Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Nije neka šteta za Leca. 2 boda razlike je ništa za ovu razliku. Sainz minimizira štetu. S obzirom da se skršio u q2, starta 4. To je fantastično. I ono što je nedostajalo Ferrariju, da minimiziraju štetu.
RB i Ferrari svijet za sebe. Ostali mogu do postolja jedino ako ovi odustanu. McLaren napreduje, Mercedes nazaduje.
RB i Ferrari svijet za sebe. Ostali mogu do postolja jedino ako ovi odustanu. McLaren napreduje, Mercedes nazaduje.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Perez vozi veoma dobro Imolu, jučer ga zeznuo Bottina, kasnije Norris jer bi bio u vrhu na sprintu, svakako jeste, ali je morao baš da potegne.
Kako ovako loše Merc, a na treningu danas su imali dobra vremena?
Kako ovako loše Merc, a na treningu danas su imali dobra vremena?
Trening danasnji totalno nebitan sto najbrzih krugova tice ...nije valjda si mislio da je mercedes stvarno toliko brz
Vidjet cemo medium sutra 

Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- BosniaBoston
- Kontakt:
Verstappen fenomenalan i iskalkulisano, uradio je Leclercu ono u čemu je Hamilton bio ekspert, zadrži se u 2 sekunde pa efikasno napadni kad se ukaže prilika. Perez bi morao malo riskirati na startu i pokušati se popeti do 2. mjesta jer je zaostatak za Ferrarijem stvarno velik za ovaj dio sezone a mislim da itekako ima mogućnost da zakuha. Raduje me i povratak McLarena u formu bilo bi šteta da Norrisu odu godine u krntijama ko Alonsu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Super Max
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
zato sto su testirali sa količinom goriva za sprint a Ferrari i RB radili simulacije full trke
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
- Kontakt:
Šteta što Leclerc ne zadrža Maxa ispred sebe još ovaj 1 krug. Bit će sutra jako zanimljivo
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Mislim da se starta s pozicija na kojim su završili u kvalifikacijama od petka, ne prema poretku današnjeg sprinta.Mokes je napisao/la: ↑23 apr 2022, 17:09Nije neka šteta za Leca. 2 boda razlike je ništa za ovu razliku. Sainz minimizira štetu. S obzirom da se skršio u q2, starta 4. To je fantastično. I ono što je nedostajalo Ferrariju, da minimiziraju štetu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- akisarajevo92
- Kontakt:
Starta se po poretku iz sprinta, zato se zovu sprint kvalifikacijeMoodyHank je napisao/la: ↑23 apr 2022, 17:42Mislim da se starta s pozicija na kojim su završili u kvalifikacijama od petka, ne prema poretku današnjeg sprinta.Mokes je napisao/la: ↑23 apr 2022, 17:09Nije neka šteta za Leca. 2 boda razlike je ništa za ovu razliku. Sainz minimizira štetu. S obzirom da se skršio u q2, starta 4. To je fantastično. I ono što je nedostajalo Ferrariju, da minimiziraju štetu.
jucer se odlucivao poredak za danasnji sprint i od ove sezone to zovu pol pozicijom, koju god poziciju taj vozac zauzeo tokom subote u sprintu
Don't believe the hype.
sta glume i dalje s ovim maskama u paddocku
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ja padobranaca 
Bukvalno sam danas gledao klip gdje lik objašnjava da se starta s poretkom od petka.akisarajevo92 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 17:45Starta se po poretku iz sprinta, zato se zovu sprint kvalifikacijeMoodyHank je napisao/la: ↑23 apr 2022, 17:42Mislim da se starta s pozicija na kojim su završili u kvalifikacijama od petka, ne prema poretku današnjeg sprinta.Mokes je napisao/la: ↑23 apr 2022, 17:09Nije neka šteta za Leca. 2 boda razlike je ništa za ovu razliku. Sainz minimizira štetu. S obzirom da se skršio u q2, starta 4. To je fantastično. I ono što je nedostajalo Ferrariju, da minimiziraju štetu.
jucer se odlucivao poredak za danasnji sprint i od ove sezone to zovu pol pozicijom, koju god poziciju taj vozac zauzeo tokom subote u sprintu
https://youtu.be/Hn_ASYRry78
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ne znam ko je lik, ali imaš na stranici F1MoodyHank je napisao/la: ↑23 apr 2022, 17:49
Bukvalno sam danas gledao klip gdje lik objašnjava da se starta s poretkom od petka.
https://youtu.be/Hn_ASYRry78
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... XfUW.html
Sad počinje F2 sprint trka. SkHd. Ako koga zanima.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Pa da pol pozicija je u petak i tako ce se voditi tj. vozacima koji je osvoje ce se voditi da su uzeli pol poziciju ...dok to prosle godine nije bio slucaj ...dok je sprint utrka za bodove i poredak za nedelju ...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Haj to al zbog čega još nema povratka cooldown sobe to nikad neću prežaliti, intervjuji poslije trke su toliko ofucani malo je reć
#Punoljetstvo
Cestitke i Dini na prvoj pobjedi 

Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Schumacher starta sa 10te pozicije (licni rekord), sutra bi trebali prvi bodovi doci.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.