FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da je moglo gore, nije.
Veleža nismo pobijedili 3 godine, i ovakvi mlitavi ga moramo pobijediti u najvažnijoj utakmici sezone. Danas, prolazna ocjena za Belmina, Andreja i Lazića, ostali jako, jako loše. Naravno, ne računam Kapića.
Veleža nismo pobijedili 3 godine, i ovakvi mlitavi ga moramo pobijediti u najvažnijoj utakmici sezone. Danas, prolazna ocjena za Belmina, Andreja i Lazića, ostali jako, jako loše. Naravno, ne računam Kapića.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ne zna selver sta ga snaslo Allaha mi mog !!! Yebem li ti biznis Ismire da ti yebem !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- hotonjskimaher
- Kontakt:
Sve sam vidio al covjek da fuli gol 7.32 metara sa 3 metra to jos nisam
Maroon Brothers 1946
Biznis klub Sarajevo 

BK Sarajevo
BK Sarajevo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kako je ovo fanimo rutinski zavrsavao, bolje nego lautaro... Yebes fudbal i ligu citavu, samo neka je kapic dobar, preblijedio sam, bas je izgledalo ruzno prezruzno
NEMA NAZAD
Loši smo, nema šta na nama loše nije,
toliko smo loši da Hana nam se smije.
toliko smo loši da Hana nam se smije.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Sanse za Evropu su negdje oko 20%.
A i koji cemo qrac tamo kad cemo opet ispasti od nekih amatera.
A i koji cemo qrac tamo kad cemo opet ispasti od nekih amatera.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ako Vasoski kao trener ne moze vidjeti da jedan Hebibovic retardirani nije ni za Bajramskog turnira,onda gospodine treneru MRS u svoju lijepu zemlju ajvara i povedi Velkoskog i Hebu sa sobom.
-
- Kontakt:
Ovdje je definitivno problem neke druge prirode. Shvatam da nema kvalitete, da imamo pojedine retarde u ekipi, ne možemo izgledati kao Real, ali ovoliko šetanja, bezobrazluka i prije svega nezainteresovanosti pokazati to je nevjerovatno.
Znači ljudi neće, jednostavno neće. Nisu kvalitet, shvatili smo do sada, ali nisu toliki promašaj da ne mogu orvom do sebe pasa dati. A danas se bar pet puta desilo da lopta ide u aut gdje se treba izvršit pas na relaciji od 4/5 metara.
I Veležu fali kvalitete pa ljudi izgidoše po terenu. Nedostatak kvalitete kod pojedinaca ne smije da bude opravdanje za ovaj bezobrazluk i šetanje. Nedostatak kvalitete ćeš nadoknadit borbom a oni nisu ni pokušali danas, fuj.
Znači ljudi neće, jednostavno neće. Nisu kvalitet, shvatili smo do sada, ali nisu toliki promašaj da ne mogu orvom do sebe pasa dati. A danas se bar pet puta desilo da lopta ide u aut gdje se treba izvršit pas na relaciji od 4/5 metara.
I Veležu fali kvalitete pa ljudi izgidoše po terenu. Nedostatak kvalitete kod pojedinaca ne smije da bude opravdanje za ovaj bezobrazluk i šetanje. Nedostatak kvalitete ćeš nadoknadit borbom a oni nisu ni pokušali danas, fuj.
Vise nemam ni komentara za ovo sto gledamo. Neka ih je sramota sve do jednog.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ne znam za vas ali mislim da bi najbolje bilo da "preskočimo" Europu ove sezone. Bolje ne igrati nego da nas osramoti nekakav klub iz tunguzije.
Preskočit i spremit se za iduću sezonu. Ovo kako mi trenutno igramo je daleko od onoga što je potrebno za EU takmičenja.
Preskočit i spremit se za iduću sezonu. Ovo kako mi trenutno igramo je daleko od onoga što je potrebno za EU takmičenja.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Znas kako ih je sramota, zaboli ih i za tobom i za mnom i za svakog na tribini. Poso je dobar, a para laka

1946-1987
-
- Kontakt:
- Kockoglavi
- Kontakt:
Nisi ni sad trebao dolaziti. Sto ne mgu ovih nece mene kosevo zadugo vidjetiscudetto89 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 19:04Definitivno ekipa koja se uopste ne trudi, ne zalaze na terenu, potpuno ne zainterosovani itd, mene zadugo Kosevo nece vidjeti, fuj jel ovo za navijace poraz, za porazom?
Pametnom dosta
Sljedeca je Borac i tu nova tri boda pusimo !
Pa fudbal se i igra zbog navijaca, Sarajevo i jeste veliko zbog navijaca i historije.Kockoglavi je napisao/la: ↑23 apr 2022, 19:16Nisi ni sad trebao dolaziti. Sto ne mgu ovih nece mene kosevo zadugo vidjetiscudetto89 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 19:04Definitivno ekipa koja se uopste ne trudi, ne zalaze na terenu, potpuno ne zainterosovani itd, mene zadugo Kosevo nece vidjeti, fuj jel ovo za navijace poraz, za porazom?
Pametnom dosta
Sljedeca je Borac i tu nova tri boda pusimo !
Molim vas ne prozivajte nas da kupujemo karte, clanske, dresove. Nemojte to raditi.
Ne cmizdrite ne zovite, odje.bite.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kapiten ti Anel Hebibović u 2022. godini, gubiš 1:0 i treba ti gol, ulazi u 61. minuti Krste Velkoski, a u 2022. smo godini. Igrači invalidi i rekreativci, trener zalutao iz neke akademije polupandev, a vlasnik burgija Poture i u klub zapošljava sa ostalim cirkusantima.
Ovo na svaku stranicu nalijepiti:
Ovo na svaku stranicu nalijepiti:
I kažu što je raja ohladila od kluba, u amaterskoj ligi ne možeš u evropu, ne možeš jaču tekmu da dobiješ, ne možeš smislene akcije da vidiš.ado-hz je napisao/la: ↑23 apr 2022, 17:42Olimpik se ugasio
Mladost izacena iz lige
Celik izbacen u kantonalnu
Krupa po pricama nemaju para mozda i ne zele u PL
Rudar ljudi nemaju sta da jedu, bojkotuju...pa treniraju i tako sve u krug
Leotar sastavio ekipu na vrat na zor
Siroki nikad losiji i slabiji...na jesen Radnicki a proljece Trgovacki
Kone na aparatima i izdisaju
U takvoj ligi tebe kupi investitor prije 10god.
I u takvoj ligi ti mozda neces otici u Evropu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- NisamInSajder
- Kontakt:
Sa normalnim trenerom igra bi postojala, a rezultat bi bio bolji odmah. Ekipa je i sada kvalitetna, na ljeto se već možeš osloboditi svog škarta u ekipi i uz 4-5 ciljanih pojačanja, možeš sklopiti odličnu ekipu koja se može boriti za rezultat i u Europi, samim tim u ligi za titule.
Sada je samo pitanje hoćemo li uopšte i doći do Europe zbog ovog trenera. Nisam bio za tjeranje, jer nam treba kontinuitet trenera da napraviš rezultat, ali Vasoski do sada niti jedan jedini razlog nije dao da se ostavi, a ekipa pod njim na terenu niti jedan minut nije djelovala smisleno. Što prije otkaz Vasoskom, prije će se konsolidovati i tako sebi omogućiti Europu.
Sada je samo pitanje hoćemo li uopšte i doći do Europe zbog ovog trenera. Nisam bio za tjeranje, jer nam treba kontinuitet trenera da napraviš rezultat, ali Vasoski do sada niti jedan jedini razlog nije dao da se ostavi, a ekipa pod njim na terenu niti jedan minut nije djelovala smisleno. Što prije otkaz Vasoskom, prije će se konsolidovati i tako sebi omogućiti Europu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ko da bi nam Europa nešta novo i donijela? Opet da ispadamo od raznih amatera ala Milsami,Zaria i tako to.Bolje da i ne izađemo , otjeramo 10-tak igrača i trenera i polako graditi sve od početka.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Ove godine ne zasluzujemo ni najmanje, da idemo u evropu, saml ces se obrukati od nekih amatera, do godine nadati se nekim pojacanjima, i da ce poceti igrati fudbal , nase curice !
I da Kapicu brz oporavak zelim
I da Kapicu brz oporavak zelim
04.10.2009 !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Homelander, johntravolta123, keli, muhamedhulk, riki46, ronaldo99, UltraNorth, VolimBiH96 i 54 gosta.