Najbolji stoper evrope
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Po ovome što se da naslutiti, odlaze svi što bi i trebali otići. Vidjet ćemo još šta će se desiti sa Maguierom iWan-Bissakom npr. dok je dosta njih već sad sigurno na odlasku. Matić, Mata, Cavani, Lingard, Pogba, Bailly i Ronaldo vrlo vjerovatno po ovim najavama Ten Haga. Ovo će biti veliki restart u klubu i sad je jako bitno da se naprave pravi potezi za budućnost.
Ne znam koja bi 9ka trebala biti dovedena ako odu i Ronaldo i Cavani, s kim se najviše povezujete?Poligon10 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 00:43Po ovome što se da naslutiti, odlaze svi što bi i trebali otići. Vidjet ćemo još šta će se desiti sa Maguierom iWan-Bissakom npr. dok je dosta njih već sad sigurno na odlasku. Matić, Mata, Cavani, Lingard, Pogba, Bailly i Ronaldo vrlo vjerovatno po ovim najavama Ten Haga. Ovo će biti veliki restart u klubu i sad je jako bitno da se naprave pravi potezi za budućnost.
Bitno je da McT-a i Rasha sacuvaju i na njima grade buducnost.
Prije bih rekao da ce ga zanimati igraci kao Nkunku.Poligon10 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 00:52Mislim da bi Nunez mogao biti najvjerovatnija opcija za dolazak, trenutno ne vidim nikog drugog i jedini se pominje po medijima. E sad, Martial će se vrlo izvjesno vratiti tako da ima i on kao opcija, ali mislim da će doći napadač. Rashford i ukoliko ostane biće u rotaciji na krilima. Sumnjam da ga ETH vidi kao napadača.
Ma sam je Rashford već davno rekao da se puno bolje osjeća lijevo nego u sredini.Poligon10 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 00:52Mislim da bi Nunez mogao biti najvjerovatnija opcija za dolazak, trenutno ne vidim nikog drugog i jedini se pominje po medijima. E sad, Martial će se vrlo izvjesno vratiti tako da ima i on kao opcija, ali mislim da će doći napadač. Rashford i ukoliko ostane biće u rotaciji na krilima. Sumnjam da ga ETH vidi kao napadača.
I Donny i Martial će biti korisni kad dođe ETH.Poligon10 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 00:52Mislim da bi Nunez mogao biti najvjerovatnija opcija za dolazak, trenutno ne vidim nikog drugog i jedini se pominje po medijima. E sad, Martial će se vrlo izvjesno vratiti tako da ima i on kao opcija, ali mislim da će doći napadač. Rashford i ukoliko ostane biće u rotaciji na krilima. Sumnjam da ga ETH vidi kao napadača.
Ko ce igrat ako 10 ljudi napusti klub?Poligon10 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 00:43Po ovome što se da naslutiti, odlaze svi što bi i trebali otići. Vidjet ćemo još šta će se desiti sa Maguierom iWan-Bissakom npr. dok je dosta njih već sad sigurno na odlasku. Matić, Mata, Cavani, Lingard, Pogba, Bailly i Ronaldo vrlo vjerovatno po ovim najavama Ten Haga. Ovo će biti veliki restart u klubu i sad je jako bitno da se naprave pravi potezi za budućnost.
Pa doći će ih najmanje 7, moguće i 10. Tako je Ragnick rekao poslije Liverpoola.darker10 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 09:24Ko ce igrat ako 10 ljudi napusti klub?Poligon10 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 00:43Po ovome što se da naslutiti, odlaze svi što bi i trebali otići. Vidjet ćemo još šta će se desiti sa Maguierom iWan-Bissakom npr. dok je dosta njih već sad sigurno na odlasku. Matić, Mata, Cavani, Lingard, Pogba, Bailly i Ronaldo vrlo vjerovatno po ovim najavama Ten Haga. Ovo će biti veliki restart u klubu i sad je jako bitno da se naprave pravi potezi za budućnost.
Trenutno korisnika/ca: IQ200, SoloControTutti i 2 gosta.