FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Araújo povreda desnog koljena, sutra će biti utvrđen tačan stepen povrede.
Brko iz druge galaksije!!!
Araujo ne duže od dvije sedmice.
Osman se mora produžiti. Jedini igrač u timu koji može napraviti višak u svakom trenutku.
Ekipa fizički na najnižem nivou. Da se prošao Eintracht, umrli bi protiv West Hama. Sad još ta zaostala protiv Raya pa kasnije neće biti toliko natrpan raspored.
Nešto razmišljam ako popuše kaznu od uefe, ništa ovo neće biti bitno.
Osman se mora produžiti. Jedini igrač u timu koji može napraviti višak u svakom trenutku.
Ekipa fizički na najnižem nivou. Da se prošao Eintracht, umrli bi protiv West Hama. Sad još ta zaostala protiv Raya pa kasnije neće biti toliko natrpan raspored.
Nešto razmišljam ako popuše kaznu od uefe, ništa ovo neće biti bitno.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
mislim da će UEFA tražiti službeni stav još jednom od sva tri kluba, pa tek onda djelovati. Ipak su važni ti klubovi. Ko se bude kur... fasovat će.
Čitam novinske komentare sinoćnje utakmice. Neki kažu nezasluženo. Smiješno. Gluposti.
Kad bi nogomet bio tako jednostavan i kad bi se gledalo šta je zasluženo i šta nije,
siguran sam da bi Barcelona u razdoblju 2009-2015 bila pobjednik UCL ne 3x, nego min 5x, tako
da takvi argumenti ne piju vodu.
Jedan igrač ih je sinoć bukvalno pretukao. Isak. Sudija, pritom ništa, ni žutog.
Zaboravljamo kako je Barcelona prije, sa puno jačim timom, prolazila na Anoeti.
Godinama bio problem, godinama.
Prvo poluvrijeme juče Barcelona apsolutno bolja, razlika je mogla biti i veća.
U drugom do 45-70 min izuzetno slabo. RS imao dva zicera i jedan opasan centaršut.
Sudija opet dozvolio pregrubu igru protivnika, po ne znam koji put ove godine.
Drago mi je da su u vodu pale i prognoze onih koji su predvidjeli nakon ulaska Erica potop.
Nije se dogodio. Nakon stanovitog "plivanja" poslije samog ulaska, odigrao sasvim pristojno u odbrani.
Sinoć se vidjelo što Piquet znači, opet čista mreža. Buquets standardno dobar.
Ova pobjeda punoo znači, jer smo od dolaska Xavi-ja izgubili od GRA, ESP i CAD 7 bodova.
Kad bi nogomet bio tako jednostavan i kad bi se gledalo šta je zasluženo i šta nije,
siguran sam da bi Barcelona u razdoblju 2009-2015 bila pobjednik UCL ne 3x, nego min 5x, tako
da takvi argumenti ne piju vodu.
Jedan igrač ih je sinoć bukvalno pretukao. Isak. Sudija, pritom ništa, ni žutog.
Zaboravljamo kako je Barcelona prije, sa puno jačim timom, prolazila na Anoeti.
Godinama bio problem, godinama.
Prvo poluvrijeme juče Barcelona apsolutno bolja, razlika je mogla biti i veća.
U drugom do 45-70 min izuzetno slabo. RS imao dva zicera i jedan opasan centaršut.
Sudija opet dozvolio pregrubu igru protivnika, po ne znam koji put ove godine.
Drago mi je da su u vodu pale i prognoze onih koji su predvidjeli nakon ulaska Erica potop.
Nije se dogodio. Nakon stanovitog "plivanja" poslije samog ulaska, odigrao sasvim pristojno u odbrani.
Sinoć se vidjelo što Piquet znači, opet čista mreža. Buquets standardno dobar.
Ova pobjeda punoo znači, jer smo od dolaska Xavi-ja izgubili od GRA, ESP i CAD 7 bodova.
Kakva atmosfera opet na utakmici žena. 3-0 protiv Wolfsburga u polufinalu LP nakon pola sata. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
jbt vise publike na zenskom fudbalu, nego na muskom
mada ove zene i igraju bolje od frajera
Pun stadion, svaka cast
idu na titulu LP.

Pun stadion, svaka cast

Lewandowski za Sky.My future? There will be a meeting soon, but nothing special has happened so far. The situation is not so easy for me.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nadajmo se da je istina.Hasan Salihamidžić (Bayern Sporting Director): "Selling Lewandowski to Barcelona for €40/50M? No.
He will be staying this summer, he has a contract until 2023." [via @iMiaSanMia]

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Diario ASFC Barcelona have decided that Javi Galán is the chosen one to strengthen the left-back position.
Mundo DeportivoBarcelona have Lisandro Martínez among their defensive targets for next season.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Prodat ublehu 

-
- Moderator
- Kontakt:
E moj Dest
A Ter Stegen ?
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
od tekme sa Sevillom patnja ziva u napadu
ne mogu se napraviti 2 prilike po meču, sve se svelo na to da Dembele nesto izmisli
ne mogu se napraviti 2 prilike po meču, sve se svelo na to da Dembele nesto izmisli
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
- Moderator
- Kontakt:
Kakav brutalno retardiran sudija. Da Sarma obuče sudijsku opremu, ovako bi izgledao i ovakve odluke donosio.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.