Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Liverpool je ove sezone kiksao na malim utakmicama. Kad se samo sjetim Midlesbrougha, Hulla... Nekaže se džaba da se prvenstvo osvaja na malim utakmicama.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- reds_forever
- Kontakt:
al ste se napisali...imam materijala za citanje za citav dan
Medjutim,necu sve citati jer ima toliko nebuloza koje cu preskociti... rafa voli tvrdu ekipu - ni defanzivnu ni ofanzivnu,alli nekako smo u zadnjih par mjeseci konacno poceli igrati onako kako smo trebali od pocetka do kraja sezone,bicu realna pa reci da pojedini igraci koji su u prvom timu su dobri igraci,ali jednostavno ne mogu cijelu seonu igrati u dobrom ritmu,stalo nekako osciliraju - cas dobro - cas lose, mi se moramo jednako truditi za sve utakmice,a ne protiv stokea ili nekog drugog tima igrati bezveze pa se poslije zaliti kako je utakmica bila teska ,nadam se da je ovo bila pouka za narednu sezonu i da cemo nauciti iz svojih gresaka i konacno donijeti titulu tamo gdje pripada 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
bože dragi kakvih pacijenata ima na ovom forumu ccc
i ne znam zasto svi dolaze da lijece komplekse na ovu temu? da nije mozda zato sto je liverpool institucija za sve ostale klubove i trn u oku ovoj djecurliji koja prate fudbal od prosle godine
ima nekih koji su cak toliko daleko utisli pa su utripovali da poznaju Gerrarda i pricaju kakva je on osoba...
ne znam zasto svi forume smatraju necim gdje ce lijeciti frustracije i provocirati i izazivati svađe.
i ne znam zasto svi dolaze da lijece komplekse na ovu temu? da nije mozda zato sto je liverpool institucija za sve ostale klubove i trn u oku ovoj djecurliji koja prate fudbal od prosle godine
ima nekih koji su cak toliko daleko utisli pa su utripovali da poznaju Gerrarda i pricaju kakva je on osoba...
ne znam zasto svi forume smatraju necim gdje ce lijeciti frustracije i provocirati i izazivati svađe.
You are someone else I am still right here
[/quote]
koje gluposti ja necu procitati, kada o necemu nemas pojma nemoj ni pisati o tome, samo se provaljujes, YNWA su prvo poceli pjevati navijaci liverpoola pa su onda tu pjesmu preuzeli i ostali klubovi među kojima je i celtic, malo se bolje informiraj o nekim stvarima a ne procitas na nekim portalima tipa indexa nesto i mislis da sve znas
sto se tice tvog komentara o gerrardu nemam rijeci
i svaka vam cast na dovođenju cannavara, dosta su ga ismijavali ove sezone u spaniji i u ligi prvaka, hoce malo vozanja i u italiji[/quote]
Celticovi navijaci su prvi preuzeli Rodgersovu pjesmu YOU'LL NEVER WALK ALONE, pa nakon toga tek Liverpool............plitko ti je znanje
koje gluposti ja necu procitati, kada o necemu nemas pojma nemoj ni pisati o tome, samo se provaljujes, YNWA su prvo poceli pjevati navijaci liverpoola pa su onda tu pjesmu preuzeli i ostali klubovi među kojima je i celtic, malo se bolje informiraj o nekim stvarima a ne procitas na nekim portalima tipa indexa nesto i mislis da sve znas
i svaka vam cast na dovođenju cannavara, dosta su ga ismijavali ove sezone u spaniji i u ligi prvaka, hoce malo vozanja i u italiji[/quote]
Celticovi navijaci su prvi preuzeli Rodgersovu pjesmu YOU'LL NEVER WALK ALONE, pa nakon toga tek Liverpool............plitko ti je znanje

Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
- el-fighter
- Kontakt:
Slažem se sa ovim. Protiv slabih ekipa ste igrali slabo, a Mančestera ste poderali u gostima. Nadam se da će te sljedeće sezone igrati odlično i uzeti titulu.reds_forever je napisao/la:al ste se napisali...imam materijala za citanje za citav danMedjutim,necu sve citati jer ima toliko nebuloza koje cu preskociti... rafa voli tvrdu ekipu - ni defanzivnu ni ofanzivnu,alli nekako smo u zadnjih par mjeseci konacno poceli igrati onako kako smo trebali od pocetka do kraja sezone,bicu realna pa reci da pojedini igraci koji su u prvom timu su dobri igraci,ali jednostavno ne mogu cijelu seonu igrati u dobrom ritmu,stalo nekako osciliraju - cas dobro - cas lose, mi se moramo jednako truditi za sve utakmice,a ne protiv stokea ili nekog drugog tima igrati bezveze pa se poslije zaliti kako je utakmica bila teska ,nadam se da je ovo bila pouka za narednu sezonu i da cemo nauciti iz svojih gresaka i konacno donijeti titulu tamo gdje pripada
Koliko se ja sjecam bilo je tu nekih utakmica u kojima je Liverpool gubio i po 2:0 pa je uz pomoc crvenih kartona protivniku rezultat okretao na 3:2.LFCBiH je napisao/la: Eh kad se sve sabere onda se vidi da je minimalno 6 bodova poklonjeno SCUMU a kad se uzme u obzir da je scum gubio protiv totenhema 2:0 i da je poslije poklonjenog penala sve okrenulo se naglavacke onda dodjes do cifre od 7 bodova (napomena sudija se izvinuo zbog dosudjenog nepostojeceg jedanesterca u toj utakmici), a ima toga jos mnogo mnogo ..
Prema tome negdje sam napisao i opet cu napisati SAMO BUDALA MOZE CESTITATI SCUMU NA TITULI A JOS VECA BUDALA MOZE RECI DAJE TA TITULA ZASLUZENO OSVOJENA ....
Da se vratim na famozno (ne)cestitanje Fergusonu. To je sport, ruka se uvijek pruza na kraju. Liverpool je poslijednji put osvojio Ligu prvaka sasvim nezasluzeno, pa su protivnici cestitali na kraju... koliko se sjecam protiv Grka su zabili gol u sudijskom u grupnoj fazi, veoma sretno savladali Milana u finalu, sto znaci da nisu zasluzili titulu, ali protivnik je stisnuo ruku. To je sport! Opet se vadite na Manchester, greske se desavaju, to je ocito, ali zasto Liverpool nije savladao Hull i slicne nizerazredne klubove kad je toliko premocan? Nemojte me pogresno shvatiti, ali dajte malo realnosti. Napokon ste se jednu godinu borili za titulu i sada trazite neki mizeran alibi... Tako je nama poslijednjih godina...
Sjecate li se famoznog Manchesterovog preokreta u Evertonu prije 2-3 godine? na poluvremenu gube 2-0 i onda bivsi igrac Manchestera Neville zabija autogol za Everton i onda golman grijesi jos jedanput, da bi na kraju rezultat glasio 2-5, ljudi su ih pustili da pobijede... Ali ko je nama bio kriv sto tada nismo pobijedili Newcastle u istom kolu, vec smo igrali 0-0? Sa pobjedom bi mozda i bili prvaci....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
koje gluposti ja necu procitati, kada o necemu nemas pojma nemoj ni pisati o tome, samo se provaljujes, YNWA su prvo poceli pjevati navijaci liverpoola pa su onda tu pjesmu preuzeli i ostali klubovi među kojima je i celtic, malo se bolje informiraj o nekim stvarima a ne procitas na nekim portalima tipa indexa nesto i mislis da sve znasAmauri je napisao/la:

brojni izvođači od 1945. pa nadalje su obradili i pjevali YNWA, pa tako je i liverpoolska grupa Gerry and the Pacemakers obradila pjesmu 1963. god. Obrada je bila toliko dobra da se pjesma zadržala puna 4 tjedna na broju 1 ljestvice najboljih singlova.
U to vrijeme DJ na Anfieldu prije početka svake utakmice puštao je top 10 singlova tog tjedna i to od 10 mjesta prema 1 mjestu na ljestvici, a pjesma koja je tog tjedna bila 1 na ljestvici svirala je do pred sami početak utakmice. Kako je u to vrijeme (1963.) YNWA puna 4 tjedna bila broj 1, najglasnijim i najvjernijim navijačima sa Spion Kop-a brzo je ušla u uho i svidjela im se tako da su je i nakon pada sa ljestvice top 10 nastavili pjevati prije početka svake utakmice.
a navijaci celtica su je poceli pjevati nekoliko godina kasnije
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Ma sve sto kazes ok bilo je utakmica gdje je FCL preoretao rezultat u zadnjim minutama itd..Virtu4l je napisao/la:Koliko se ja sjecam bilo je tu nekih utakmica u kojima je Liverpool gubio i po 2:0 pa je uz pomoc crvenih kartona protivniku rezultat okretao na 3:2.LFCBiH je napisao/la: Eh kad se sve sabere onda se vidi da je minimalno 6 bodova poklonjeno SCUMU a kad se uzme u obzir da je scum gubio protiv totenhema 2:0 i da je poslije poklonjenog penala sve okrenulo se naglavacke onda dodjes do cifre od 7 bodova (napomena sudija se izvinuo zbog dosudjenog nepostojeceg jedanesterca u toj utakmici), a ima toga jos mnogo mnogo ..
Prema tome negdje sam napisao i opet cu napisati SAMO BUDALA MOZE CESTITATI SCUMU NA TITULI A JOS VECA BUDALA MOZE RECI DAJE TA TITULA ZASLUZENO OSVOJENA ....
Da se vratim na famozno (ne)cestitanje Fergusonu. To je sport, ruka se uvijek pruza na kraju. Liverpool je poslijednji put osvojio Ligu prvaka sasvim nezasluzeno, pa su protivnici cestitali na kraju... koliko se sjecam protiv Grka su zabili gol u sudijskom u grupnoj fazi, veoma sretno savladali Milana u finalu, sto znaci da nisu zasluzili titulu, ali protivnik je stisnuo ruku. To je sport! Opet se vadite na Manchester, greske se desavaju, to je ocito, ali zasto Liverpool nije savladao Hull i slicne nizerazredne klubove kad je toliko premocan? Nemojte me pogresno shvatiti, ali dajte malo realnosti. Napokon ste se jednu godinu borili za titulu i sada trazite neki mizeran alibi... Tako je nama poslijednjih godina...
Sjecate li se famoznog Manchesterovog preokreta u Evertonu prije 2-3 godine? na poluvremenu gube 2-0 i onda bivsi igrac Manchestera Neville zabija autogol za Everton i onda golman grijesi jos jedanput, da bi na kraju rezultat glasio 2-5, ljudi su ih pustili da pobijede... Ali ko je nama bio kriv sto tada nismo pobijedili Newcastle u istom kolu, vec smo igrali 0-0? Sa pobjedom bi mozda i bili prvaci....
Ali navedi mi jednu utakmicu EPL ove sezone gdje je FCL-u poklonjeno nesto
Sto se tice zadnjeg osvajanja LP sasvim zasluzteno jer onakvom jednom milanu dati 3 gola nakon sto milan vodi 3:0 je bila nemoguca misija i ja licno sam to finale nakon prvog poluvremena smatrao izgubljenim medjutim i tu su se igracki sportski vratili ne uz pomoc sudija prema tome taj komentar za LP ti nikako ne stoji pazi ja nekazem daje liverpool bio bolji u toj utakmici ali su dali 3 cista gola ..
Mozda sam se ja pogresno izrazio, "nezasluzeno" mozes shvatiti na milion nacina, ali Dudek je branio nemoguce. Poslijednja sansa Shevchenka ce mi do kraja zivota ostati u sjecanju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Slazem se s tobom po tom pitanju da je Dudek tu utakmicu branio sve moguce i nemoguce ali ipak smo mi tu titulu sportski osvojili koliko se sjecam (a dobro se sjecam ) nije bilo nikakvih crvenih niti bilo kakvih sumnjivih situacija...Virtu4l je napisao/la:Mozda sam se ja pogresno izrazio, "nezasluzeno" mozes shvatiti na milion nacina, ali Dudek je branio nemoguce. Poslijednja sansa Shevchenka ce mi do kraja zivota ostati u sjecanju.
A o ovome o cemu ja pricam sto se tice titule vec sam napisao samo tri utakmice gdje su sudije evo na kraju se i ispostavilo tako poklonile titulu SCUMU govorim o neregularnosti i favoritiziranju pojedinih odnosno jednog kluba i to za mene nikad nije bilo niti ce biti sportski
milan je bio dosta bolji u toj utakmici, mnogo prilika su promasili ni ja nikad necu zaboraviti onu odbranu dudeka u zadnjim minutama ali sve se vratilo milanu za dvije godine u atini, nikad necu zaboraviti onaj prvi gol inzagijaVirtu4l je napisao/la:Mozda sam se ja pogresno izrazio, "nezasluzeno" mozes shvatiti na milion nacina, ali Dudek je branio nemoguce. Poslijednja sansa Shevchenka ce mi do kraja zivota ostati u sjecanju.
Sarajevo i Liverpool
- el-fighter
- Kontakt:
Kad se samo sjetim. Ševčenko šuta sa dva metra voleom, lopta ide u gol, i odjednom se stvori Dudek i vadi loptu.YNWA je napisao/la:milan je bio dosta bolji u toj utakmici, mnogo prilika su promasili ni ja nikad necu zaboraviti onu odbranu dudeka u zadnjim minutama ali sve se vratilo milanu za dvije godine u atini, nikad necu zaboraviti onaj prvi gol inzagijaVirtu4l je napisao/la:Mozda sam se ja pogresno izrazio, "nezasluzeno" mozes shvatiti na milion nacina, ali Dudek je branio nemoguce. Poslijednja sansa Shevchenka ce mi do kraja zivota ostati u sjecanju.
sheva je sutirao jednom i dudek sjajno odbranioa li se lopta vratila shevchenku samo metar od gola i on sutira pravo u dudekovo rame ako se dobro sjecam, prije toga mu je dudek sjajno odbranio i slobodnjak jedan a kasnije i penal. bila je i jedna situacija kada je dudek bio savladan ali je traore izbio loptu sa gol crte.
Sarajevo i Liverpool
- el-fighter
- Kontakt:
Mislim da je to bila utakmica života za Jirzyja Dudeka.
- reds_forever
- Kontakt:
Mislim da su u toj utakmici nase igrace motivisali navijaci i sami igraci milana,jer sjecam se komentara od gerrarda i alonsa kako su se igraci milana na poluvremenu vec poceli ponasati kao da je sve gotovo,kao da su prvaci,kad su to vidjeli nasi graci pomisao im je bila "f..k you "
... a onda i ona pjesma navijaca
i tako smo dosli do trofeja,evo benitez rece da moramo biti bez greske sto se tice transfera...nadam se da cemo biti

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
dudek je uvijek znao tako da odbrani nevjerovatne stvari ali problem je bio sto je precesto znao da primi smijesne golove. svim golmanima se desi da prime neki bizaran pogodak kao npr Reina protiv Chelsea kad je sam sebi zabio ali Dudeku se to desavalo jako cesto, cak i u finalu je imao jednu situaciju kada mu je lopta ispala i dosla na nogu nekom od igraca milana, ali svejedno onakve odbrane i partije se ne zaboravljaju a posebno ne ako onako odigrate u finalu LP zato treba biti vjecno zahvalan Dudeku.el-fighter je napisao/la:Mislim da je to bila utakmica života za Jirzyja Dudeka.
rafa je izjavio da bi se u sledecem prelaznom roku mogao srušiti klupski transfer rekord kojeg drži torres, bit ce zanimljivo na ljeto a i prije je obecao da ce jedno veliko ime doći u liverpool
Sarajevo i Liverpool
Mislim da je to ovaj transfer, iako ja licno ne bih volio da se desi.YNWA je napisao/la:rafa je izjavio da bi se u sledecem prelaznom roku mogao srušiti klupski transfer rekord kojeg drži torres, bit ce zanimljivo na ljeto a i prije je obecao da ce jedno veliko ime doći u liverpool
Tottenham are reportedly interested in signing Carlos Tevez, but were reeling last night after being told Liverpool are willing to shell out £50million for the Argentine.
Ko kaze da Liverpool nema love?!

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Slazem se sa tobom SRNA je fantastican igrac...momak igra konstantno dobro i prije ove sezone .kompletan igrac ,mislim i Pranjic ako dodje nece biti lose jer momak zna da igra ima fantasticnu dugu loptu lijevom nogom
Steven GERRARD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.