Ma znam, al umije

Za tvoju informaciju uvjek je tu bio objekatGradKamena2 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 12:07Manijaci šta vam se pravi ono onde na ćoši stadiona blago rečeno ono je katastrofa,nije mi jasno da je ono pušteno.
S obzirom koliki je protok navijača na istok i jug ono će bit haos.
Bukvic, Jusic, Husejinovic, Ramic, Beganovic, Maksimovic, Osmic, Predragovic, Kapetanovic, Veselinovic, Karisik
Kod vas se stvarno kaze "visocije" ili si ti nepismen?svrakino1921 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 13:55Za tvoju informaciju uvjek je tu bio objekatGradKamena2 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 12:07Manijaci šta vam se pravi ono onde na ćoši stadiona blago rečeno ono je katastrofa,nije mi jasno da je ono pušteno.
Ukucaj restoran plavi zamak pa ces vidjet
I ujedno hotel sa tri zvjezdice
Sad ce bit modernije i malo visocije
Al u istim gabaritima
![]()
![]()
Kaže se kod njih u Rogatici tako, ništa čudno.Tristan je napisao/la: ↑23 apr 2022, 14:25Kod vas se stvarno kaze "visocije" ili si ti nepismen?svrakino1921 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 13:55Za tvoju informaciju uvjek je tu bio objekatGradKamena2 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 12:07Manijaci šta vam se pravi ono onde na ćoši stadiona blago rečeno ono je katastrofa,nije mi jasno da je ono pušteno.
Al u istim gabaritima
![]()
![]()
Cuj visocije![]()
PrijateljuTristan je napisao/la: ↑23 apr 2022, 14:25Kod vas se stvarno kaze "visocije" ili si ti nepismen?svrakino1921 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 13:55Za tvoju informaciju uvjek je tu bio objekatGradKamena2 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 12:07Manijaci šta vam se pravi ono onde na ćoši stadiona blago rečeno ono je katastrofa,nije mi jasno da je ono pušteno.
Al u istim gabaritima
![]()
![]()
Cuj visocije![]()
Jadna izvlakuša. Prije da ste vi gledali u leđa nama kroz historiju kad ste bili haman standardan drugoligaš
Hahaha **** ti taj klub kad mu je najveća legenda kluba osuđeni kriminalac
To za Zrinski je 100% istina. I da budu jos 20 puta prvaci ove 37 lige Evrope nikad nece biti blizu nas. A to za Sarajevo i Zelju nek vi odlucite
I opet ih pratisPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑23 apr 2022, 15:30Kupiš kartu za cenera i dobijes majicu, keks i dva litra ulja i opet nema ni hiljadu grla. A puna usta svetinje. Cirkus od kluba X.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, laszlo i 13 gostiju.