visili bi u kantonalnim ligama.Antipolitika3 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 10:24Pjevaju sinoc navijaci manjeg sarajevskog kluba" bit ce Zeljko opet predsjednik"
Steta na sto je Zeljo spao,dok mi slavimo titule oni slave politicare koji su im klub doveli na rub propasti uostalom kao i drzavu sa najvecom bijedom i sirotinjom u europi.
Bio nekad jedan klub ,ostalo je samo ime.
Tebe jos uvijek boli ono kad smo gostovali u Gabeli prije jedno 4-5 godina. I imali onu zastavu Josipa Broza i poceli pjevati "Po sumama i gorama". Kako je tad zagrmilo yebo materGoskGabela je napisao/la: ↑23 apr 2022, 22:05Pitanje za milijun marakaAntipolitika3 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 21:50Anđelko VLAHO predsjednik, Ranko SLIJEPČEVIĆ potpredsjednik , Borivoje JANJOŠ prvi sekretar, Ljubomir BASTA drugi sekretar, Rudolf BELTRAM blagajnik, Ljubo ZRIMŠEK, Ljubo PAVIĆ, Mihajlo CVETKOVIĆ, Milan PAVIĆ, Bogdan TEPČIĆ i Lazar RADIĆ kapiten ekipe.
U novi Upravni odbor izabrani su Selim Isić, Šemsudin Hasić, Ibro Marić, Senad Husnić, Haso Pekušić, Mirsad Rahimić, Esmir Živojević i Hasan Čustović.
Jehbeni transformeri![]()
![]()
![]()
![]()
Ukrali ljudima klub![]()
![]()
![]()
![]()
Pronadji Mostarca u upravi VeHleža?![]()
Sve članovi SDA, politički isprdak prvo SDP i Nekeee, a sada SDA
Rece ajvardzija na kraju tekme da je stabilan hvala Bogu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 20:22Zna li iko sta je bilo momku? Da nije postio, pa dehidrirao? Uglavnom, brz oporavak mu
FK Transformer Vrapcici
Za mene krajnje nebitno. Pogresna adresa.
Ma pricamo se.Neutral je napisao/la: ↑23 apr 2022, 22:43Za mene krajnje nebitno. Pogresna adresa.
Ja sam rekao gdje se moze sve pronaci, iznio sam historijsku cinjenicu koja se lako da provjeriti, a ti spominjes neke stvari koje su za mene totalno besmislene. Zaboli me briga da igraju u Podvelezju, Domanovicima, nije moja greska sto su mekusci s istoka dozvolili da se pravi stadion u prigradskom naselju a ne Sjevernom logoru.Antipolitika3 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 22:43Ma pricamo se.
Imaju oni burnu proslost i ne bas lijepe odnose za sredit utakmicu a Sirokom je inace bio cilj dok su ga generali poput Mije Jelica vodili da oni budu jedini klub u hercegovini sa predznakom hrvatski,toliko su zadrti u toj ideji bili da su cak i igracima druge nacionalnosti branili igrati u Sirokom a cesto prozivali Posusje,Brotnjo,Ljubuski i Zrinjski kao komunisticke klubove u kojima igraju prljave druge nacije jer kao oni su cisti rvatski klub i za druge tu mjesta nema.Ta politika u hercegovini ih je dovela do toga da imaju sve manje sponzora i da su jedino u prijateljskim odnosima sa Velezom valjda radi iste ideologije i radikalizma desnicarskog jer treba znati da su navijaci veleza par puta isto tukli svoje igrace samo radi toga sto su srbi a igrace Zrinjskog napadali jer musliman igra u ustaskom klubu.
Trenutno korisnika/ca: Bejker, VivaLaLiberta i 25 gostiju.