Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Dobro Tsitsi je isto top na ovoj podlozi i svaka mu cast sto se bori kao lav ovaj mec, proslu sedmicu je odigrao citavu uzeo MC ovdje dosao i bori se
Jel Damir Djumhur mocno imeakisarajevo92 je napisao/la: ↑22 apr 2022, 22:04Alcarazu je jednostavo predoredjeno da bude zvijezda, uz sav talenat ima i facu koja se lako pamti, ima i mocno ime koje dobro zvuci, ne zove se tipa Cereno Busta, Davidovich Fokina i slicno![]()
Ma kakve epske mečeve, ne može njemu Cicipas ništa. Da nije bilo onog pada od par minuta u drugom setu čim sam ga ja pohvalioronaldo99 je napisao/la: ↑22 apr 2022, 22:44A da hoce pobjediti grk sad bi volio vise nego ista, ovo sto mu rade je strasno
Njih dvojica ce u buducnosti na ovoj podlozi nam pruzati epske meceve ubjedjen sam u to
Alcaraz je cudo igrac, nekako me ne bi cudilo da vec ove sezone zavrsi kao YNo1, mlad je ima snage da igra bas puno turnira i skuplja bodove, ovdje ako osvoji eto ga vec na 2500 bodova ove godine, i dalje je to nekih 900 manje od Rafe ali vidjecemo kad se odigraju ova dva jos mastersa gdje ce ko biti na Race listi
Jedina blokada mu moze biti psihicka strana. A trenutno ima kvalitete i igru da ih obojicu masakrirajestamaji je napisao/la: ↑23 apr 2022, 10:11alcaraz je veliki dobitak za tenis ali vidjećete šta će se desiti ako naleti na rafu u parizu, ispaliće ga rafa na mjesec
njemu treba vjerovatno samo još da pukne rafu ili noleta na slamu da i definitivno eksplodira, ali bojim se da se to neće tako brzo desiti
Ne treba njemu puno, prije da ni Nole ni Rafa trenutno ne zele taj susret sa njimjestamaji je napisao/la: ↑23 apr 2022, 10:11alcaraz je veliki dobitak za tenis ali vidjećete šta će se desiti ako naleti na rafu u parizu, ispaliće ga rafa na mjesec
njemu treba vjerovatno samo još da pukne rafu ili noleta na slamu da i definitivno eksplodira, ali bojim se da se to neće tako brzo desiti
Ovo sto je Alcaraz uradio na 40-15 i dvije mec lopte je u rangu Novaka, kakav je poen uzeo i okrenuo momentum u svoju korist i na kraju dobio setRobertHrkac555 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 12:51Stala kiša u Barceloni ali Alcaraz neprepoznatljiv. De Minaur pred pobjedom i ulaskom u finale i velikim skalpom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.