FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
e yebo ga Avramosvki šta je snjim, kakva je to povreda kad ga nema nekoliko mečeva u nizu
- NisamInSajder
- Kontakt:
Šta će se dešavat sa Kobiljarom?scudetto89 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 15:46Ocekujem tvrdu tekmu, opet se nadam bilo kakvoj pobjedi u nasu korist , neka to bude 2-1![]()
Ps. sta se desava sa kobiljarom znali ko jeli on povrijedjen ili sta?
Nije povrijeđen. Svi su bili u konkurenciji. A Vasoski ima svojih 11 koje forsira uz jedno do dvije promjene radi odmaranja igrača.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Tuzla City: Fejzić; Dario, Kobie Morris, Čeliković, Tomašević; Karjašević, Mendeš, Doffo, Džafić, Mešinović; Vukušić. Na klupi su: Brajlović, Šukilović, Nukić, Gavrić, Krpić, Nsue, Mehanović, Mišić, Mehidić.
Vala ih možemo dobiti,ako izuzmemo Hebu imamo boljih prvih 11 na papiru sto se kaže
Vala ih možemo dobiti,ako izuzmemo Hebu imamo boljih prvih 11 na papiru sto se kaže
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne znam stvarno sta vidite u tom kobiljaru. Tanki smo sa sirinom na desnom krilu, ali heba kakav god da je konkretniji je igrac od kobiljara. Plus ni kobiljar nije desno krilo po prirodi.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- ElCartel11
- Kontakt:
Nadam se da se šališ brate.miky_hz je napisao/la: ↑23 apr 2022, 16:00Tuzla City: Fejzić; Dario, Kobie Morris, Čeliković, Tomašević; Karjašević, Mendeš, Doffo, Džafić, Mešinović; Vukušić. Na klupi su: Brajlović, Šukilović, Nukić, Gavrić, Krpić, Nsue, Mehanović, Mišić, Mehidić.
Ne znam jesmo li na 2 pozicije jaci od njih. Ostalo bara bara pa cak i slabije.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ne šalim se jel je kod njih klupa danas jaca od prvih 11.ElCartel11 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 16:06Nadam se da se šališ brate.miky_hz je napisao/la: ↑23 apr 2022, 16:00Tuzla City: Fejzić; Dario, Kobie Morris, Čeliković, Tomašević; Karjašević, Mendeš, Doffo, Džafić, Mešinović; Vukušić. Na klupi su: Brajlović, Šukilović, Nukić, Gavrić, Krpić, Nsue, Mehanović, Mišić, Mehidić.
Ne znam jesmo li na 2 pozicije jaci od njih. Ostalo bara bara pa cak i slabije.
Objektivno 7/11 da smo bolji po pozicijama ovo sto je izašlo sad jel kazem nije ovo najbolje sto oni mogu izvesti fali tu (Mišic,Krpic,Nsue,Nukic,Mehanovic...) sa njima druga prica bi bila. Oni bolji na poziciji Doffa ,Dzafica i eventualno bekova prije desnog nego lijevog i to je to po meni kazem ovo sto su sad izveli.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dovedes igraca renome Nsua, i truhne ti na klupi, debilizam bas
U15
Lider Tuzla City je remizirao sa Sarajevo 0:0. Imali su Tuzlaci više od igre, stvorili su nekoliko ozbiljnih prilika, ali na golu Sarajeva briljirao je omladinski reprezentativac Bosne i Hercegovine Adin Aleta sa nekoliko fenomenalnih intervencija i najzaslužniji je što je Sarajevo danas ostalo neporaženo.
Kod nas nikad ne treba golmana dovesti za a tim.
Lider Tuzla City je remizirao sa Sarajevo 0:0. Imali su Tuzlaci više od igre, stvorili su nekoliko ozbiljnih prilika, ali na golu Sarajeva briljirao je omladinski reprezentativac Bosne i Hercegovine Adin Aleta sa nekoliko fenomenalnih intervencija i najzaslužniji je što je Sarajevo danas ostalo neporaženo.
Kod nas nikad ne treba golmana dovesti za a tim.

Treba vratiti termin od 13:00 bolja je posjeta 

Igraj bordo-bijeli!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Kad ne bude taraba igraceNisamInSajder je napisao/la: ↑23 apr 2022, 15:55Šta će se dešavat sa Kobiljarom?scudetto89 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 15:46Ocekujem tvrdu tekmu, opet se nadam bilo kakvoj pobjedi u nasu korist , neka to bude 2-1![]()
Ps. sta se desava sa kobiljarom znali ko jeli on povrijedjen ili sta?
Nije povrijeđen. Svi su bili u konkurenciji. A Vasoski ima svojih 11 koje forsira uz jedno do dvije promjene radi odmaranja igrača.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Oj komentator ko preko stele da je uhljebljen...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ocekujem nerjeseno danas uz dosta muke i lose igre
Svaku koju je dodirnuo, izgubio je.
- napoleon72
- Kontakt:
Opet pirotehnika...
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- feniksptica
- Kontakt:
Mi ako ne damo u prvih 5 minuta necemo ni dobit izgleda
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- napoleon72
- Kontakt:
Ocajni smo. Ocajni... Nikakve ideje u igri, nista. Suljic mi bas pocinje ic na neku stvar s ovim soliranjem i glupiranjem.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Oci krvare iz utakmice u utakmicu, kakav samo skup invalida, neznalica, panjeva i preplacenih idiota.
Izdrzi Ismire, tebi je najteze!
Izdrzi Ismire, tebi je najteze!
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Dave, Kyle88, napoleon72 i 46 gostiju.