FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
**** te "fudbal" ovakav da te ****, dođe preko 5 hiljada ljudi i uvijek se poseru na sve. Razumijem da je ovo proces ali takmičimo se u bosanskoj ligi!!!
Ok, imamo dosta škarta ali ne može ne niko ba ubijediti da ovi igrači ne mogu pružiti MNOGO više.
Na stranu **** debili poput Hebiba.
Ok, imamo dosta škarta ali ne može ne niko ba ubijediti da ovi igrači ne mogu pružiti MNOGO više.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pocinju Zvezde Granda...predlazem svima da odmore mozak 3h uz muziku od ovog odrona utakmice.
- napoleon72
- Kontakt:
Well, that escalated quicklyMortemHz je napisao/la: ↑23 apr 2022, 19:55**** te "fudbal" ovakav da te ****, dođe preko 5 hiljada ljudi i uvijek se poseru na sve. Razumijem da je ovo proces ali takmičimo se u bosanskoj ligi!!!
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Gledatelja: 5100
Meni je najvise zao penzionera koji izdvoje pare od mizerne penzije da gledaju ove kretene.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Upravo je ovo izjavio hahahq
Mujakic ne igra u BL.
Nekad su se poslije kikseva treneri mjenjali,danas smo poslije poraza od Tuzle otpratili Hanu sa IG(ne zajebajem se fkt
)

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Istog sam mišljenja.MortemHz je napisao/la: ↑23 apr 2022, 19:55**** te "fudbal" ovakav da te ****, dođe preko 5 hiljada ljudi i uvijek se poseru na sve. Razumijem da je ovo proces ali takmičimo se u bosanskoj ligi!!!
Znači, ruku u vatru bih smjeo stavit da ova ekipa može mnogo više, a čemu ovo šetanje danas i bezobrazluk to ne znam i o tome se treba popričati ali ozbiljno.
Ovo danas je bilo hodanje, bezobrazluk i nezalaganje a ne nedostatak kvalitete.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Iskoristili je kao talisman protiv Igmana i nabili nogom ?! Nista vam nije sveto, nista !!! Stici ce vas divine suze !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Heba dobar za izgubiti post
Možda im je Vico rekao da se ne trude džaba u ligi. Eto vam kup pa probajte u Evropu. 

to je to... to je to razzmisljanje i nacin donosenja (ii stinih) odluka pa se poslije dan dva predomisli sto je dokaz da niko nema nikakvu ideju sta i kako raditi sa klubom... prezivljavanje iz dana u dan i uzimanje plate
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ko i sve sto smo kritikovali na forumu zadnje 3 godine, pa se ispostavi da smo upravu.Pantelija je napisao/la: ↑23 apr 2022, 20:18to je to... to je to razzmisljanje i nacin donosenja (ii stinih) odluka pa se poslije dan dva predomisli sto je dokaz da niko nema nikakvu ideju sta i kako raditi sa klubom... prezivljavanje iz dana u dan i uzimanje plate
NEMA NAZAD
- napoleon72
- Kontakt:
Trial and error princip majke mi. Hajmo uradit, ako se raji ne svidi ukinut cemo. Ovako je i za karte bilo.Pantelija je napisao/la: ↑23 apr 2022, 20:18to je to... to je to razzmisljanje i nacin donosenja (ii stinih) odluka pa se poslije dan dva predomisli sto je dokaz da niko nema nikakvu ideju sta i kako raditi sa klubom... prezivljavanje iz dana u dan i uzimanje plate
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Igra ocajna...Tacno da se do sutra igralo mi ne bi zabili.
Evropa preko lige dovidjenja.Mogu sad komotno do kraja sve utakmice sem derbi djecu gurati
RIFETE BRZ OPORAVAK!!
Sta su radili onoliko oni idioti iz hitne yebem li im sve glupo,nezainteresovano.Sta treba neko da strada sto se oni guze tamo
Evropa preko lige dovidjenja.Mogu sad komotno do kraja sve utakmice sem derbi djecu gurati
RIFETE BRZ OPORAVAK!!
Sta su radili onoliko oni idioti iz hitne yebem li im sve glupo,nezainteresovano.Sta treba neko da strada sto se oni guze tamo
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 23 apr 2022, 20:51, ukupno mijenjano 3 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
E cuj hanu otpratili pa ovo je cirkus majke mi 

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, ErosViverosViv, macahz, Napapijri, Oerde, SamoDaKazeem, Venom i 58 gostiju.