FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

NukeR_G1970
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la NukeR_G1970 » 31 jan 2011, 03:06

Prins Tagoe Partizanov!

Reprezentativac Gane u Humsku stiže na šestomesečnu pozajmicu iz Hofenhajma. Crno-beli imaju mogućnost da na kraju sezone otkupe ugovor.

slika

DRES Partizana u narednih šest meseci, a možda i posle toga, nosiće Prins Tagoe! Kao što su “Novosti” najavile, reprezentativac Gane je postao prva želja crno-belih kada su iscurele šanse da dovedu Katlega Mpelu iz Južne Afrike, a u nedelju uveče su čelnici srpskog prvaka sve dogovorili sa Hofenhajmom.

Nemački klub je pustio Prinsa Tagoea na šestomesečnu pozajmicu u Partizan, s tim što će se na leto pregovarati o otkupu ugovora, ako Afrikanac zadovolji fudbalske zahteve trenera Aleksandra Stanojevića.

Tagoe se nije naigrao u Hofenhajmu, našao se na transfer-listi, a posle pregovora oko prelaska u engleski Stouk i nemački Keln, na kraju će zadužiti crno-belu opremu našeg prvaka.

Dolazak Prinsa Tagoea najverovatnije znači da će već za koji dan “zeleno svetlo” za odlazak da se upali Kleu, a pitanje je sada kojem će se privoleti “carstvu”, da li kineskom Gvangžuu ili ruskoj Lokomotivi.

Posle odlaska Moreire, Partizanu je potreban plejmejker, pa je ponovo aktuelizovanaopcija sa Zvonimirom Vukićem, kojinema klub i trenirao je s crno-belima u finišu jesenjeg dela sezone.

V. TOMKOVIĆ | 30. januar 2011. 20:55

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 jan 2011, 17:12

slikaslika

I zvanicno dakle Prince Tagoe i Zvonimir.Ovo je prvenstveno dobitak za srpski fudbal da jedan igrac Tagoeovih kvaliteta predja iz Hoffea u Partizan,dok od Vukica ocekujem slicno kao i od Ilica,pogodak u svakom smislu.
Pojavljuje se informacija da bi i Dominic Adiyiah mogao doci u Partizan,mada bi to deluje sada previse ukoliko Cleo ne ode,mada opet po medijima se pojavljuje mogucnost da je Lokomotiva iz Moskve zainteresovana za njega.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 01 feb 2011, 13:18

pa kakva je u stvari mogućnost oko kupovine Prince-a jel' već određena cifra za koju ga mogu otkupiti (ako već odluče),mada mi je to nejasno od strane TSV-a da ga tek taku puste ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 01 feb 2011, 18:57

Adijah zaključio 'pazarni dan'!

slika

Do ponedeljka, 31. januara Partizan nije angažovao nijednog fudbalera, ali je za manje od 24 časa angažovao tri pojačanja.

Standardnom reprezentativcu Gane, Princu Tagoeu, pridružio se u večernjim časovima najbolji igrač i strelac poslednjeg Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina Dominik Adijah.

Fudbaler Milana provešće, kao što je B92 ranije najavio, 'na pozajmici' šest meseci u Humskoj. Nije poznato da li dogovor podrazumeva i mogući nastavak saradnje kao u slučaju Princa Tagoea.

Adijah je u Beograd doputovao u ponedeljak oko 20 časova, sutra ujutro ga čekaju lekarski pregledi a u toku dana i put u Tursku. Tagoe bi u junu mogao da postane punopravni član Partizana, a prema nezvaničnim izvorima 'klauzula otkupa' od Hofenhajma je milion evra.

Partizan je u subotu ostao bez Almamija Moreire koji je samovoljno napustio ekipu na pripremama u Turskoj, Kleo ima ponudu iz Kine koju ne želi da propusti, a poslednje informacije iz Antalije navode na to da je pitanje samo gde će, u Kinu ili u Rusiju, odnosno moskovsku Lokomotivu sa kojom pregovara uprava beogradskog kluba.

Postoji mogućnost da odu i Radosav Petrović i Marko Jovanović mada je u većem delu zemalja koje su interesantne za transfere prelazni rok završen u ponedeljak.

Ipak, Aleksandar Stanojević imaće na proleće na raspolaganju tim koji je, bar prema međunarodnom iskustvu, jači nego onaj od jesenas koji je osvojio 'jesenju titulu', igrao u Ligi šampiona i stigao do polufinala nacionalnog Kupa.

Pored dvojice reprezentativaca Gane sa SP u Južnoj Africi koji su igrali četvrtfinale tog takmičenja, Tagoea i Adijaha, na Mundijalu su učestvovali i Vladimir Stojković i Radosav Petrović, još uvek član 'crno-belih'.

Mladen Krstajić, Saša Ilić i Zvonimir Vukić učestvovali su na SP u Nemačkoj, a spisak igrača koji su igrali u najjačim evropskim ligama dužim čine Ivica Iliev, Milan Smiljanić i Stefan Babović.

Sve je moglo da bude drugačije da su Mamelodi Sandaunsi prihvatili ponudu za Katlega Mpelu, reprezentativca Južne Afrike. Da je Mpela, koji je povratak u ekipu uslovio pismenim garancijama da će biti slobodan da ode u junu, došao pitanje je da li bi bili realizovani transferi Tagoea i Adijaha.

Na pripremama prvaka Srbije u Antaliji je ukupno 26 igrača, pored onih koji su pod ugovorom sa Partizanom tamo su i Argentinci Rosi i Kuško, a trener Stanojević će u naredne četiri nedelje imati sedam utakmica da 'iskristališe' postavu za prolećni start u Inđiji, 27. februara.

b92

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 01 feb 2011, 21:02

Ovog Adijaha sam gledao na u20 SP-u,igrao je odlično,životinja :D mada kad pogledam statistiku u klubovima i nije nešto puno igrao,kako će se snaći u Partizanu ostaje da vidimo.

A ovaj Tagoe,jel on nekad bio povezivan sa Zvezdom? Ako se sjećam on je imao problema sa srcem,ako je taj na kojeg ja mislim.

Za domacu ligu je ovo dovoljno,sumnjam da Partizan može prokockati titulu...ako se ovi pokažu kao pojačanja plus ona dva argentinca..mogao bi Partizan i naredne sezone pucati na Ligu Šampiona,pa čak i koji bod uzeti.
it's football day

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 02 feb 2011, 01:54

ovaj partizan ce se uskoro zvati niga partizan :lol: :lol:

АК99
Kontakt:

Post Postao/la АК99 » 02 feb 2011, 14:08

Baboon je napisao/la:Ovog Adijaha sam gledao na u20 SP-u,igrao je odlično,životinja :D mada kad pogledam statistiku u klubovima i nije nešto puno igrao,kako će se snaći u Partizanu ostaje da vidimo.

A ovaj Tagoe,jel on nekad bio povezivan sa Zvezdom? Ako se sjećam on je imao problema sa srcem,ako je taj na kojeg ja mislim.

Za domacu ligu je ovo dovoljno,sumnjam da Partizan može prokockati titulu...ako se ovi pokažu kao pojačanja plus ona dva argentinca..mogao bi Partizan i naredne sezone pucati na Ligu Šampiona,pa čak i koji bod uzeti.
Jeste to je taj, povezivan je sa Zvezdom prije nekoliko godina dok je još igrao u Al-nešto :lol: , zimus nam je opet ponuđen ali su se u upravi odlučili za Borhu, vidjećemo dal su pogriješili. Teško da će Argentinci poptpisati, bar ne obojica, ipak postoji oganičenje na broj stranaca, koje je od sledeće sezone 4.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 02 feb 2011, 14:44

$ - се " $.С ' $ црња у " - " % $,а у $ - се & $ ? је тренутно ? " " " $ сезоне. ;) :mrgreen:
" ? $ је у ' & " $ ' " $ за џ.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 feb 2011, 15:08

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 2412_n.jpg

Ovo sam tek malopre video.Znaci za pogresno parkiranje lik je dobio 12 godina zatvora. :lol: :lol: :roll: :roll:

ofanziva23
Kontakt:

Post Postao/la ofanziva23 » 02 feb 2011, 15:24

drinin vuk je napisao/la:$ - се " $.С ' $ црња у " - " % $,а у $ - се & $ ? је тренутно ? " " " $ сезоне. ;) :mrgreen:
" ? $ је у ' & " $ ' " $ за џ.
Partizan je trenutno jači nego jesenas,mada mislim da razlika neće na kraju biti veća od ovih 5 bodova.
Već mi žao Moa u pm. :roll:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 02 feb 2011, 16:00

Partizanovci sta mi mozete reci o ovome, nisam bas dobro upoznat, znam da je bio tamo, da im je govorio sta i kako treba, al' volio bih procitati misljenje iz "prve ruke" :mrgreen:

Legendarni Ivica Osim trenutno se nalazi u Puli, a za srbijanske medije je izjavio da će uskoro posjetiti Beograd.

"Volio bih, prije svega da vidim taj čuveni Zemunelo. Moj sin Amar mi kaže da je to najljepši trening centar u Evropi. I ne sumnjam u to, Partizan to zaslužuje. Žao mi je samo što je onaj restoran što je bio tamo na Taleoptiku srušen. Ali, zato kad dođem prvo ću sa Nenadom Bjekovićem na paprikaš u Radmilovac, pa onda sve ostalo", izjavio je “Sportski žurnal” Štraus sa Grbavice.

Iako mnogi tvrde da je upravo on udario temelje današnjeg Partizana, koji osvaja titule i igra u Ligi prvaka, Osim skromno kaže da to nije baš tako.

"Ma, hajde, kako ja? Pa, ja sam u Partizanu bio samo kratko, nažalost, morao sam da odem, iako mi je bilo prelijepo, možda i najljepše u karijeri. Sa mnogima se i sada čujem, svi su me zvali kada sam imao zdravstvene probleme. Hvala im na tome", istakao je popularni Švabo.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 02 feb 2011, 22:46

:(

[youtube][/youtube]

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 05 feb 2011, 07:57

Odlicno ce biti pojacanje Adija, nije cudo sto je bio najbolji igrac na svetu za igrace do 20 godina.

[youtube][/youtube]

sOrBoNa
Kontakt:

Post Postao/la sOrBoNa » 05 feb 2011, 18:58

Prince veliko pojačanje,definitivno. Onaj mali Kusko nije loš,al realno teško da će njega Stanoje ostavit,onaj Rosi ništa naročito,ako dodje ovaj što ga najavljuju Shabalala,to će bit najveće ime koje je došlo do sada u JSL,a uz to čovjek je fantastičan igrač.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 feb 2011, 20:02

Jos je rano da donosim neke zakljucke vezano za Tagoe,nisam ni pogledao ovu tekmu protiv Toronta,tako da cu sa tom ocenom da sacekam bas kao i sa Adiyom.Sto se tice Rossia i Kuska ni njih nisam gledao ali prema onome sto kazu ljudi koji su ih gledali nisu ocarali bas preterano.

A sto se tice Tshabalale on ovaj prelazni rok nece doci.Pa nije Vermezovic lud da ga pusti u jeku sezone,to mu je skoro najvazni igrac,moze Partizan njega sada potpisati ali da predje na leto mada je to malo verovatna opcija,ili onda da su ukljuci na leto sa vecim timovima u borbu za njega.

U isto vreme Adiyiah i Tagoe pozvani u repku Ghane,ali ono sto mi upada u oci su komentari poznavaoca fudbala u toj zemlji,gde se pitaju zar Tagoe jos uvek igra fudbal :lol: ili ko je uopste taj Adiyiah.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 05 feb 2011, 20:06

@Devil

Овај ? је " " ",' ? ? &,ја се " ? $ је % га " у &,? % $ не у јуну ;) . & " " ' % /,поготову % на тој " $ " ? " не ' $ ' " - ? овај ? је " $. % се " ове $ $,Тагое је & познат за ¥ познаваоце,$ је ствар % су " " су ? ту " вјероватно ? на & " (?," ' оне " % " " $ &,а & ? тв),стога " о ' & за Тагоеа " ? је %.... :mrgreen:
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 feb 2011, 20:19

drinin vuk je napisao/la:@Devil

Овај ? је " " ",' ? ? &,ја се " ? $ је % га " у &,? % $ не у јуну ;) . & " " ' % /,поготову % на тој " $ " ? " не ' $ ' " - ? овај ? је " $. % се " ове $ $,Тагое је & познат за ¥ познаваоце,$ је ствар % су " " су ? ту " вјероватно ? на & " (?," ' оне " % " " $ &,а & ? тв),стога " о ' & за Тагоеа " ? је %.... :mrgreen:
Realno PArtizanu nedostaju oba krila i oba beka za nesta ozbiljnije.Doduse verovatno ce Adiyah da igra desno krilo,tako da je to popunjeno,ali ovamo levo je grozota,o bekovima da nepricam,bila je satro prica k'o sto sam pisao da su bekovi popravili centarsuteve. :lol:
A gledam ove klipove sa utakmica,sa centarsutevima loptu ubace u teren gde se igra druga tekma. :lol:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 06 feb 2011, 14:23

Devil je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:@Devil

Realno PArtizanu nedostaju oba krila i oba beka za nesta ozbiljnije.Doduse verovatno ce Adiyah da igra desno krilo,tako da je to popunjeno,ali ovamo levo je grozota,o bekovima da nepricam,bila je satro prica k'o sto sam pisao da su bekovi popravili centarsuteve. :lol:
A gledam ove klipove sa utakmica,sa centarsutevima loptu ubace u teren gde se igra druga tekma. :lol:
& & ? за ?,с " " ' опет ".
А % се " % вјероватно су се $ на ? ' :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Његов проценат " је " " 30 &,0 "! :mrgreen: :mrgreen:
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 feb 2011, 14:29

Mislim na Evropu,jer da ste ove godine imali krstene bekove,pa makar se oni zvali i Milivoje Cirkovic,i krila Bragu bi iz BEograda poslali nazad sa najmanje tri komada,ali Snajder&co samo trpaju sredinu,neznaju ni sami sta ce vise,sve se nadaju prodace Petrovica,ali ni njega niko da kupi,postao gori od Gume. :lol:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 06 feb 2011, 14:39

Ја ' " $ је ? ",% $ " за & ' " " & $ " ,наравно " $ ".? & & је ',' $ је " & $ ".А ? $ - " & у јуну $ на " & & јер $ $ ' " ",Стевана - & " у % (& га " $ ?),а " " је ? $ своје $ & $ $.% се ? " ? $ он % " & све % ' " ? $ је " $ " на " евро ",наравно $ је то $ оног сјајног.
А % се " $ " по " " ? % (% је % управо у " " ? " ") " ' " " $ $ ".
& $ - & " - & - &
ФСРС

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.