Ivana je uz Niku prva poletila Goranu u zagrljaj.QUARTERBACK je napisao/la: ↑22 apr 2022, 23:33roko izgleda hvala allahu
eh sad ih je 4-4 u glasovima ako ovu novu ivanu ne obrlate ove rospije
Survivor 2022
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Survivor 2022
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Al sto zna i lagat.
Kaze Tomislav reko da ga je Goran navracao da glasa za nju.
Obojica opovrgnuli
Pitanje za milion eura: Koliko duboko ce tonuti zmija?
Kaze Tomislav reko da ga je Goran navracao da glasa za nju.
Obojica opovrgnuli
Pitanje za milion eura: Koliko duboko ce tonuti zmija?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Uoravo sam ušao u svađu sa jednom femininskinjom. Držite mi fige
Nadam se online svađa da je, ako nije, drži distancu. Udarit će te prva nakon što je argumentovano raskuješ, a poslije optužiti da si je drpao. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sumeja je pusiona sada jer su Ivana i Nevena pronasle izgleda ljudskosti u sebi.
Tena, Roko, Viktor i ona su kakvi su i bili prije nominacije.
Viktor je bas smrad teski. Igra neke psiholoske igre, tipa da je navlacio veceras crvene da nominuju musko kako bi Goran izgubio.
Tena, Roko, Viktor i ona su kakvi su i bili prije nominacije.
Viktor je bas smrad teski. Igra neke psiholoske igre, tipa da je navlacio veceras crvene da nominuju musko kako bi Goran izgubio.
Ivana i Nevena baš pritrčaše Goranu nakon pobjede i izgrliše ga. Nadam se da imamo klan da izbacimo ovo vogoscansko pseto. Jos Roko znaci odlazi i dobijamo Goran, Tomislav, Nika, Ivana, Nevena protiv Sumeje, Tene i Viktora 

Ja nešto mislim da Viktora šalju kući, sumnjivo mi je što su pokazali onako Roka kad su rekli da neko ide. Možda nas navlače.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Naredne dvije sedmice su ključne.
Ako je Roko ispao ili Viktor, nebitno, odnos snaga kod plavih se mijenja. Tako da je vrlo moguće da nominuju vogošćansku spodobu.

Ali, na osnovu cega Viktor i dalje ostaje tamo??? 7 dana mozes ostati i nadati se oporavku, sve preko je nigdje veze.
Nece Nevena vise nikad nominovati Gorana, svjesna je ona sta im on znaci u igrama. Mislim da ga je i prvi put nominovala nevezano za klan. Ona je meni nekako najbolja osoba kod plavih, a i takmicarka mozda malo slabija od Nike.
Na Nova S uopste nisu prikazali glasanje Milice, posto sam tu gledao. Nova BH pocela polijepo prije 23h, kako je pisalo na epg-u.
Nece Nevena vise nikad nominovati Gorana, svjesna je ona sta im on znaci u igrama. Mislim da ga je i prvi put nominovala nevezano za klan. Ona je meni nekako najbolja osoba kod plavih, a i takmicarka mozda malo slabija od Nike.
Nisam vidio to, ali je vjerovatno navlakusa neka. Nisam se jednom navukao na insert iz naredne epizode.

Na Nova S uopste nisu prikazali glasanje Milice, posto sam tu gledao. Nova BH pocela polijepo prije 23h, kako je pisalo na epg-u.
IQ 150 kolega. Svakim danom me pozitivno iznenadjujes. I ja sam to zakljucio.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
.ma Nevena prva dotrcala i zzagrlila ga i plakala... dakle, tu jedan glas. Rubi je drugi 100 % jer je sumeja rekla da je on sljedeci da ga izglasa
ivana je skontala sad igru i ko je s kim, dakle 4 i neponovljiva nika 5
roko (lili victor) idu kuci dakle sumeja i tena i viktor ostaju samo. Sumeju samo i samo ogrlica spađava puta za vogošći... kako se glupaci sve okrenu za 24h
roko (lili victor) idu kuci dakle sumeja i tena i viktor ostaju samo. Sumeju samo i samo ogrlica spađava puta za vogošći... kako se glupaci sve okrenu za 24h
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
a jesi vidio kako sumejja laze na plemenskom? pravi od sebe zrtvu.Pantelija je napisao/la: ↑23 apr 2022, 00:37.ma Nevena prva dotrcala i zzagrlila ga i plakala... dakle, tu jedan glas. Rubi je drugi 100 % jer je sumeja rekla da je on sljedeci da ga izglasa
A nije joj bilo uopce drago sto se Goran vratio, ili sto bi ona rekla "uopšće".
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
tu je i okrenula se nevena vidjelo joj se na reakcijiforgempp je napisao/la: ↑23 apr 2022, 00:53a jesi vidio kako sumejja laze na plemenskom? pravi od sebe zrtvu.Pantelija je napisao/la: ↑23 apr 2022, 00:37.ma Nevena prva dotrcala i zzagrlila ga i plakala... dakle, tu jedan glas. Rubi je drugi 100 % jer je sumeja rekla da je on sljedeci da ga izglasa
A nije joj bilo uopce drago sto se Goran vratio, ili sto bi ona rekla "uopšće".
sama sebe ukopala, da je ostala normalna niko je bar dvije sedmice ne bi napisao na papir
ovako glupaca leti ... ostala sama sa Tenom koja nije glupa i prislonit ce se sad uz gorana
ostat ce ona i viktor njen stariji brat

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.