Šta god da je ovo baš nakaradno izgleda, moglo se valjda ovo novo napraviti. Isto ko da je 96.JavierBosnia je napisao/la: ↑23 apr 2022, 20:48Sta je sa sponzorima? Ona tabla iz press sale ukinuto 80% sponzora. Istekli ugovori ili sta

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Šta god da je ovo baš nakaradno izgleda, moglo se valjda ovo novo napraviti. Isto ko da je 96.JavierBosnia je napisao/la: ↑23 apr 2022, 20:48Sta je sa sponzorima? Ona tabla iz press sale ukinuto 80% sponzora. Istekli ugovori ili sta
Treba jeb.at mater igracima eto sta.Ako je ikakav problem ne bojkotuje se publika i ne jeb.eš naše zivce.Nije prvi put te bojkotuj Kodru,te necemo na pripreme,te popuši titulu jel ti kasne plate pa previše je da je neznam sta.Ako ti nesto smeta zatrazi raskid,tuzi klub,sad hiljadu nacina imas preko sindikata su zasticeni ko bijeli medvjedi ,ali kad si na terenu moraš da se boriš
Pantelija je napisao/la: ↑23 apr 2022, 20:54ni jedan trener koje prizivate ne igra ono sto ovoj ligi odgovara i sto igra npr jakirevic... i kad dodju takvi, koji dalje od bosne niti mogu niti su mogli, onda opet tjera
kakav vinko i defanziva, kakvi klinci palci...
dovedes treenera koji igra ono sto igra danas svaki prvak i svaka samspiosnska ekipa
VISOK TEMPO, VISOK PRESING, BRZO OTVARANJE
Naravno to ne moze iznijeti hebib, bodul, ahmetovic, vvelkoski i slicne podvale... za to treba sklopiti ekipu ali da je ne sklapaju savjetnici nego trener
Sablić je idealan trener bio za nas. Prilagodljiv trener, zna postaviti ekipu i u visoki presing i u dobar i čvrst defanzivan blok. A u Europi nećeš uvijek moći igrati visoki presing. Ali, svakako da moramo igrati presing i težiti ka modernom nogometu što je Sablić i želio, ali imao je odron ekipu i većina igrača bez priprema.Pantelija je napisao/la: ↑23 apr 2022, 20:54ni jedan trener koje prizivate ne igra ono sto ovoj ligi odgovara i sto igra npr jakirevic... i kad dodju takvi, koji dalje od bosne niti mogu niti su mogli, onda opet tjera
kakav vinko i defanziva, kakvi klinci palci...
dovedes treenera koji igra ono sto igra danas svaki prvak i svaka samspiosnska ekipa
VISOK TEMPO, VISOK PRESING, BRZO OTVARANJE
Naravno to ne moze iznijeti hebib, bodul, ahmetovic, vvelkoski i slicne podvale... za to treba sklopiti ekipu ali da je ne sklapaju savjetnici nego trener
Ne znam zasto se taj lik svaki puta ovdje spominje, koje su mu reference i kvalitete ?
Sve ok, al što Ramića prekriži jarane..SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑23 apr 2022, 21:29Od trenutne ekipe ja bi ostavio ove:
Ozbiljna pojačanja su potrebna ako hoćemo da se borimo za bilo koji trofej sljedeće sezone. Veliki posao je pred Mirvićem i Kepčijom.
Veoma uspješno 3 ipo god vodio Osijek. Sjećam se na prvu da je sa Osijekom izbacio PSV. U sheriffu odlican posao pravio, koliko se sjecam otisao je radi nesuglasica s upravom.ajdohordas je napisao/la: ↑23 apr 2022, 21:30Ne znam zasto se taj lik svaki puta ovdje spominje, koje su mu reference i kvalitete ?
Ni igracka ni trenerska karijera nije mu zapažena.
Ako ce se dovoditi on, radije Vasoskog ostavit i dati mu vremena.
Lično mi ne smeta toliko ali očigledno je da nema mjesta u timuPapirnaMarka je napisao/la: ↑23 apr 2022, 21:35Sve ok, al što Ramića prekriži jarane..SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑23 apr 2022, 21:29Od trenutne ekipe ja bi ostavio ove:
Ozbiljna pojačanja su potrebna ako hoćemo da se borimo za bilo koji trofej sljedeće sezone. Veliki posao je pred Mirvićem i Kepčijom.![]()
Ja sam jos govorio da ima napretka, ali to je sve bilo individualno i do loseg protivnika. Ako sam i branio Vasoskog vise nego sto sam trebao priznajem gresku.NisamInSajder je napisao/la: ↑23 apr 2022, 19:21Sa normalnim trenerom igra bi postojala, a rezultat bi bio bolji odmah. Ekipa je i sada kvalitetna, na ljeto se već možeš osloboditi svog škarta u ekipi i uz 4-5 ciljanih pojačanja, možeš sklopiti odličnu ekipu koja se može boriti za rezultat i u Europi, samim tim u ligi za titule.
Sada je samo pitanje hoćemo li uopšte i doći do Europe zbog ovog trenera. Nisam bio za tjeranje, jer nam treba kontinuitet trenera da napraviš rezultat, ali Vasoski do sada niti jedan jedini razlog nije dao da se ostavi, a ekipa pod njim na terenu niti jedan minut nije djelovala smisleno. Što prije otkaz Vasoskom, prije će se konsolidovati i tako sebi omogućiti Europu.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], mnon46, muhamedhulk, perodeformero, riki46 i 39 gostiju.