Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Valjda su se vec nakon ovog ploce uklopile kako treba
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Samo se vi zayebajte trese i sad, niz manjih 

Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Samo maknite sve knjige s okolnih polica.
Moraš li biti prikačen na vajrles? Jer ja baš sad gledam upaljena mi lokacija i upaljene su ove notifikacije za zemljotres, ali ne dobih ništa.Beduin je napisao/la: ↑23 apr 2022, 00:25Znaci bez ukljucene lokacije neces ni dobiti obavijest?akisarajevo92 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 00:03imas na android, samo moras imati ukljucenu "lokaciju", kucaj u search "alerts" i naci ces tu notifikacije za sve i svasta
Ja nisam ni znao da salju obavijest o zemljotresu, sad na netu citam da su ljudi dobijali obavijest pa me zbunise, kontam kako to ja nisam dobio preko Androida.
A nisam ni osjetio uopste, ovdje u Tuzli, jos mi je bas tisina u sobi i gledam neku seriju, ton stisan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Fakat ljudi kontaju da ce ih notifikacija spasiti ?
- akisarajevo92
- Kontakt:
pa "umrijet" ces 50 puta dok budes padao uz melodiju vriske stotine ljudi oko sebe prije nego zaista umres pri udaru, sto ce ti to
Don't believe the hype.
Samo zaspat i ne probudit se.akisarajevo92 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 00:29pa "umrijet" ces 50 puta dok budes padao uz melodiju vriske stotine ljudi oko sebe prije nego zaista umres pri udaru, sto ce ti to
15.10.2013.
- kontrasviju
- Kontakt:
Ni meni nije jasno kako nisam dobio obavijest. Mora li lokacija biti konstantno uključena? 

1921
U snu prirodnom smrcuakisarajevo92 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 00:29pa "umrijet" ces 50 puta dok budes padao uz melodiju vriske stotine ljudi oko sebe prije nego zaista umres pri udaru, sto ce ti to

I am Lumis, EC3s younger brother
Samo prave alfe ne vriste kad avion pocne padatiakisarajevo92 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 00:29pa "umrijet" ces 50 puta dok budes padao uz melodiju vriske stotine ljudi oko sebe prije nego zaista umres pri udaru, sto ce ti to
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Mora, inace neces znati deset sekundi ranije sta cete snacikontrasviju je napisao/la: ↑23 apr 2022, 00:30Ni meni nije jasno kako nisam dobio obavijest. Mora li lokacija biti konstantno uključena?![]()

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
-
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vozac tenkaakisarajevo92 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 00:29pa "umrijet" ces 50 puta dok budes padao uz melodiju vriske stotine ljudi oko sebe prije nego zaista umres pri udaru, sto ce ti to

Zašto se konstantno proziva Žaomi 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
-
- Kontakt:
probudit ce te onaj zadnji hropacKaunas je napisao/la: ↑23 apr 2022, 00:30Samo zaspat i ne probudit se.akisarajevo92 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 00:29pa "umrijet" ces 50 puta dok budes padao uz melodiju vriske stotine ljudi oko sebe prije nego zaista umres pri udaru, sto ce ti to
ma salim se. najbolja je praljkovaca... ali malo jaca doza.

ovo sa zavrsetkom u okeanu je poetski kraj. plus nema troskova dzenaze, i mozda ti familija zaradi neku odstetu.
Sad je fakat tragedija

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.