United je ipak nivo ispod. Protiv preostalih protivnika u ligi ce se morati bolje od ovoga.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
This aged nicelyCipiripiblicblic je napisao/la: ↑23 apr 2022, 11:52GGMU
United pod Rangnickom nije izgubio dvije utakmice zaredom![]()

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Vrijedilo je pokušati.Otelo je napisao/la: ↑23 apr 2022, 15:25This aged nicelyCipiripiblicblic je napisao/la: ↑23 apr 2022, 11:52GGMU
United pod Rangnickom nije izgubio dvije utakmice zaredom![]()
![]()
United je se ovim porazon oprostio od LP.
6 bodova plus tekmu vise.
6 bodova plus tekmu vise.
Ide Arsenal do kraja na 3. mjesto. 

Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Steta sto nisu kokoske sljedece kolo
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Mislim da je Junajtedovcima teži poraz od nas nego da ih Liverpul još više natrpa u derbiju.
Realno duel dvije slabe ekipe, mislim da je Tottenham najveći favorit za četvrto mjesto, ali treba se nadati. Dobra utakmica doduše, malo sudijskih malverzacija na početku. Ronaldo je klasa
Realno duel dvije slabe ekipe, mislim da je Tottenham najveći favorit za četvrto mjesto, ali treba se nadati. Dobra utakmica doduše, malo sudijskih malverzacija na početku. Ronaldo je klasa
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovom McTominayu sevap nogu slomiti, portugalskom ovčaru također. Šta kažu ovi forumski stručnjaci TOP4 definisan?

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Meni je recimo to smetanje jedno od glupljih pravila, a evo zbog cega. Nisi zatvorio golmanu oci, nisi ga nicim hendikepirao osim sto on ne vidi. Ne kontam zasto bi se to ponistavalo. Isto tako kod slobodno udarca, smijes da stojis i da se sagnes, smaknes itd. To sto golman ne vidi jer mu nije na ruku, po meni najsmjesnije pravilo. Isto da golman trazi da mu se kaze kod penala u koji ce se cosak pucati. Ali eto, to je samo moje neko gledanje situacijeRaonffa je napisao/la: ↑23 apr 2022, 15:17A vidim haha, to mi je i smiješno kako od lige do lige nekakva druga "pravila" važe, a ovakve situacije bi trebale biti univerzalne jbg, nije to kontakt za penal pa da svaki sudija ima različit kriterij, u ovakvim situacijama ne bi smjelo biti razlike, ovo bukvalno doživljavam kao ofsajd
PS: Da me ko ne shvati pogrešno, samo mi je interesantna situacija, meni svakako milije da Arsenal dobije![]()

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
-
- Kontakt:
I hrđavom k… dlaka smeta.Raonffa je napisao/la: ↑23 apr 2022, 15:11Ne znam baš šta da ti kažem, ovo je u najmanju ruku bilo za gledanja, ali dobro engleske sudije i VAR...Romagnoli13 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 15:06Zapravo smetali su mu njegovi igrači pa tek onda kao igrač Milana.![]()
![]()
![]()
Jel realno da neko traži da se golčina kola poništi. Ajd malo manje kmečanja.
- f0rest1946
- Kontakt:
Bruno Kurcina od igraca
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Utječeš na igru iz offside pozicije, mislim da je pošteno da se takve situacije poništavaju, pri čemu ne govorim da se Xhakin gol trebao poništiti.Murga je napisao/la: ↑23 apr 2022, 15:33Meni je recimo to smetanje jedno od glupljih pravila, a evo zbog cega. Nisi zatvorio golmanu oci, nisi ga nicim hendikepirao osim sto on ne vidi. Ne kontam zasto bi se to ponistavalo. Isto tako kod slobodno udarca, smijes da stojis i da se sagnes, smaknes itd. To sto golman ne vidi jer mu nije na ruku, po meni najsmjesnije pravilo. Isto da golman trazi da mu se kaze kod penala u koji ce se cosak pucati. Ali eto, to je samo moje neko gledanje situacijeRaonffa je napisao/la: ↑23 apr 2022, 15:17A vidim haha, to mi je i smiješno kako od lige do lige nekakva druga "pravila" važe, a ovakve situacije bi trebale biti univerzalne jbg, nije to kontakt za penal pa da svaki sudija ima različit kriterij, u ovakvim situacijama ne bi smjelo biti razlike, ovo bukvalno doživljavam kao ofsajd
PS: Da me ko ne shvati pogrešno, samo mi je interesantna situacija, meni svakako milije da Arsenal dobije![]()
![]()
-
- Kontakt:
Ofsajd treba skroz ukinuti.
Utd je sam sebe pobijedio, nevjerovatno koja skupina bezveznih igrača. Povraća mi se od Tellesa. Ovamo je bilo sve čisto, oba penala sigurno, možda još ona situacija kad je neko pao rukom na loptu. Moglo se gledati, ali bez.opravdanja naravno. Bruno se obrukao ponovo, ne uzima se ovo Ronaldu nikad, pogotovo nakon dobre utakmice Rone. Želim Arsenalu 4.mjesto. 

- f0rest1946
- Kontakt:
To svakako ali sad sam se uvjerio i da je kurcina od igraca, kad Unitedu najvise treba on odigra katastrofa.
Arsenal zasluzeno u top4 ove sezone.
-
- Kontakt:
Igra bi bila puno manje dinamična, napadači bi utakmice provodili u protivničkim šesnaestercima.
Ali da treba uvesti pravilo da si onside ako ti je samo jedan dio tijela u liniji s protivnikom, treba.
-
- Kontakt:
Manco treba sa novim trenerom ocistiti dobar broj igraca, i dovesti kvalitetna pojacanja na pozicijama koje fale, i od naredne sezone se boriti za titulu, sa city, i lfc . 

04.10.2009 !
Opet kazem, ne vidio golman od mene, bio ja ispred ili iza, ne igra ulogu po meni i nikad nije, nevezano sad za Arsenal. Razlika u uglu iz kojeg posmatramo situaciju.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑23 apr 2022, 15:36Utječeš na igru iz offside pozicije, mislim da je pošteno da se takve situacije poništavaju, pri čemu ne govorim da se Xhakin gol trebao poništiti.Murga je napisao/la: ↑23 apr 2022, 15:33Meni je recimo to smetanje jedno od glupljih pravila, a evo zbog cega. Nisi zatvorio golmanu oci, nisi ga nicim hendikepirao osim sto on ne vidi. Ne kontam zasto bi se to ponistavalo. Isto tako kod slobodno udarca, smijes da stojis i da se sagnes, smaknes itd. To sto golman ne vidi jer mu nije na ruku, po meni najsmjesnije pravilo. Isto da golman trazi da mu se kaze kod penala u koji ce se cosak pucati. Ali eto, to je samo moje neko gledanje situacijeRaonffa je napisao/la: ↑23 apr 2022, 15:17
A vidim haha, to mi je i smiješno kako od lige do lige nekakva druga "pravila" važe, a ovakve situacije bi trebale biti univerzalne jbg, nije to kontakt za penal pa da svaki sudija ima različit kriterij, u ovakvim situacijama ne bi smjelo biti razlike, ovo bukvalno doživljavam kao ofsajd
![]()
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
-
- Kontakt:
Ma razumijem, nemamo isto mišljenje o tome.
Ali treba jasnija pravila uvesti što se tiče offsidea i utjecanja na igru, previše se subjektivno procjenjuju određene situacije.
Ali treba jasnija pravila uvesti što se tiče offsidea i utjecanja na igru, previše se subjektivno procjenjuju određene situacije.
Trenutno korisnika/ca: Invincibles14, Jabroni, kakarut, Taree i 5 gostiju.