Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bio je malo nesretan, ali se ipak pozdravio sa treneromhabuba je napisao/la:Mozda nisam dobro vidio ali mi se ucinilo da bash se i nije nesto htio pozdraviti sa trenerom kada ga je izveo. Je li neko bolje to vidio?
medu prvim samVirtu4l je napisao/la:Većina onih koji su na ovoj temi vole Vedada više od bilo kojeg našeg igrača, uključujući i Džeku...
tu samSaLL/ihovic je napisao/la:medu prvim samVirtu4l je napisao/la:Većina onih koji su na ovoj temi vole Vedada više od bilo kojeg našeg igrača, uključujući i Džeku...![]()
Ali niko nije ispred meneJuveSissoko je napisao/la:tu samSaLL/ihovic je napisao/la:medu prvim samVirtu4l je napisao/la:Većina onih koji su na ovoj temi vole Vedada više od bilo kojeg našeg igrača, uključujući i Džeku...![]()
upravo to.. volim sve reporezentativce, ali sto volim Vedada to je strasno.. ljudina!majestic24 je napisao/la:Ibisevic mi je ubjedljivo najdrazi igrac. To nije zbog onih 18 golova,niti zbog iceg drugog. Jednostavno volim sto se nepravi vazan,sto je NORMALAN. Neka,Rooneya,Nanija i X drugih...Ibisevic je Ibisevic
Podsjeti me na stare daneGoalgetter je napisao/la:Ma meni je najdraze kad se njemacki komentator prodere: Ibiiiseviiiiiic, nema mi nista draze, pogotovo kad ga zabije Bayernu.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 26 gostiju.