Ne znam kao navijac Milana kako ovo mozes napisati, kako uopste mozes za njih navijatiRomagnoli13 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 17:38Hajmo susjedi pobjedite da nam automatski ovjerite plasman u LPa.
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Strasna akcija
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne navijam za njih, već za ležernu završnicu sezone što se LPa tiče.ronaldo99 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 18:30Ne znam kao navijac Milana kako ovo mozes napisati, kako uopste mozes za njih navijatiRomagnoli13 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 17:38Hajmo susjedi pobjedite da nam automatski ovjerite plasman u LPa.
Da ne bude ko lani, da se mora ovjeravati u zadnjem kolu.
Titulu je Milan izgubio u mečevima protiv Spezie, Udinesea, Salarentane i Bologne.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Milan se bori za titulu i covjek prizeljkuje pobjedu direktnog konkurenta 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Pa ja kontam trola...al vidim ozbiljan, ili jos jace trola 
A roma nece do sedmog kola naredne sezone i zbiru sa ovom sezonom skupiti tih 70 bodova kolko ima milan, pa je i za trolanje, poslabo

A roma nece do sedmog kola naredne sezone i zbiru sa ovom sezonom skupiti tih 70 bodova kolko ima milan, pa je i za trolanje, poslabo

Pa Milan je obezbjedio LP ima 5 kola, koja crna borba za LP, borimo se za titulu a vi vazda o Lp pricateRomagnoli13 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 18:37Ne navijam za njih, već za ležernu završnicu sezone što se LPa tiče.ronaldo99 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 18:30Ne znam kao navijac Milana kako ovo mozes napisati, kako uopste mozes za njih navijatiRomagnoli13 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 17:38Hajmo susjedi pobjedite da nam automatski ovjerite plasman u LPa.
Da ne bude ko lani, da se mora ovjeravati u zadnjem kolu.
Titulu je Milan izgubio u mečevima protiv Spezie, Udinesea, Salarentane i Bologne.
Vala bas, ajde da imamo 1 bod vise od Rome pa bi i razumio.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Već napisah iznad kad je titula izgubljena. Uostalom na tri pozicije Milan ima ispod prosjeka igrače, da bi uzeli titulu. Nemaš desno krilo, nemaš desetku, nemaš startnog napadača. Tako da sve je jasno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Broz 

Jedini ozbiljan rival je Fiorentina za to 4 mjesto.
@Roma brate nemoj se blamirati, ako si dosao na 5 kola prije kraja na 1 bod zaostatka prica ti je niđe veze, a Roma nije uopste ozbiljan rival Milanu za 4. mjesto, jos igraju Europu.
@Roma brate nemoj se blamirati, ako si dosao na 5 kola prije kraja na 1 bod zaostatka prica ti je niđe veze, a Roma nije uopste ozbiljan rival Milanu za 4. mjesto, jos igraju Europu.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bolje bez strepnje gledati zadnjih par mečeva, kad znaš da je primarni cilj ostvaren, nego čekati zadnji meč.
Što se tiče titule već sam napisao. Titula je po meni izgubljena protiv ekipa iz donjeg dijela tabele. Previše bodova izgubljeno da bi se čemu nadali.
- Beduin
- Kontakt:
Citam i ne vjerujem. Koliko god Milan sljakao sa realizacijom i ogranicenim kadrom i dalje ne vjerujem.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja ne vjerujem sta lik pise, ostalo 5 kola do kraja mi smo u bod za titulu i on pise kao da je LP izgubljena, a mi se borimo za titulu.
Kakve god igrace imamo oni su doveli Milan do ove pozicije da se bore za titulu
Kakve god igrace imamo oni su doveli Milan do ove pozicije da se bore za titulu
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad bude uprava riješila tri pozicije koje su nivo Crotonea. Onda ćemo pričati o ponekom trofeju. Kad je najviše trebalo protiv slabijih od sebe oni su upropastili sve. Moglo je biti sad +4/5 bodova, najmanje. Samo da su znali.
Milan do kraja nece osvojiti vise od 8 bodova tako da je titula stvar proslosti.
Edin osvaja i Italiju.
Edin osvaja i Italiju.

Trpaj levate
Samo da se upisem

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
-
- Kontakt:
Ovo je velika pobjeda Intera s psihološke strane, Milan sutra mora slaviti na Olimpijci protiv Lazia
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Nastavi predictat do kraja sezone molim te

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Slabo nesto slavimo top 4 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.